Kokia dar zinote patikimas agenturas kaune?
QUOTE(yezy @ 2009 04 22, 12:49)
Kokia dar zinote patikimas agenturas kaune?
www.plc.lt
QUOTE(pretty_woman @ 2009 04 10, 13:30)
Gal kas yra susidures su agenturas "AULINA"?
as esu susidures su "aulina". isveze i anglija, 3 savaites negavom darbo. tada teko grysti. gryzau savo pinigais. o uz kelione pinigu negrazino. niekam nepatarciau vaziuoti su sia firma

QUOTE(Nmo @ 2009 04 27, 17:00)
as esu susidures su "aulina". isveze i anglija, 3 savaites negavom darbo. tada teko grysti. gryzau savo pinigais. o uz kelione pinigu negrazino. niekam nepatarciau vaziuoti su sia firma

aisku... o kaip "ismira"? gal teko kam girdet?
Sveikos,
Taigi sugalvojau tokia temele - pakalbekime apie agenturas idarbinancias uzsienyje. Taciau tik apie tas, kurios TINKAMAI, BE APGAVYSCIU idarbina musu tautiecius. Tokia mintis kilo po to, kai pagalvojau, jog is tiesu tai nesu girdejus apie sias istaigas nieko gero, o va blogo tai oiiiii....
o gal tokiu SAZININGU imoniu musu LT ir nera. Tada kazkaip kyla klausimas kaip jos licenzijas gauna
laukiu komentaru
Taigi sugalvojau tokia temele - pakalbekime apie agenturas idarbinancias uzsienyje. Taciau tik apie tas, kurios TINKAMAI, BE APGAVYSCIU idarbina musu tautiecius. Tokia mintis kilo po to, kai pagalvojau, jog is tiesu tai nesu girdejus apie sias istaigas nieko gero, o va blogo tai oiiiii....

o gal tokiu SAZININGU imoniu musu LT ir nera. Tada kazkaip kyla klausimas kaip jos licenzijas gauna

laukiu komentaru

QUOTE(monikkaa @ 2009 03 29, 22:46)
gal kas yra girdejas ka apie firmas lwc ewc ir agropraktika?
planuoju sia vasara isvykti kur nors dirbti labiausiai noreciau i ispanija bet nelabai yra darbo pasiulymu... dar graikija ar kipras... bet algos kai kur nedideles.. o galiausiaia ir i anglija noreciau. gal kas buvot per sias agenturas?
planuoju sia vasara isvykti kur nors dirbti labiausiai noreciau i ispanija bet nelabai yra darbo pasiulymu... dar graikija ar kipras... bet algos kai kur nedideles.. o galiausiaia ir i anglija noreciau. gal kas buvot per sias agenturas?
Buvau per agropraktika aisku UK ir darbai ten vien tik zemes ukis

[quote=mango123,2009 05 04, 01:16]
O jie darba siulo tik moterims? Nes ju intern.psl. radau, kad reikalingos tik merginos...

O jie darba siulo tik moterims? Nes ju intern.psl. radau, kad reikalingos tik merginos...

Ir as zvalgausi darbelio usienyje. Radau imone, kuri idarbina Norvegijoje, gal kam teko girdeti ka nors apie Europex corporation Ltd
QUOTE(monikkaa @ 2009 03 29, 22:46)
gal kas yra girdejas ka apie firmas lwc ewc ir agropraktika?
Graikijoj, Ispanijoj, Kipre daug neuzsidirbsi, po 500-700 euru y menesy maksimum. Nebent dirbsi aptarnavimo sferoje, kur priklausytu arbatpinigiai, tai tada siek tiek daugiau butu

[quote=fuksė,2009 05 04, 14:04]
[/quote]
Ne ne tik merginos tikrai ten gal siaip toks pasiulymas ir vyrukus ima buvau su draugu

[/quote]
Ne ne tik merginos tikrai ten gal siaip toks pasiulymas ir vyrukus ima buvau su draugu

QUOTE(smile4theworld @ 2009 05 27, 00:14)
lwc tai yra pasaulio lietuviu centras. Pakankamai patikima agentura.
Pagal ewc vaziuoti nerekomenduociau, nebent nori vaikscioti gatvemis arba po zmoniu namus ir pardavineti visokias niekam nereikalingas knygas.
O mane domina darbo vizos JAV tiems, kurie jau ne studentai
. Gal kas turite daugiau informacijos apie jas? Buciau dekinga 
Pagal ewc vaziuoti nerekomenduociau, nebent nori vaikscioti gatvemis arba po zmoniu namus ir pardavineti visokias niekam nereikalingas knygas.
O mane domina darbo vizos JAV tiems, kurie jau ne studentai

Pasaulio lietuviu centre pasiskaitykit apie H2B viza JAV. As irgi ja domiuosi ir laukiu pasiulymu, tik neaisku, ar siais metais duos darbdaviai peticijas, nes juk pas juos krize. Bet esu girdejusi visokiu atsiliepimu, viena mergina dirbo pagal ta viza, tai jai uz valanda mokejo 6 dolerius, o uz nuoma nuskaiciuodavo po 300 dol kas savaite, tai mergina per 8 menesius uzsidirbo tik bilietui namo ir pasidenge vaziavimo islaidas. Siaip manau pakankamai rizikingas dalykas krizes metu