Įkraunama...
Įkraunama...

Įdarbinimo firmos, vykstantiems į užsienį

QUOTE(artemide23 @ 2010 02 11, 18:36)
Pvz.: ieskant per Norvegiskas agenturas, pinigu moketi nereikia, jiems moka darbdaviai, kuriems ieskomi darbuotojai.  smile.gif

bET PER METUS LAIKO TAIP NIEKO IR NEPASIŪLĖ
Atsakyti
Konkurencija didele smile.gif Daug norinciu. Be to usiregistravus nereikia laukti, o vistiek siuntineti CV. O is kitos pusies, viskas priklauso nuo sekmes, reiketu atsidurti tinkamoje vietoje, tinkamu laiku doh.gif Dabar padaugejo skelbimu, ypac vasaros sezonui, tai daugiau sansu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites..

Norim ir mes vaziuot i uzsieni po veseles su vyru..ir mastom per ka geriau vaziuot..
Antkupros giminaiciams nenorim uzsisest.. ir anglu kalba tera tik pagrindai.. neisivaizduoju kaip reiks isvaziuot..Uzsipildem anketa kazkokioj firmoj kuri randasi kaune.. Drauges vaikinas isvaziavo cia pries pora savaiciu.. aisku, kaip ir visur sumokejo uz idarbinima.. bet po menesio jau turejo ten darba..
Kaip manot,ar isvis verta vaziuot? dry.gif
Atsakyti
gal kas zino kanors apie concordija man skae kad yra kazkokia imone panasiu pavadynimu kad patikima.
Atsakyti
hm... kaip matau jus chia labai senai susirasinejot jau. As irgi susiradau darba i Ocean city , Marylande. Ir irgi tenka vaziuoti vienai. tai jeigu jus dar kartais uzeinat i sia tema,butu labai malonu su jumis susipazint wink.gif
Atsakyti
O kaip atsiliepimai apie Olandiją? Darbas prie gėlių arba daržovių? Noriu labai išvažiuoti, tik vienai visai kažkaip neramu. darbas per agentūrą. Ar teko ką girdėti?aš kiek domėjausi tai neblogi atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muscata: 30 balandžio 2010 - 12:40
sveikos
ar si pasaulio lietuviu centro agentura patikima ? beje kaip suprantu tik studentus ji veza ? biggrin.gif o as kaip ne studente tai ... doh.gif nors man tik 27 metai ,beje mano vyro sesuo studente iesko vaziuot kur nors padirbet ,bet kaina ten 1500lt gaunas uz programa ,kodel db taip ?ir kaip ten kur ta darba susirast paciam? beje dar bilietai gi kainuoja viskas ,ar kazkas lieka namo parsivezti ? g.gif
Atsakyti
Sveiki visi:) Norėčiau paklausti ar teko girdėti kokių atsiliepimų apie įdarbinimo įmone www.recruitmentin.eu ? Ar ji patikima? Gal kas naudojosi jos paslaugomis? Gal kas žada vykti su ja Į Graikiją dirbti?
Atsakyti
QUOTE(meilute1 @ 2010 05 04, 15:18)
sveikos
ar si pasaulio lietuviu centro agentura patikima ? beje kaip suprantu tik studentus ji veza ? biggrin.gif  o as kaip ne studente tai ... doh.gif nors man tik 27 metai ,beje mano vyro sesuo studente iesko vaziuot kur nors padirbet ,bet kaina ten 1500lt gaunas uz programa ,kodel db taip ?ir kaip ten kur ta darba susirast paciam? beje dar bilietai gi kainuoja viskas ,ar kazkas lieka namo parsivezti ?  g.gif

as pati studente, bet siais metais nevaziuoju del tam tikru priezasciu, taciau kitais metais su w&t programa negaleciau, todel mastau su h2b per PLC bandyti. manau ir jus tiktumete, ten tinka ir ne studentai. kiek skaiciau Lietuva gavo kvotas kitiems metams h2b vizai, bet darbdaviai pakankamai studentu prisirenka per w&t programa, todel h2b buna rudenio-ziemos-pavasario sezona. galite bandyti uzsiregistruoti plc siai programai, nes kiek skaiciau ji pigesne. mano drauge buvo floridoje, dirbo padaveja, tai tikrai liko patenkinta. viso isbuvo apie puse metu, bet sake ten kiti vis prasitesineja ta buvimo laika kazkaip 4u.gif

as kai vaziavau su w&t man viso gavos apie 5000 lt (su programa, bilietais, dar pasiemiau savu pinigu, nes reikejo nuoma sumoketi ir dar depozita) . skaiciuojant tai atsipirko man ta kelione, bet netaupiau labai ten tai nieko ir neparsiveziau grynu tik technikos, rubu, keliavau 2 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrie: 05 gegužės 2010 - 00:42
gal kas bande dabar per balticunio vaziuoti? ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
turiu klausimėlį, galbūt žinote patikimų įdarbinimo firmų?
Kadangi nelabai drasu rizikuoti su skelbimais (neaiskiais zmonemis ir firmomis)
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Mes su draugu norime šią vasarą išvykti į Angliją, tik nesigavo per pažystamus tai ieškome patikimų agentūrų. Kokių atsiliepimų yra apie Emigra? Jos puslapis www.emigra.lt, ji randasi Kaune galvoju gal nueiti pasidomėti... Kokių dar galėtumė pasiūlyti? Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti