QUOTE(meilute1 @ 2010 05 04, 15:18)
sveikos
ar si pasaulio lietuviu centro agentura patikima ? beje kaip suprantu tik studentus ji veza ?
o as kaip ne studente tai ...
nors man tik 27 metai ,beje mano vyro sesuo studente iesko vaziuot kur nors padirbet ,bet kaina ten 1500lt gaunas uz programa ,kodel db taip ?ir kaip ten kur ta darba susirast paciam? beje dar bilietai gi kainuoja viskas ,ar kazkas lieka namo parsivezti ?
as pati studente, bet siais metais nevaziuoju del tam tikru priezasciu, taciau kitais metais su w&t programa negaleciau, todel mastau su h2b per PLC bandyti. manau ir jus tiktumete, ten tinka ir ne studentai. kiek skaiciau Lietuva gavo kvotas kitiems metams h2b vizai, bet darbdaviai pakankamai studentu prisirenka per w&t programa, todel h2b buna rudenio-ziemos-pavasario sezona. galite bandyti uzsiregistruoti plc siai programai, nes kiek skaiciau ji pigesne. mano drauge buvo floridoje, dirbo padaveja, tai tikrai liko patenkinta. viso isbuvo apie puse metu, bet sake ten kiti vis prasitesineja ta buvimo laika kazkaip
as kai vaziavau su w&t man viso gavos apie 5000 lt (su programa, bilietais, dar pasiemiau savu pinigu, nes reikejo nuoma sumoketi ir dar depozita) . skaiciuojant tai atsipirko man ta kelione, bet netaupiau labai ten tai nieko ir neparsiveziau grynu tik technikos, rubu, keliavau 2 sav.