As tai esu vykusi pries metus per Ekker Group idarbinimo agentura. Mes buvome trys draugai. As vykau su draugu ir drauge mano. Tada vykome dirbti i sandelius Anglijoje. Labai rekomenduoju sia agentura, nes tikrai neapgavo. Vel ketiname vykti per ja, tik gal nuo kokio spalio, bet jau i Vokietija. Jie sutvarko pilnai visus popierius, pasitinka, mus apgyvendino name su kitais lietuviais, tai buvo visai linksma Anksciau bijojau kreiptis i agentura, bet po paiesku savom jegom supratau, kad mazai sansu. Siuntinejau visur savo cv tai atsakymu konkreciu negavau.
QUOTE(zannazanule @ 2013 09 05, 09:49)
As tai esu vykusi pries metus per Ekker Group idarbinimo agentura.
o as kaip tik nerekomenduoju sios agenturos. pavyko rasti moteris, kurios per ekker-group vaziavo ir tikrai nusvilo. O ir pati jiems skambinau, domejausi. Kad ir seneliu slauga Vokietijoje. Uz paslauga jiems reikia sumoketi 1700 Lt. O uz ka tiksliai? Kad internete suranda vokieciu parasyta skalbima ir perduoda lietuvei ju tel.Nr.? Daugiau jie neprisiima jokios atsakomybes. Jokios sutarties su vokieciais, nieko. Vaziuok ir tarkis su jais del salygu. Ir dirbk NELEGALIAI. O jei nori legaliai, tai tipo LT uzsiimk individualia veikla, mokek pati uz save mokescius ir... taip 60 metu mokedama mokescius galesi gaut normalia pensija (siuo atveju darbas kaip puse etato skaitosi). Jokiu garantiju, nieko. Ekkeris tik tarpininkauja, jie nedarbina, tai priekaistu jiems irgi negalima reikst. Problemas sprendi pati. O algas irgi siulo max.1000 euru, kai vokieciai, jei ima pagalbininke senjorams is vokiskos agenturos, moka minimum 1500 e.
O del sandeliu Anglijoj, tai vel ta pati pasaka. Paima pinigus ir suderina su angliska idarbinimo agentura, kad atvaziuosi. Susirandi vezeja, vaziuoji ten ir dirbi. Angliska agentura moka alga, su ja pasirasai sutarti. Ekkeris tik pinigus paima uz tarpininkavima, bet realiai, jei moki angliskai, tai pati internete susirandi ta pacia angliska idarbinimo agentura ir vaziuoji pas juos tiesiogiai net nemokedama vos ne 2000 Lt. Ir dirbi tam paciam sandely, tik pinigus buni sutaupius.
Na, teoriskai, tai tokios idarbinimo agenturos neturi teises imti pinigu uz darbo suradima zmogui. O Ekkeris ima. Tipo uz tarpininkavima. Tai nafik tada nesivadina tarpininkavimo agentura? Bent zmones zinotu, kad jie nieko neidarbina, kad jokiu sutarciu nepasiraso, jokios atsakomybes uz darba, jo salygas ir atlygi neprisiima. O dabar zmones domisi, skambineja, tikisi, kad idarbins legaliai, kad stazas pensijai bus, kad gal darbins pas save, o i DE tik komandiruos. OK, jei jau visai nieko nerandi, tai gal ir gali rizikuot ir vaziuot per tokius "geradarius", bet... kas garantuoja, kad uzsidirbsi, kad negrisi po poros savaiciu su dideliu dideliu nuostoliu.
Aplamai, tai manau, kad zannazanule ir yra ekkerio darbuotoja, nes kitaip tikrai nesuprantu tokio jos pagyrimo sios firmos
QUOTE(zannazanule @ 2013 09 05, 09:49)
kazko itariu, kad cia musu seniai issiregistravusi SimonaV vel sugrizo
QUOTE(Leksa @ 2013 09 05, 19:12)
Aplamai, tai manau, kad zannazanule ir yra ekkerio darbuotoja, nes kitaip tikrai nesuprantu tokio jos pagyrimo sios firmos
O siaip jau, patariu visoms atsargiai vertinti visokias "rekomendacijas", kai zmogus prisiregistruoja tik, kad kazka pareklamuoti
sveiki, Gal kas turi naujos informacijos apie emigrą? nesinori mokėti 800 lt į balą (čia įdarbinimo mokestis)
QUOTE(Leksa @ 2013 09 05, 19:12)
Labai jau panasu.
QUOTE(undines @ 2014 10 10, 15:07)
sveiki, Gal kas turi naujos informacijos apie emigrą? nesinori mokėti 800 lt į balą (čia įdarbinimo mokestis)
už ką? jau 3 m. yra įstatymas, kai negali agentūros imti mokesčio už įdarbinimą... Ir dar tokius pinigus plešia... Ieškokit sąžiningos agentūros, kuri neima pinigų už įdarbinimą
Kažkas čia buvo minėjęs Darbinterą, tai galiu parekomenduoti ją. Jokių įdarbinimo mokesčių neima, darbas legalus.
Manau ,kad kas gerai isidarbina per kokia nors agentura ,nebeapsisunkina rasyti ,nes jiems jau gerai , bet kaip negerai tai visi paraso .
As taip pat ieskau patikimos idarbinimo agenturos ir pasakysiu kodel, ogi todel ,kad mano anglu kalba prasta (kai ka suprantu ,ir pasakyt ne viska galiu), gal kam ir keist ,kad siais laikas nemoka anglu kalbos,bet mano mokslo metu anglu nebuvo pagrindine kalba (privaloma buvo rusu)visu antra nuvaziavus pirma karta jautiesi bejegis kitoje salyje be anglu kalbos,todel tikiesi ,kad tavimi kazkas pradzioje pasirupins .
As taip pat ieskau patikimos idarbinimo agenturos ir pasakysiu kodel, ogi todel ,kad mano anglu kalba prasta (kai ka suprantu ,ir pasakyt ne viska galiu), gal kam ir keist ,kad siais laikas nemoka anglu kalbos,bet mano mokslo metu anglu nebuvo pagrindine kalba (privaloma buvo rusu)visu antra nuvaziavus pirma karta jautiesi bejegis kitoje salyje be anglu kalbos,todel tikiesi ,kad tavimi kazkas pradzioje pasirupins .
Sveiki, aš irgi galvoju apie egantūrą...keliauti ruošiamės į užsienį, norėtumėm dirbti viešbučių sferoje, turim ne vieną sezoną patirties Kipre, anglų susikalbam, man dar su rusų taip pat neblogai
Ir galvoju....pirmą kartą vykau per darbaisvetur.lt į Kiprą...bet kad baisiai daug pinigo ėmė...
O dabar galvoju gal kokią kitą pasiųlyti kas turite?
Ir galvoju....pirmą kartą vykau per darbaisvetur.lt į Kiprą...bet kad baisiai daug pinigo ėmė...
O dabar galvoju gal kokią kitą pasiųlyti kas turite?
QUOTE(magdallena @ 2016 03 15, 10:43)
jei vyksite per agentura tai labai atidziai skaitykite sutartis. Lietuviska agentura jus perleis kitai uzsienio agenturai
Na ir kas iš to Užsienietiška blogesnė?