sveikos,
Idomu ir kaip jus tas fermas randate? ar per agenturas vaziuojate ar pacios ieskote ? nes db tai yra toks skelbimas idetas http://skelbiam.info...eitalijoje.html jie ima 600lt + dar kelione ir idomu ar neapgaus ... bet labai idomiai man cia jie atseit kaip ir registruoti LR darbo birzoje kaip ES darbinimo konsultantai skelbiasi tai jei jie eures gal tie konsultantai skaitomi tai suprantu kad turetu buti visoje lietuvoje kur yra darbo birza ir neturetu imti jokio mokescio ?ar as ne taip suprantu kazka ?
Man idomu apskritai kaip geriausia ieskoti kur ieskoti tu galima darbdaviu
to kas yra:
tik nevaziuok per lt agenturas. plesia pinigus ir nieko gero. jei nori konkretaus darbo pasklaidyk job centre plus. ten gali cv issiusti. jei darbas nesvarbu, tai internete pasiziurek tame miestelyje esanciu darbinimo agenturu tel numerius pasiskambink susizinok viska, buna kad ir apgyvendina. o tada gali vazioti...tik su lt agenturom tikrai patariu neprasideti, jau tiek zmogiuku sutinku kuriuos"isdure" ir pinigus didelius sumokeje...
tik nevaziuok per lt agenturas. plesia pinigus ir nieko gero. jei nori konkretaus darbo pasklaidyk job centre plus. ten gali cv issiusti. jei darbas nesvarbu, tai internete pasiziurek tame miestelyje esanciu darbinimo agenturu tel numerius pasiskambink susizinok viska, buna kad ir apgyvendina. o tada gali vazioti...tik su lt agenturom tikrai patariu neprasideti, jau tiek zmogiuku sutinku kuriuos"isdure" ir pinigus didelius sumokeje...
Gal patartumėt patikimą agentūrą Kaune? Gal jau kas dirbat UK iš agentūros ir užrodytumėt kur kreiptis...?
+2010 07 08, 22:20-->
O kokio darbo ieškai?
QUOTE(Gintarė @ 2010 07 08, 22:20)
Gal patartumėt patikimą agentūrą Kaune? Gal jau kas dirbat UK iš agentūros ir užrodytumėt kur kreiptis...?
O kokio darbo ieškai?
Taigi, po metų baigiu mokyklą ir norėčiau metus po baigimo padirbėti au pair užsienyje. Geriausia Anglijoje, nes žadu vėliau ten studijuoti ir norėčiau prasilaužti kalbant Ar verta pasitikėti skelbimais aupair-world.net svetainėje? O gal žinote, kur dedame tikrai sąžiningų žmonių skelbimai? Bijau tų visų žmonių pardavimų, dabar juk tiek daug tokių dalykų. Iškart ačiū už pagalbą
QUOTE(zaliabalta @ 2010 07 10, 16:16)
Taigi, po metų baigiu mokyklą ir norėčiau metus po baigimo padirbėti au pair užsienyje. Geriausia Anglijoje, nes žadu vėliau ten studijuoti ir norėčiau prasilaužti kalbant Ar verta pasitikėti skelbimais aupair-world.net svetainėje? O gal žinote, kur dedame tikrai sąžiningų žmonių skelbimai? Bijau tų visų žmonių pardavimų, dabar juk tiek daug tokių dalykų. Iškart ačiū už pagalbą
aupair patikimi, seniau buvau pati užsiregistravusi, bet mane domino Germany not England
bet kiek draugių po vidurinės buvo išvykusios, aišku, ne prieš metus tai buvo... bet tikrai viskas ok
Gal kas bandėt važiuoti per EURES? Norėčiau sužinoti daugiau, ar neapgauna?
gal galit patart kaip patikrinti ar tikrai yra tokia firma UK , kurioj siulo darba
ar yra kas važiavę per topjob į norvegiją ar angliją? kokie atsiliepimai?