Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai l/d "Saulutė"

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 15, 12:31)
Na, mes si darzeli jau 2 metus lankom, tai kazkaip po kol kas jokiu prastu dalyku neizvelgiau. O ir susirinkima grupese vyksta. Issirinkom tevu komiteta, pasiskirstem kas uz ka atsakingas ir pan. Aukletojos vaikus veda i parodas, pavaikstineja po miesta, po muziejus...Nezinau, po kol kas mano vaikai nesiskundzia, viskuo patenkinti jie ten...

Dziugu skaityt apie jusu grupes gyvenima 4u.gif maniske jau vyresniuke, bet 4 metus is darzo kojos nebuvo iskele biggrin.gif Beje, mano mergina ir labai patenkinta tongue.gif Nes kitaip jau senai daržas būtų buvęs pakeistas. Nes esu nemažai turėjusi patirties su normaliais darželiais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 09 17, 08:30)
Dziugu skaityt apie jusu grupes gyvenima 4u.gif maniske jau vyresniuke, bet 4 metus is darzo kojos nebuvo iskele biggrin.gif Beje, mano mergina ir labai patenkinta tongue.gif Nes kitaip jau senai daržas būtų buvęs pakeistas. Nes esu nemažai turėjusi patirties su normaliais darželiais blush2.gif

Tai vat, svarbiausia, kaip laikosi vaikas, jei jam ten patinka, jis guvus, laimingas ir patenkintas, tai vadinasi jam ten gerai. smile.gif
Mano sunus ten ipatingai jauciasi gerai. thumbup.gif Jei jau viena diena nenueina i darzeli, tuoj klausia, kada eisim, nes jau pasiilgau. biggrin.gif Ko nebuvo, kai ejom i Azuoliuko darzeli. unsure.gif
Atsakyti
Ovat man tenka saviske pasiimti auginti dar metus namuose, daktarai pareiske per maza, ir tos asaros ,klyksmai kas diena, peraugo i nerviukus nemenkus, naktimis nebemiega normaliai, darzelyje buna bet visa isitempusi.Net liudnoka verysad.gif kad taip nesiadaptavosi, bet sako buna tokiu atveju tik svarbu jog vaikui sveikata pageretu ir kitais metais pratinti menesi laiko po truputi,per greitai atidaveme
Atsakyti
Na vat, pasigyriau, kad viskas patinka ir prasidejo... doh.gif Rinkliavos jei ne tam, tai anam, jei ne dar kam, tai kazkam... doh.gif As tai esu kategoriskai pries, tik keista, kad tevai su viskuo sutinka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 11 25, 16:10)
Na vat, pasigyriau, kad viskas patinka ir prasidejo... doh.gif  Rinkliavos jei ne tam, tai anam, jei ne dar kam, tai kazkam...  doh.gif  As tai esu kategoriskai pries, tik keista, kad tevai su viskuo sutinka.  unsure.gif

o kam butent Jums rinkliavos atrodo nepagristos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 25, 21:23)
o kam butent Jums rinkliavos atrodo nepagristos? g.gif

Labai daug kam... O ypac, kai reikia reikia Kaledu proga aukletojoms ir seimininkutei (kuriu visoo 3 yra) po 70lt. cekius pirkti, nes neva tai cekiai po 50lt. PER MAZAI. g.gif Niekas neklausia, turi neturi, gali negali dek ir gana. doh.gif Kai pasakiau, kad po 50lt. sociai, tai mamos net sukilo, kad reikia atsidekoti ir tas 50lt. labai mazai ju manymu. doh.gif Tai vat, Kaledu proga "metemes" kiekvienas po 50lt. ir tai mamu pasakymu, nera daug. Jau nekalbu apie PASTOVU ukiniu prekiu nesima, nes neturi ir neturi, kiek benestum...grupeje 20 vaiku, tai as nesuprantu, nejaugi ne visi nesa, o praso tu "durniuku", kurie gali atnesti...nu niekaip nedaeina. doh.gif Mazesniosios grupeje 14 vaiku ir issivercia su pora buteliuku Feirio net keleta menesiu, o sunaus grupeje niekaip... schmoll.gif Oi, dar kiek visko nesiau, kiek dar reikes nesti, net juokas nebeima...is dalies gerai, kad paskutiniai metai sunui darzelyje. Dukros grupeje aukletojos daug taupesnes ir labiau moka tvarkyti savo uki, kiek teko pastebeti.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 11 25, 22:48)
Labai daug kam...

pas kokias auklytes einat? gal mes pas ta pacia? tik dabar mes sergam daug ko nezinau g.gif per paskutini susirinkima aptarem po 30lt kaledoms, bet gal kas pasikeite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 25 lapkričio 2010 - 21:55
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 25, 21:53)
pas kokias auklytes einat? gal mes pas ta pacia? tik dabar mes sergam daug ko nezinau  g.gif per paskutini susirinkima aptarem po 30lt kaledoms, bet gal kas pasikeite smile.gif

Jus dar maziukai, tai einat i lopseliuku grupe, kiek suprantu, o mes jau darzeliukai. mirksiukas.gif
Vyresnelio grupeje dejom po 50l., o dukrytes grupeje po 30lt. + savo vaises.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 26 lapkričio 2010 - 15:52
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 11 26, 16:51)
Jus dar maziukai, tai einat i lopseliuku grupe, kiek suprantu, o mes jau darzeliukai.  mirksiukas.gif
Vyresnelio grupeje dejom po 50l., o dukrytes grupeje po 30lt. + savo vaises.

nu jo, einam i kodelciukus smile.gif mes metames irgi po 30 + savos vaises smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 26, 22:15)
nu jo, einam i kodelciukus smile.gif mes metames irgi po 30 + savos vaises smile.gif

O kaip del kitu rinkliavu? Ar rinko koki fonda, reikejo ukiniu prekiu ir piesimo priemoniu nesti?
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 11 27, 16:32)
O kaip del kitu rinkliavu? Ar rinko koki fonda, reikejo ukiniu prekiu ir piesimo priemoniu nesti?

jo atnesti visokiu ukiniu ir piesimo priemoniu reikejo ir i fonda po 50lt dar nesem mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 27 lapkričio 2010 - 23:27
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 27, 23:26)
jo atnesti visokiu ukiniu ir piesimo priemoniu reikejo ir i fonda po 50lt dar nesem  mirksiukas.gif

Nu, zodziu, tas pats per ta pati... doh.gif
Atsakyti