Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (7 tema)

Rudenį žadu gimdyti Trakuose, - tiesiog pagal gyvenamą vietą tai artimiausi gimdymo namai. Išties esu girdėjusi tik puikius atsiliepimus. Mano draugė ten gimdė sausio mėn., lig siol prisimena šiltą malonią atmosferą... Po gimdymo gulėjo palatoje viena, prie jos galėjo likt ir vyras nakčiai, ir niekas jokių pinigų už tai nereikalavo. Pagarba notworthy.gif nuo jos visam skyriaus personalui, ypač gyd.Variakojienei už ŽMOGIŠKUMĄ.
P.S. Gimdė nei susitarusi, nei pinigais "pamaitinusi". Už viską išvažiuodama atsidėkojo vaišėm.
Atsakyti
na kiek zinau - vyrui lova tikrai kainuoja ir kainuoja VISIEMS.. ti keista, kaip cia tavo draugei moket nereikejo g.gif
Atsakyti
sveikos,
pati planuoju gimdyt pas Variakojiene, ji is atostogu grizti turetu jau kita savaite (bent jau man sake taip telefonu).

Atsakyti
QUOTE(ugnele_n @ 2009 05 14, 14:18)
sveikos,
pati planuoju gimdyt pas Variakojiene, ji is atostogu grizti turetu jau kita savaite (bent jau man sake taip telefonu).

aha, kita savaite ji ir grizta mirksiukas.gif o tada Erika Strazdeikiene atostogaut iseina blush2.gif
Atsakyti
jo..man reikia istempti iki birzelio 2 d, kad ji spetu grizti is atostogu biggrin.gif tikiuosi pavyks. Saugausi, kaip kiausinis biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes busimos mamytes, pati pries 3 menesius gimdziau Trakuose smile.gif labai dziaugiuosi, turiu nuostabu suneli smile.gif nebijokit, nepergyvenkit, viskas bus gerai, visas kolektyvas nuostabus smile.gif gimdziau pas Streiziene, jei teisingai pavarde pamenu, labai sauni gydytoja, rupestinga, miela, draugiska thumbup.gif ir akuseres thumbup.gif labai nuramina, padeda, paguodzia smile.gif na bent jau mano atveju taip buvo smile.gif mes palatoje gulejome dviese, gimdymo skyrius buvo perpildytas smile.gif siaip as irgi nesitariau su niekuo, nuvaziavau ir nesigailiu thumbup.gif jei dar kada planuosiu leliukeli, tai gimdysiu tik Trakuose smile.gif nepergyvenkit ir saugokit save! Visoms sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 05 15, 20:58)
jo..man reikia istempti iki birzelio 2 d, kad ji spetu grizti is atostogu biggrin.gif tikiuosi pavyks. Saugausi, kaip kiausinis biggrin.gif

niu teij butinai pasaugok save, pamylek save.. ilgiau pagulek, daugiau ilsekis ir aisku istempsi mirksiukas.gif

QUOTE(VilijaVVK @ 2009 05 16, 12:51)
sveikutes busimos mamytes, pati pries 3 menesius gimdziau Trakuose smile.gif  labai dziaugiuosi, turiu nuostabu suneli smile.gif  nebijokit, nepergyvenkit, viskas bus gerai, visas kolektyvas nuostabus smile.gif  gimdziau pas Streiziene, jei teisingai pavarde pamenu, labai sauni gydytoja, rupestinga, miela, draugiska thumbup.gif ir akuseres thumbup.gif  labai nuramina, padeda, paguodzia smile.gif  na bent jau mano atveju taip buvo smile.gif mes palatoje gulejome dviese, gimdymo skyrius buvo perpildytas smile.gif siaip as irgi nesitariau su niekuo, nuvaziavau ir nesigailiu thumbup.gif  jei dar kada planuosiu leliukeli, tai  gimdysiu tik Trakuose smile.gif  nepergyvenkit ir saugokit save! Visoms sekmes!

drinks_cheers.gif as irgi antra gimdyciau tik ten pat mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Nors mes įveikėm tik pusę kelio, bet pradėjau domėtis gimdymo namais. Tai vis tik linkstu link Trakų. Gavau daug info. Ačiū visoms.
Atsakyti
Mano gine mane ispejo, kad jei gimdai nakti ir kas nors su vaiku, tai jie neturi budincio neonatologo-pediatro..tipo rizika, jei reiktu vaika gaivinti g.gif gal turite kokiu ziniu ar info?
Arba reikes man laukti susimatymo su Streizeine ir paklausti
Atsakyti
moket vyrui uz palata nereikia tik tada jei zmonai darei cezario pjuvi. gimdziau pries nepilnus 3 menesius, liko silciausi prisiminimai.Aciu akuserei Krikstopaitienei, gydytojai Streizienenei ir neonatologei Paulauskienei thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
nu va mes nespejome gimti pas gyd streiziene unsure.gif
ji pasiule gyd meskaite (lygtais tokia jos pavarde). ka galite apie ja pasakyti?
Atsakyti
O va kas nors gal nakti gimde ir reikejo neonatologo? g.gif kaip ten padetis?
nu tikiuosi, kad nereikes ir gimdysiu ryte, ne nakti biggrin.gif kad visi specialistai bus vietoje
Papildyta:
Meskaite irgi labai gerai, kiek zinau ji lyg ir dirba dar BAK.
Atsakyti