Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai l/d "Saulutė"

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 11 25, 21:48)
Labai daug kam... O ypac, kai reikia reikia Kaledu proga aukletojoms ir seimininkutei (kuriu visoo 3 yra) po 70lt. cekius pirkti, nes neva tai cekiai po 50lt. PER MAZAI.  g.gif Niekas neklausia, turi neturi, gali negali dek ir gana.  doh.gif  Kai pasakiau, kad po 50lt. sociai, tai mamos net sukilo, kad reikia atsidekoti ir tas 50lt. labai mazai ju manymu.  doh.gif Tai vat, Kaledu proga "metemes" kiekvienas po 50lt. ir tai mamu pasakymu, nera daug. Jau nekalbu apie PASTOVU ukiniu prekiu nesima, nes neturi ir neturi, kiek benestum...grupeje 20 vaiku, tai as nesuprantu, nejaugi ne visi nesa, o praso tu "durniuku", kurie gali atnesti...nu niekaip nedaeina.  doh.gif Mazesniosios grupeje 14 vaiku ir issivercia su pora buteliuku Feirio net keleta menesiu, o sunaus grupeje niekaip...  schmoll.gif  Oi, dar kiek visko nesiau, kiek dar reikes nesti, net juokas nebeima...is dalies gerai, kad paskutiniai metai sunui darzelyje. Dukros grupeje aukletojos daug taupesnes ir labiau moka tvarkyti savo uki, kiek teko pastebeti.

Po 50 lt? 20 vaikų * 50 lt. 1000 lt dovanoms?????? Nesupratau kažko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 11 30, 16:44)

as supratau, kad i ta 50lt ieina ir dovanos aukletojoms ir vaikasm ir kaledu senelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 11 30, 15:44)

I ta suma ieina dovaneles vaikams, kuriu verte vos 10lt. doh.gif 3 cekiai aukletojoms po 70lt., Kaledu senelis 150lt. ir visi kiti like pinigai vaisems, kuriu be galo nori tevai. blink.gif doh.gif
Atsakyti
Supratau:) Maniau tik auklėtojoms.
Pas mus rinkom po 35 lt, vaikams dovanėlės už 20 lt, auklėtojoms čekiai po 50 lt ir Kalėdų senis. Beje, gal kas žinot laisv senelį gruodžio 17 dienai 5 valandai? Nebrangų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 11 30, 19:04)
Supratau:) Maniau tik auklėtojoms.
Pas mus rinkom po 35 lt, vaikams dovanėlės už 20 lt, auklėtojoms čekiai po 50 lt ir Kalėdų senis. Beje, gal kas žinot laisv senelį gruodžio 17 dienai 5 valandai? Nebrangų 4u.gif  biggrin.gif

Sunkus atvejis su tais nebrangiais Kaledu seneliais....nes kiek ieskojom, tai kainuos svyruoja nuo 150lt. iki 300lt. pigiau nemanau, kad rasite. Na, nebent kas is teveliu sutiktu pabuti Kaledu seneliu. smile.gif
Atsakyti
Idomu butu isgirst nauju atsiliepimu apie si darzeli, bent jau apie pagranduku grupe.. visada buvau pries si darzeli, bet kai pradejau savo maziuka leist i pagrandukus, tai nekeisiu i kita darza nei uz ka... veliau - matysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 04 spalio 2011 - 20:01
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 04, 19:59)
Idomu butu isgirst nauju atsiliepimu apie si darzeli, bent jau apie pagranduku grupe.. visada buvau pries si darzeli, bet kai pradejau savo maziuka leist i pagrandukus, tai nekeisiu i kita darza nei uz ka... veliau - matysim smile.gif

Einam antra diena. Isteriškai verkiam išsiskiriant, bet vis norim eit toliau:) Ypač po šiandienio spektaklio:) Auklėtojos labai geros, bent jau mamytei taip pasirodė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 10 04, 21:29)
Einam antra diena. Isteriškai verkiam išsiskiriant, bet vis norim eit toliau:) Ypač po šiandienio spektaklio:) Auklėtojos labai geros, bent jau mamytei taip pasirodė  mirksiukas.gif

ir jus i pagranndukus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 05, 06:21)
ir jus i pagranndukus? bigsmile.gif

Nu susivėliau dabar doh.gif Neatsimenu biggrin.gif Lyg ir "Pagrandukų", nes auklėtoja Gintarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 10 05, 08:48)
Nu susivėliau dabar  doh.gif  Neatsimenu  biggrin.gif  Lyg ir "Pagrandukų", nes auklėtoja Gintarė smile.gif

ja, ja-mes irgi ten pat. kol kas esu patenkinta viskuom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 05, 10:03)
ja, ja-mes irgi ten pat. kol kas esu patenkinta viskuom smile.gif

drinks_cheers.gif
Aš irgi patenkinta kol kas smile.gif Jau tokia begalvė esu, pamiršau, kokia diena šiandien - nors šokoladą auklėtojai būč nunešus doh.gif
Atsakyti
Laba diena,mes einame i Kodelciuku grupe, gal dar kas atsirastu is einanciu?
Kokie atsiliepimai?
Atsakyti