Labas merginos Gal zinote kokiu patikimu firmu vezanciu i uzsieni uzdarbiauti?
Mane tas irgi domina. Konkreciau i Norvegija, gal dar i Skotija.
Sveikos,gal kuri zinot kokia patikima agentura,kurios pagalba butu galima isvykti i uzsieni? Mudu su MB labai norim,tik va,kad kur tik besikreiptume pagalbos visi nugaras atgreze..
Sveiki,cia tik mano pasiulymas - geriausia ieskoti draugu.pazystamu,kurie ten jau isikure.Tik tokie zmones gali jums padeti isikabinti.Patikekit,tai asmenine patirtis.Sekmes
Tai kuo pujkiausiai tai zinau,tik va jau tai isbandyta ir nepasitvirtino,tai teliko agenturos..,aisku as tai nelebai noriu i tai veltis,bet kitaip niekaip...
nu zinai...su tom agenturom....??? Man paciai ten bedirbant tiek kartu teko padedineti zmonems,kurie buvo atvyke per agenturas,kad net graudu darosi...Labai atsargus bukite!!! O kalba ar gerai mokate?
As tai pujkiai,mano antroji puse visai zalias...
zinai,grizusi is UK sakiau visiems patarsiu-jei nemoki kalbos tada net nesvaik ten vaziuoti.As dirbau kur kaip ir nereikejo kalbos,bet...visur gi kitur susiduri su ja ir nieko negali pasakyti,kaip koks daunas jautiesi ziauriai geda ir igauni nepilnavertiskumo kompleksa.Aisku su laiku ismoksti,bet pradzioj pamastykit.Tai tik mano patarimai,nors man ten buvo gerai.
As jau esu ten gyvenusi,beveik du metus,anglijoje,nemanau,kad mums ten butu sunku,apie visus tuos tax'us ir pan.,viska zinau...,na zodziu. Manau kad ir cia laimes nerasiu,o taip nesinori i tas agenturas,baisu gi,kad neapgautu ar dar baisiau...
na tai tokiu atveju kam tos agenturos.Patys galite susirasti darbo juk zinote kaip tai daroma ir jokiu agenturu lietuvisku nereikia.
Na taip,bet is Lietuvos ne taip jau ir paprasta tai padaryti...