Kokia dar zinote patikimas agenturas kaune?
QUOTE(yezy @ 2009 04 22, 12:49)
Kokia dar zinote patikimas agenturas kaune?
www.plc.lt
QUOTE(pretty_woman @ 2009 04 10, 13:30)
Gal kas yra susidures su agenturas "AULINA"?
as esu susidures su "aulina". isveze i anglija, 3 savaites negavom darbo. tada teko grysti. gryzau savo pinigais. o uz kelione pinigu negrazino. niekam nepatarciau vaziuoti su sia firma
QUOTE(Nmo @ 2009 04 27, 17:00)
as esu susidures su "aulina". isveze i anglija, 3 savaites negavom darbo. tada teko grysti. gryzau savo pinigais. o uz kelione pinigu negrazino. niekam nepatarciau vaziuoti su sia firma
aisku... o kaip "ismira"? gal teko kam girdet?
Sveikos,
Taigi sugalvojau tokia temele - pakalbekime apie agenturas idarbinancias uzsienyje. Taciau tik apie tas, kurios TINKAMAI, BE APGAVYSCIU idarbina musu tautiecius. Tokia mintis kilo po to, kai pagalvojau, jog is tiesu tai nesu girdejus apie sias istaigas nieko gero, o va blogo tai oiiiii....
o gal tokiu SAZININGU imoniu musu LT ir nera. Tada kazkaip kyla klausimas kaip jos licenzijas gauna
laukiu komentaru
Taigi sugalvojau tokia temele - pakalbekime apie agenturas idarbinancias uzsienyje. Taciau tik apie tas, kurios TINKAMAI, BE APGAVYSCIU idarbina musu tautiecius. Tokia mintis kilo po to, kai pagalvojau, jog is tiesu tai nesu girdejus apie sias istaigas nieko gero, o va blogo tai oiiiii....
o gal tokiu SAZININGU imoniu musu LT ir nera. Tada kazkaip kyla klausimas kaip jos licenzijas gauna
laukiu komentaru
QUOTE(monikkaa @ 2009 03 29, 22:46)
gal kas yra girdejas ka apie firmas lwc ewc ir agropraktika?
planuoju sia vasara isvykti kur nors dirbti labiausiai noreciau i ispanija bet nelabai yra darbo pasiulymu... dar graikija ar kipras... bet algos kai kur nedideles.. o galiausiaia ir i anglija noreciau. gal kas buvot per sias agenturas?
planuoju sia vasara isvykti kur nors dirbti labiausiai noreciau i ispanija bet nelabai yra darbo pasiulymu... dar graikija ar kipras... bet algos kai kur nedideles.. o galiausiaia ir i anglija noreciau. gal kas buvot per sias agenturas?
Buvau per agropraktika aisku UK ir darbai ten vien tik zemes ukis gyveni karavane labai pavargsti norisi namo ir siaip kas anglui uzpakali geriau palaizys tas ir dirbs lengvesni darba as tokiais dalykais neuzsiemiau turbut todel buvau ten blogiuku grupej Per tris men uzsidirbau 2500 svaru atmetus maista ir pragyvenima. Nu aisku visko sau pirkau tai parsiveziau maziau. Nu ir zinoma tekdavo ir virsvalandziu padirbti kad dasidet iki algos, nes uz juos daugiau moka. Neteko del algos but apgautai nes Concordia ten daug ka kontroliuoja, butent per sia organizacija ir vaziuoji, tik Agropraktika sutvarko dokumentus. Siaip tai zlugdantis darbas bet nezinia kaip cia su ta krize gal dar leksiu nes nenoriu mest studiju o uz ka moketis nera Siaip saziningai ivaykde nuvaziavima darba ir pan. bet kai kilo konfliktai niekuo nepadejo nu lietuviai esam tokie kad tik pabedavot mokam ir pagirt kaip saunu, jei kas atsitiks sakmbinkit, o po to jau i krumus. Tiesiog si firmele nieko nepades jei ten turesi problemu. Ten jau pati turesi tiesiogiai i Concordia kreiptis jei tas fermeris blogai elgsis. Nes Mantas tas vadybininkas ar kas toks jis ten deje tik liezuviu moka malti, o jau apgint savu nusiustu darbininku deja. Tai vat o kas del darbo gavimo tai kiek ir girdejau ir visa kita viskas ten saziningai ivyksta viskas ok randa darba ant ledo nepalieka
[quote=mango123,2009 05 04, 01:16]
Buvau per agropraktika aisku UK ir darbai ten vien tik zemes ukis
O jie darba siulo tik moterims? Nes ju intern.psl. radau, kad reikalingos tik merginos...
O jie darba siulo tik moterims? Nes ju intern.psl. radau, kad reikalingos tik merginos...
Ir as zvalgausi darbelio usienyje. Radau imone, kuri idarbina Norvegijoje, gal kam teko girdeti ka nors apie Europex corporation Ltd
QUOTE(monikkaa @ 2009 03 29, 22:46)
gal kas yra girdejas ka apie firmas lwc ewc ir agropraktika?
Graikijoj, Ispanijoj, Kipre daug neuzsidirbsi, po 500-700 euru y menesy maksimum. Nebent dirbsi aptarnavimo sferoje, kur priklausytu arbatpinigiai, tai tada siek tiek daugiau butu
[quote=fuksė,2009 05 04, 14:04]
[/quote]
Ne ne tik merginos tikrai ten gal siaip toks pasiulymas ir vyrukus ima buvau su draugu
[/quote]
Ne ne tik merginos tikrai ten gal siaip toks pasiulymas ir vyrukus ima buvau su draugu
QUOTE(smile4theworld @ 2009 05 27, 00:14)
lwc tai yra pasaulio lietuviu centras. Pakankamai patikima agentura.
Pagal ewc vaziuoti nerekomenduociau, nebent nori vaikscioti gatvemis arba po zmoniu namus ir pardavineti visokias niekam nereikalingas knygas.
O mane domina darbo vizos JAV tiems, kurie jau ne studentai . Gal kas turite daugiau informacijos apie jas? Buciau dekinga
Pagal ewc vaziuoti nerekomenduociau, nebent nori vaikscioti gatvemis arba po zmoniu namus ir pardavineti visokias niekam nereikalingas knygas.
O mane domina darbo vizos JAV tiems, kurie jau ne studentai . Gal kas turite daugiau informacijos apie jas? Buciau dekinga
Pasaulio lietuviu centre pasiskaitykit apie H2B viza JAV. As irgi ja domiuosi ir laukiu pasiulymu, tik neaisku, ar siais metais duos darbdaviai peticijas, nes juk pas juos krize. Bet esu girdejusi visokiu atsiliepimu, viena mergina dirbo pagal ta viza, tai jai uz valanda mokejo 6 dolerius, o uz nuoma nuskaiciuodavo po 300 dol kas savaite, tai mergina per 8 menesius uzsidirbo tik bilietui namo ir pasidenge vaziavimo islaidas. Siaip manau pakankamai rizikingas dalykas krizes metu Visgi investicijos y isvaziavima yra beveik 5000 lt su viskuo, o pasirasiusi kontrakta ir gavusi H2B viza visa laika esi prirista tik prie to vieno darbdavio, papildomo darbo ieskoti negalima, iseiti is esamo irgi negalima, nors ir nepatinka. Gali dalyvauti visi LR pilieciai nuo 18 iki 35 metu, jeigu tik yrodysi ambasadai, kad neketini visam laikui likti JAV, tada viza gausi. Kaip papildoma motyvacija gryzti yra laikomi nebaigti mokslai, ar esamas darbas, kuris israso pazyma, kad isleidzia jus tokiam ir tokiam laikui y JAV. O jeigu niekas su Lietuva nerisa, jus esat potenciali emigrante ir vizos negausit, taip pat jos negavusi neatgausit ir uz programa sumoketo mokescio - 400 USD. Agentura NEGARANTUOJA H2B vizos gavimo Ji tik pateikia pasiulyma ir padeda tvarkytis popierius. Pasiulymai is PLC turetu buti birzelio gale, pats isvaziavimas - lapkrity. Tikiuos bent kiek padejau