Įkraunama...
Įkraunama...

Įdarbinimo firmos, vykstantiems į užsienį

QUOTE(intentar @ 2010 05 09, 16:02)
Laba diena,
turiu klausimėlį, galbūt žinote patikimų įdarbinimo firmų?
Kadangi nelabai drasu rizikuoti su skelbimais (neaiskiais zmonemis ir firmomis)

O nesat girdeje apie agentura qbis? As noreciau per ja vaziuot kazkada,bet taip ir neapsisprendziau...Manau visai patikima g.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2010 05 10, 17:26)
O nesat girdeje apie agentura qbis? As noreciau per ja vaziuot kazkada,bet taip ir neapsisprendziau...Manau visai patikima g.gif

irasykit i google qbis skundai ir pasiskaitykit, man irgi buvo kilus mintis per juos vaziuot, bet labai greitai persigalvojau...
Atsakyti
vaziavau studiju metais, del PLC tikrai viskas tvarkoje.
Atsakyti
QUOTE(Cristata @ 2010 05 13, 14:29)
vaziavau studiju metais, del PLC tikrai viskas tvarkoje.

as ir likau plc darbu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
sveikos, galvoju vaziuoti i anglija per agropraktika. koks ten mokestis ir kas i ji ieina? buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
smile.gif UAB PLATO GROUP yra apgavikai.Vilniuje tok Jurijus nusiuncia jus pas tokia Viktorija i Londona,na ir tada is jusu yra isciulpiami paskutiniai svarai ir jus vykstate namo be darbo.Jei netikite galite man parasyti gintautas852@gmail.com As jums paapsakosiu tiesa,kuria maciau savo akimis nuvykes pas siuos zulikus.jei noresite duosiu tos Viktorijos tel.nr. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muscata @ 2010 04 30, 12:39)
O kaip atsiliepimai apie Olandiją? Darbas prie gėlių arba daržovių? Noriu labai išvažiuoti, tik vienai visai kažkaip neramu. darbas per agentūrą.  Ar teko ką girdėti?aš kiek domėjausi tai neblogi atsiliepimai ax.gif

mano sese per sia agentura isvaziavo, visai neblogai ten, uz įsidarbinama mokėt nereik, tik beda kad ne sezono metu buna jog per sav. dirbi tik 2-3d. tada užmokesčio užtenka tik uz buta ir maistui unsure.gif
Atsakyti
sveikos,

Tai dabar jau negali imti uz idarbinima mokescio firmos ? kaip jos ima ? ax.gif
beje radau qbis firma kuri atseit nieko neima ,bet ar gauni darbo tada ? veza i olandija jie ,ar isvaziave kas nors per ja ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meilute1 @ 2010 06 01, 10:16)
sveikos,

Tai dabar jau negali imti uz idarbinima mokescio firmos ? kaip jos ima ?  ax.gif
beje radau qbis firma kuri atseit nieko neima ,bet ar gauni darbo tada ? veza i olandija jie ,ar isvaziave kas nors per ja ?  g.gif

nejaugi nera tokiu kurie vaziavo per qbis.lt ? ax.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, galbut cia ne i tema pataikiau, bet gal turite kokiu nors atsiliepimu apie www.darbasanglijoje.org ? Mes su draugu susidomejome ju siulomu idarbinimu, pakankamai graziai viskas skamba, bet deja, jokiu atsiliepimu apie juos nerandu... Buciau dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
mano sunus vaziavo per sia firma i Olandija padirbeti.Liko labai patenkintas.Ka zadejo ta firma, viska sunus ir gavo.Reikejo susimoketi tik uz kelione , o Olandijoje nurodytoje agenturoje jau lauke lietuvis agentas, kuris ir sutvarke visus dokumentus, nurode gyvenama vieta.gyveno name , kuriame buvo keli kambariai, kambary gyveno tryse- du lietuviai ir vienas lenkas.Dirbo siltnamy pas privatininka , darbas prie geliu.Idarbinimo agenturos neima uzmokescio uz idarbinima, bet pasiima procentus nuo tavo uzdirbto atlyginimo.Pvz., jei savininkas tau galetu sumoketi uz valanda 7 EUR, tai is tikro tu gausi tik 5 EUR, nes kita dali pasiims firma, kuri tave idarbino.Del to, mano sunui tas olandas savininkas patare geriau vaziuoti ne per agenturas, o tiesiai i bet koki siltnami ir prasytis darbo.Tada tu gausi i rankas realu savo uzmokesti.Minusas cia tik tas, kad paciam teks ieskotis ir nuomotis gyvenama vieta, o tai nebus pigu.Todel sunus ir paaiskino man, kad prima karta vaziuoti reikia per firma, sudarant sutarti tik 3-6 men., o jau ten padirbus, susirasti gyvenama busta, issinuomoti kambareli su keliais draugeliais, kad butu pigiau ir iforminti darbo sutarti jau teisiogiai su paciu savininku.
Atsakyti
QUOTE(meilute1 @ 2010 06 04, 13:10)
nejaugi nera tokiu kurie vaziavo per qbis.lt ?  ax.gif  g.gif

mano sese per juos važiavo, neapgauna ka žada ta ir ištesi ,galit bandyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti