QUOTE(Donata444 @ 2009 05 09, 08:58)
Ne,man ir cia visko uztenka
Nesupratau,ar remelio gaila?
Negailą naudokis į valias paklausiau iš įdomumo kur radai ar esi mano psl ar ne nes jai nesi jame tada įdomu kur jį dar galėjai rasti aš savo darbelių niekur internete neplatinu todėl ir paliko įdomu ir paklausiau,o ir mano puslapį į mūsų kūrybą ne visi gali įjeiti ir išsisaugoti tad ir todėl susidomėjau.
Papildyta:
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 05 09, 10:19)
Sveikutės,na ir man įdomi jūsu diskusija,
žinau,kad Airiduko mamytė savo laiku irgi džiugino supermamų forumo lankytojus savo pamokymais,rėmukais ir t,t,kol nesusikūrė savo psl,"bendraukim",-beje šauni ta Airiduko mamytė
,tik va ir aš dabar nesuprantu,jei tarkim kažką parsisiunčiu iš kažkokio psl,tai negi negalima dalintis su tomis kurios neturi? juolab,kad net nedeklaruojant kad šis darbelis mano ar ten Donatos 444
,o gal aš kažko nesupratau??
Manau,kad nėra ko pykti Airiduko mamytei,nemanau,kad Donata444 norėjo pasisavinti autorines teises jūsų kurto rėmelio
O jei griežtai nenorite,kad jūsų darbus kažkas platintų,išeitis viena-užpatentuokite juos
o pabaigai noriu tik padėkoti tiek Donatai444,tiek Airiduko mamytei,kad esate tokios kūribingos ir šaunios mamytės
aš nei pykstų nei galvoju kad nori kas pasisavinti autorines teises jau paaiškinau kodėl paklausiau ar yra mano psl nes tik ten tas rėmukas buvo todėl ir susidomėjau iš kur,nieko blogo net nenorėjau pasakyti.
Nesu aš šauni tik dalindavausi viskuo ką turėjau ankščiau o kai susikūriau savo svetainę tai čia ir nebebūnu nes per dvi vietas niekaip nespėčiau,taip kad nereikia jokių pykčių nieko viskas gerai aš tik paklausiau įdomu paliko
Papildyta:
QUOTE(Donata444 @ 2009 05 09, 11:56)
Jei taip gaila to remelio,tai galiu ji visai istrint.
Negaila jau sakiau ir dar pasikartosiu naudokitės jai tik patinka,tik dėl įdomumo paklausiau .
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 05 09, 12:42)
Ačiū abu budus išbandžiau ir abu tinka ,tik gal pagal BEGALYBĖ yra paprasčiau dar karta ačiū
daugybė gėrio yra
čia
o man neatidaro kaip kitiems?