Sveikos
Aš esu studentė ir dabar svarstau galimybę važiuoti pagal programą Work and Travel USA padirbėti vasarą. Planuoju važiuoti pagal PLC (Pasaulio lietuvių centrą). Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie šią programą.
Ačiū
Kwa
QUOTE(Kwaksiukas @ 2006 01 06, 12:05)
Sveikos
Aš esu studentė ir dabar svarstau galimybę važiuoti pagal programą Work and Travel USA padirbėti vasarą. Planuoju važiuoti pagal PLC (Pasaulio lietuvių centrą). Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie šią programą.
Ačiū
Kwa
Ačiū
Kwa
Aš sakyčiau, kad jei turi progą, tai ir važiuok
Aš per šitą centrą važiavau ir nieko, likau patenkinta. Bent jau kas negerai -nepamenu. Apgauta nebuvau, užstatą grįžus į LT grąžino.
O į kokią valstiją važiuoji?
As buvau USA pagal sia programa pries 4 metus. Iki siol tai yra vienas pagrindiniu ivykiu ir idomiausiu mano gyvenbimo etapu, labai patiko ir tikrai verta vaziuoti.
QUOTE(Pelagija @ 2006 01 12, 20:40)
As buvau USA pagal sia programa pries 4 metus. Iki siol tai yra vienas pagrindiniu ivykiu ir idomiausiu mano gyvenbimo etapu, labai patiko ir tikrai verta vaziuoti.
aš irgi buvau ten prieš 4 metelius Jei kas leistų, važiuočiau vėl
O čia tik studentai išvažiuoti gali pagal šitą programą. Įdomu, jie aš šiemet baigiu magistratūrą ar galėčiau taip pat važiuoti?
QUOTE(Mega @ 2006 01 13, 09:25)
O čia tik studentai išvažiuoti gali pagal šitą programą. Įdomu, jie aš šiemet baigiu magistratūrą ar galėčiau taip pat važiuoti?
tik studentai... ir jei neklystu po 3 kurso nebeišleidžia na bent jau taip buvo pireš kelis metus
jei turi sansa, vaziuok
Tik ne per EWC (East west Consulting)
Tik ne per EWC (East west Consulting)
QUOTE(Taya @ 2006 01 14, 23:29)
Isleidzia po antro ir po trecio kurso
Nerandu kitos temos kur bandyti klausti... ar kas esat bande vaziuot i danija skinti zirniu ar braskiu per www.dirbkuzsienyje.lt?
bijau kad nebutu sumoki pinigus ir lieki lietuvoj...
bijau kad nebutu sumoki pinigus ir lieki lietuvoj...
gal zinote ka nors apie darba graikijoje ir kipre? gal zinote ka apie idarbinimo firma " ANNUS '?
QUOTE(jamaikka @ 2008 06 02, 22:52)
gal zinote ka apie idarbinimo firma " ANNUS '?
Apie firmą tai nieko nežinau, bet pavadinimas jau daug sako
"ANNUS"... labai panašu į "anus", lietuviškai - išeinamijo anga, o tarmiškai - š....na.
Na, iš tokios firmos gero nesitikėčiau