Įkraunama...
Įkraunama...

Įdarbinimo firmos, vykstantiems į užsienį

QUOTE(sniegiuke @ 2010 02 22, 14:21)
o ar yra kas susirado darba nuvaziaves i sali ne per agenturas???

Yra smile.gif Ne aš asmeniškai, bet daug tokių yra. Draugai šiais metais važiavo i UK, ieškojo darbo taip. Rado ir gana greitai. Ėjo ten tiesiai į agentūras.
Atsakyti
Dinastija, kokios žinios iš Baltic Union? 4u.gif
Atsakyti
Oi, blogos verysad.gif Pagal juos atseit buvo fabrikų patikrinimas, neimė nei vienos grupės. Dabar šį penktadienį važiuoja kažkokie vyrai, tada dar kažkokia grupė, o tik tada mes. Nežinau kiek tame teisybės. Buvau nuėjusi pas juos, tai tik liežuviu pusvalandi malė, žadėjo ir t.t. Labai nepatiko tas schmoll.gif Galų gale pasakė, kad atsiusčiau savo cv anglišką, atseit pasiuntinės kažkur ją. Nu kam to reikia? Pati moku cv siųsti doh.gif
Žodžiu, pasak jų reikia laiko (mažiausiai mėnesio dar), o mes jo kaip tik neturim. Kovo pirmą baigiasi nuomos sutartis. Užsisakėm jau lėktuvo bilietus į Londoną sekmadieniui. Draugas ten esantis pažadėjo surasti būstą šią savaitę, bandysim be lietuvių agentūrų ieškoti darbo. Dabar tik galvos skausmas ar atiduos mums ta Baltic Union pinigus, kuriuos sumokėjom verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinastija: 23 vasario 2010 - 17:38
QUOTE(Dinastija @ 2010 02 23, 17:37)

paprasciau sakant, ta agentura jus tiesiog apgaudinejo ir paliko ant ledo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 23, 20:16)
paprasciau sakant, ta agentura jus tiesiog apgaudinejo ir paliko ant ledo  ax.gif

ot..... š...........ir as norejau jais patiketi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif visi planei sugriuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 23, 20:16)
paprasciau sakant, ta agentura jus tiesiog apgaudinejo ir paliko ant ledo  ax.gif

Galbūt ir neapgautų, jei turėčiau laiko. Bet vistiek man keistai nuskambėjo tas jų pasakymas, kad buvo fabrikų patikrinimas. Juk ne pirmus metus dirba jie... Turėjo žinoti apie tai (jei taip iš tikrųjų būna) ir galėjo perspėti iš anksto. Na žodžiu. Pamačiau savo akim kas yra agentūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinastija @ 2010 02 24, 11:03)

i kokios veiklos krypties fabrika jus neva turejot vaziuoti? Prisiminiau, kad drauges brolis buvo grizes is Londono i LT neplanuotom 3 savaiciu atostogoms, nes darzoves nusale ir nera ka pakuoti. Bet jau dirba vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 24, 12:36)
i kokios veiklos krypties fabrika jus neva turejot vaziuoti? Prisiminiau, kad drauges brolis buvo grizes is Londono i LT neplanuotom 3 savaiciu atostogoms, nes darzoves nusale ir nera ka pakuoti. Bet jau dirba vel  smile.gif

Nieko konkretaus nesakė. Į fabriką pakuoti vaisius, daržoves, saldainius (viską pagal užsakymą).
Atsakyti
Kas įdomu, apie Baltic Union yra ir teigiamų, ir neigiamų atsiliepimų. Sunku suprasti, jei Dinastija turėtų laiko, tai gal ir sužinotumėm, kaip ten iš tikrųjų 4u.gif Būtinai parašyk, ar pavyks pinigėlius atgauti 4u.gif
Atsakyti
Na naujienos tokios.... Nuvažiavau šiandien į Union, pinigų negražins tol, kol nesibaigs terminas (jis baigsis lygiai po savaitės). Žodžiu, parašėm įgaliojimą draugo mamai, kad ji galėtų viską tvarkyti kol mūsų nebus. Matysim kaip toliau bus.... Spėju atsiras tas darbas per savaitę iš oro ir pinigų nebegražins mums niekas verysad.gif
Atsakyti
sveikos
as irgi uzsiregistravau Baltic Union pinigu nemokejau tik CV nusiusnciau ax.gif tai jie man po 2 dienu paskambijo sako yra darbas UK fabrike sokolado ir darzoviu pakavime!klausia kada galiu isvaziuoti sakau kad kita savaite tipo labai gerai,atvaziuokit i biura sutarty pasirasyti tada gausiu visus kontaktus ir t.t
o sakau dalim negaliu moketi ,nu puse dabar o kita kai nuvaziuosiu ir pamatysiu kad darbas yra!o jie tipo sako kad pas mus jau skolininku pilnas sasvinys ir mes jau nebeleidziam dalim!!!ir kontaktu jokiu neduodam!!!
tai man taip nerimtai pasirode doh.gif man 1000lt nesimeto sumokesiu sukisiu paskutinius LT o paaiskes kad to darbo ner ar laukti ten turesiu doh.gif
nezinau bandysiu kazkaip kitaip ieskoti nes man cia irgi araskino kontora g.gif

Dinastija neuzmirsk parasyti kaip seksis patiems Uk susirasti darba????
Atsakyti
Oho blink.gif Tai visgi darbo yra? Prieš savaitę sakė, kad mažiausiai dvi savaites nieko nebus, o šiandien, kai pasakiau, kad noriu nutraukti sutartį ir atsiimti pinigus, pasakė, kad laukia atsakymo iš kažkokio fabriko ar tai žemės ūkio. Jį atseit gaus tik kitą savaitę. Viskas aišku su ta Baltic Union... Ot durnė buvau, kad avansą sumokėjau doh.gif unsure.gif
Atsakyti