Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai l/d "Saulutė"

QUOTE(caramele87 @ 2010 09 08, 07:54)
ej taj gal mes pas ta pacia auklyte Virginija esam?  mirksiukas.gif

Apie auklyte Virginija tik pacius geriausius ir graziausius zodzius galeciau pasakyti. smile.gif Labai sauni, nuosirdi ir be galo suprantinga. Dziaugiuosi, kad mano dukryte papuole butent pas ja, kai lankem lopsiuku grupe. Deja, jau ugtelejom ir teko su sia auklyte atsisveikinti ir pereiti i kita grupe-darzeliuku. smile.gif
Atsakyti
o kada buna mokama uz darzelius, uz atgalini men ar jau ir si men reiks moketi, na gal galit pasakyti kaip tai buna daroma, uj as tokia zalia ant to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 11, 14:44)
o kada buna mokama uz darzelius, uz atgalini men ar jau ir si men reiks moketi, na gal galit pasakyti kaip tai buna daroma, uj as tokia zalia ant to blush2.gif

Mokama bus kita menesi (spali) uz si menesi (rugseji)...ir taip visada, sekanti men. uz praejusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip jūsų vaikučiai ar jau priprato? manoji nežinau net, aisku tik antra savaite prasideda kai vedu, bet su kokiomis asaromis, ir paciai jau gaila, ir zaislu ir saldainiu jau papirkinedama daviau nieko
Atsakyti
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 09 13, 08:57)
kaip jūsų vaikučiai ar jau priprato? manoji nežinau net, aisku tik antra savaite prasideda kai vedu, bet su kokiomis asaromis, ir paciai jau gaila, ir zaislu ir saldainiu jau papirkinedama daviau nieko

Sunui, tai paskutiniai metai darzelyje, kita met i mokyklele. smile.gif Dabar jis ten kaip zuvis vandeni. biggrin.gif Nors pradzia tikrai sunki buvo, bet mes pradejom eiti i lopseli maziukai nepilnai 1m7men.
O dukryte, tai "namine" tokia, tai jau sunkoka buvo, liejo asaras ir vis laukdavo manes ateinancios. Labiausiai nepatiko pietu miegelis, tragedija kazkokia. doh.gif Na, o dabar po vasaros atejus, pora dienu paasarojo ir daugiau viskas puikiai, eina su sypsena. biggrin.gif
Matysim, kaip seksis musu pagrandukui, kai reikes keliauti i darzeli. Bet manau, ne ka lengviau bus, kaip ir su pirmaisiais. smile.gif
Isivaizduoju, kaip Jusu mergyte verkia...mes jau perejom ta perioda. unsure.gif Pirkdavom ir saldainius, ir zaislus, kad tik neverktu, bet kazkodel niekas nepadejo, tik laikas. Su laiku apsipranta, pasimirsta ir pripranta. mirksiukas.gif Po trupuciuka priprasite ir jus, nors aisku, lengva pasakyti...bet...kas belieka, visiems ta pati dalia. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! mes dar labai maziukai, bet jau siandien uzsiraseme i 3 darzelius, vienas is ju saulute. Sis darzelis paliko man blogiausia ispudi is visu sad.gif direktore keistai domejosi kur dirbu ir kur dirba vyras kai pasakiau imone, klause kuom uzsiima, ar ta imone musu, kokias pareigas joje uzimame ir pan, kazkaip nemaloniai pasijutau sad.gif nepasiule ir darzelio apziureti, nepaklause kodel butent si darzeli pasirinkome kaip kituose darzeliuose... na pirmas ispudis toks... o dar paskaicius sio psl komentarus, ir kitus komentarus apie kitus 2 darzelius, tai viskas skiraisi kaip diena ir naktis... sad.gif jei pakliusime i kitus, isi tikrai neisime, na o jei ne, tai ka darysi... tai tiek...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mums taip gerai sekesi pirmomis dienomis, be asareliu pasilikdavom, be asareliu iseidavom, o sian ir apsiasarojo bernuzelis mano...matyt suprato jau, kas cia dedasi....ziuresim kaip toliau eisis....

Man pvz direktore nepaliko jokio ispudzio ax.gif normali moteryte, o i grupe kai lydejo mus, paklausinejo apie maziuka mano, kaip jis su vaikais bendrauja, ar nebijo svetimu zmoniu ir t.t. man svarbiausia, kad aukletojos mazajam patiko 4u.gif siandien, kai pradejo asaroti, priejo nuramino, nusivede pazaisti...
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 13, 19:58)
Sveikos mamytes! mes dar labai maziukai, bet jau siandien uzsiraseme i 3 darzelius, vienas is ju saulute. Sis darzelis paliko man blogiausia ispudi is visu sad.gif direktore keistai domejosi kur dirbu ir kur dirba vyras kai pasakiau imone, klause kuom uzsiima, ar ta imone musu, kokias pareigas joje uzimame ir pan, kazkaip nemaloniai pasijutau sad.gif nepasiule ir darzelio apziureti, nepaklause kodel butent si darzeli pasirinkome kaip kituose darzeliuose... na pirmas ispudis toks... o dar paskaicius sio psl komentarus, ir kitus komentarus apie kitus 2 darzelius, tai viskas skiraisi kaip diena ir naktis... sad.gif jei pakliusime i kitus, isi tikrai neisime, na o jei ne, tai ka darysi... tai tiek...

Na, nereikia iskart susidaryti bloga ispudi apie darzeli, jei direktore Jusu nenuvede apziureti grupiu, ar pacio darzelio...ne sienos esme, o pacios aukletojos. As ko gero i kokius 4 darzelius buvau savo vaikus uzrasiusi ir nei viename is ju nesiule jo apziureti, pereiti per grupes ir pan. As to ir nesureiksminau, nes man ne tas svarbu. schmoll.gif Man visu svarbiausia, kaip jauciasi mano vaikas grupeje su vaikais ir aukletoja, tos sienos, grupes, tai pats paskutiniausias dalykas.
Na, kur dirba abu tevai domisi visi darzeliai, bent jau manes to klause. Juk reikia pildyti prasyma, raso i bendra knyga, tai ir klausia kokia darboviete, kur ji, koks telefonas, kokios pareigos ir pan. Nematau as cia jokios tragedijos. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 14 rugsėjo 2010 - 18:11
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 14, 20:11)
Na, nereikia iskart susidaryti bloga ispudi apie darzeli, jei direktore Jusu nenuvede apziureti grupiu, ar pacio darzelio...ne sienos esme, o pacios aukletojos. As ko gero i kokius 4 darzelius buvau savo vaikus uzrasiusi ir nei viename is ju nesiule jo apziureti, pereiti per grupes ir pan. As to ir nesureiksminau, nes man ne tas svarbu.  schmoll.gif  Man visu svarbiausia, kaip jauciasi mano vaikas grupeje su vaikais ir aukletoja, tos sienos, grupes, tai pats paskutiniausias dalykas.
Na, kur dirba abu tevai domisi visi darzeliai, bent jau manes to klause. Juk reikia pildyti prasyma, raso i bendra knyga, tai ir klausia kokia darboviete, kur ji, koks telefonas, kokios pareigos ir pan. Nematau as cia jokios tragedijos.  schmoll.gif

na kaip jausis darzelyje musu vaikas, tai mes pamatysime tik po 2 metu, o dabar renkames toki, kuris patiktu mums, tevams mirksiukas.gif kas del auklyciu, kadangi pati nesuzinosiu kol vaikas neprades lankyti darzelio, tai tenka rinktis info is zmoniu, interneto- mayciu kuriu vaikuciai lanke siuos darzelius... tai galiu pasakysti tik tiek kad apie saulutes auklytes girdejau nekokios info, o jei lyginti atsilipimus apie visa darzeli, tai is mano 3 uzrasytu darzeliu, sis darzelis pas prasciausias... gal yra ir kitaip, jusu vaikuciams ten patinka, jums taip pat, tai viskas tvarkoje... juk as neliepiu jums nevesti savo vaikuciu i si darzeli, nes man jis pasirode nekoks lotuliukas.gif kiekvienas turme savo nuomone, ir prasome ja gerbti, kaip kad as gerbiu jusu mirksiukas.gif o kas del direktores klausimu, tai kik zinau , tokius kl. uzduoda kai jau vaikas priimtas i darzeli ir yra tvarkomi dokumentai, o ne kai ateinama rasyti prasymo lotuliukas.gif o seip gal ne taip supratote, arba as netaip parasiau, norejau pasakyti kad manes klausinejo, ne tik tokiu kur dirba, ar cia musu imone, kiek darbuotoju, ka darome ir pan, bet ir dar nesmagesniu, kuriu neatsakiau, nes man pasirode kad svetimui zmogui tokie dalykai neturetu rupeti doh.gif tai tiek biggrin.gif o jums tik sekmytes siame darzelyje, smagu, kai vaikai buna laimingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 13, 20:58)

Mes jau lankom šį darželį nemažai laiko. Pasakysiu tiek, kad koks vadovas toks ir daržas doh.gif Keista ten direktorė be galo. Bet nebijokit, kad dėl darbo klausinėja, gal tik iš smalsumo. Ten jokių rinkliavų niekam neprašo. Ten net nevyksta visuotiniai susirinkimai, nei ataskaitų nebūna kaip daželis laikos, nei tėvų komitetų (tik pavardes įrašo biggrin.gif , jokio bendruomenės gyvenimo).(Dičkė lankė du skirtingus daržus, tai ten net įdomu būdavo, kai pasakodavo kaip darželis laikos, ką nusipirko naujo ir t.t ).
Šitam daržely praktiškai jokių būrelių nėr, tik praeitais metais buvo šokiai, šiais neaišku ar bus doh.gif Tai tikrai širdį skauda, kai girdi ką kiti vaikai kituos darželiuose veikia (nors ir mokami būreliai daržely yra didelis privalumas). Nevyksta net sporto užsiėmimai, t.y. kūno klutūra, nors nemažai įvairios įrangos praeitais metais susipirko. Kai auklėtojos paklausiu, kada jums tie užsiėmimai, ji vis pasako datą, bet pagal vaiką tai ji net nesupranta apie kalba eina lotuliukas.gif

Lopšelio grupės kodėlčiukų visam kolektyvui didžiausia pagarba. Tikrai šaunios auklėtojos ir auklytė.

O šiaip tai daug kas priklauso ir nuo tėvų, jie patys turi domėtis ką vaikai ten veikia ir kuom užsiima, ne vien klausinėt ką valgė ir kiek biggrin.gif , ir reikalaut, tiek iš valdžios , tiek auklėtojų. Grupės turtingumas priklauso taip pat nuo tėvų. Mes atėjo į visiškai be žaislę grupę, bet dabar jinai gerai aprūpinta tuom inventorium ir ne tik biggrin.gif

Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 09 15, 08:55)
Mes jau lankom šį darželį nemažai laiko. Pasakysiu tiek, kad koks vadovas toks ir daržas doh.gif Keista ten direktorė be galo. Bet nebijokit, kad dėl darbo klausinėja, gal tik iš smalsumo. Ten jokių rinkliavų niekam neprašo. Ten net nevyksta visuotiniai susirinkimai, nei ataskaitų nebūna kaip daželis laikos, nei tėvų komitetų (tik pavardes įrašo biggrin.gif , jokio bendruomenės gyvenimo).(Dičkė lankė du skirtingus daržus, tai ten net įdomu būdavo, kai pasakodavo kaip darželis laikos, ką nusipirko naujo ir t.t ).
Šitam daržely praktiškai jokių būrelių nėr, tik praeitais metais buvo šokiai, šiais neaišku ar bus doh.gif Tai tikrai širdį skauda, kai girdi ką kiti vaikai kituos darželiuose veikia (nors ir mokami būreliai daržely yra didelis privalumas). Nevyksta net sporto užsiėmimai, t.y. kūno klutūra, nors nemažai įvairios įrangos praeitais metais susipirko. Kai auklėtojos paklausiu, kada jums tie užsiėmimai, ji vis pasako datą, bet pagal vaiką tai ji net nesupranta apie kalba eina lotuliukas.gif
Lopšelio grupės kodėlčiukų visam kolektyvui didžiausia pagarba. Tikrai šaunios auklėtojos ir auklytė.

O šiaip tai daug kas priklauso ir nuo tėvų, jie patys turi domėtis ką vaikai ten veikia ir kuom užsiima, ne vien klausinėt ką valgė ir kiek biggrin.gif , ir reikalaut, tiek iš valdžios , tiek auklėtojų. Grupės turtingumas priklauso taip pat nuo tėvų. Mes atėjo į visiškai be žaislę grupę, bet dabar jinai gerai aprūpinta tuom inventorium ir  ne tik biggrin.gif

Tai tiek 4u.gif

Na, mes si darzeli jau 2 metus lankom, tai kazkaip po kol kas jokiu prastu dalyku neizvelgiau. O ir susirinkima grupese vyksta. Issirinkom tevu komiteta, pasiskirstem kas uz ka atsakingas ir pan. Aukletojos vaikus veda i parodas, pavaikstineja po miesta, po muziejus...Nezinau, po kol kas mano vaikai nesiskundzia, viskuo patenkinti jie ten...
Aisku, as pati labai domiuosi, ka mano vaikai ten veikia, kaip sekasi, ko reikia, nereikia ir pan. Kiekviena diena vis ko nors paklausiu, nes man idomu, kaip mano vaikams sekasi darzelyje, kuriame praeina visa ju diena. Taip kad cia daug kas priklauso ir nuo paciu tevu. Nes daznas galvoja, va, nuvedziau, palikau ir tegul zinosi, nes tai aukletoju darbas, tai jos tegul ir rupinasi. O man atrodo kitaip... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 09 15, 08:07)
na kaip jausis darzelyje musu vaikas, tai mes pamatysime tik po 2 metu, o dabar renkames toki, kuris patiktu mums, tevams  mirksiukas.gif  kas del auklyciu, kadangi pati nesuzinosiu kol vaikas neprades lankyti darzelio, tai tenka rinktis info is zmoniu, interneto- mayciu kuriu vaikuciai lanke siuos darzelius... tai galiu pasakysti tik tiek kad apie saulutes auklytes girdejau nekokios info, o jei lyginti atsilipimus apie visa darzeli, tai is mano 3 uzrasytu darzeliu, sis darzelis pas prasciausias... gal yra ir kitaip, jusu vaikuciams ten patinka, jums taip pat, tai viskas tvarkoje... juk as neliepiu jums nevesti savo vaikuciu i si darzeli, nes man jis pasirode nekoks  lotuliukas.gif  kiekvienas turme savo nuomone, ir prasome ja gerbti, kaip kad as gerbiu jusu  mirksiukas.gif  o kas del direktores klausimu, tai kik zinau , tokius kl. uzduoda kai jau vaikas priimtas i darzeli ir yra tvarkomi dokumentai, o ne kai ateinama rasyti prasymo  lotuliukas.gif  o seip gal ne taip supratote, arba as netaip parasiau, norejau pasakyti kad manes klausinejo, ne tik tokiu kur dirba, ar cia musu imone, kiek darbuotoju, ka darome ir pan, bet ir dar nesmagesniu, kuriu neatsakiau, nes man pasirode kad svetimui zmogui tokie dalykai neturetu rupeti  doh.gif  tai tiek biggrin.gif  o jums tik sekmytes siame darzelyje, smagu, kai vaikai buna laimingi  thumbup.gif

Na, mes visi skirtingi, vieniems kazkas patinkas, kitiems ne...taciau ne visada ta neigiama nuomone gali pasirodyti tiesinga, kol pats nesitikini. mirksiukas.gif Cia ne nuomoniu gerbimas, ar ne gerbimas, cia diskusijos, kuriu deka kazka isiaiskiname, suzinome, o kartais ir visai bunam suklaidinti. biggrin.gif
Sekmes pasirenkant tinkamiausia varianta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui, mes jau issirinke musu vaikui tinkamausia darzeli wink.gif
Atsakyti