dar klausimukas ne i tema
kur jus sudedat visus fonus, remelius?
pas mane jau i kompa netelpa o dar tik pradzia
QUOTE(sigasss @ 2009 05 07, 14:31)
dar klausimukas ne i tema
prašom broliukų, kad "užturbintų" kompą. Vaizdams reikia jo kietesnio Mano senolis pradžioj Ps vos pavilkdavo
QUOTE(joreta @ 2009 05 07, 18:36)
prašom broliukų, kad "užturbintų" kompą. Vaizdams reikia jo kietesnio Mano senolis pradžioj Ps vos pavilkdavo
mano kompas pavelka PS, bet as turiu omeny kur telpa sitiek remeliu ir t.t.
atsiprasau, isibrausiu... galetumet paaiskinti, kaip Photoshope (yra angliska versija ir rusiska) surinkti teksta lietuviu kalba? lietuvisku raizdziu nera. ka daryt? kaip? aciu
QUOTE(joreta @ 2009 05 07, 19:36)
Yra labai geras adresas laikyti fotkem www.dropboks.net
QUOTE(debesis @ 2009 05 07, 18:59)
Bandau ir aš žaisti su photoshopu, bet iš nuotraukų iškirpti veideliai išeina ant pagrando labai dideli. Kaip reik sumažinti?
Aš pradžioj sumažinu tą nuotrauką su pvz. objektu kurį perkelinėsiu ant fono, tai tieiog viršuje surandi resize ir ten mažini aukštį ir plotį ir bandai vis po biški.
Nesuprantu atidariau naują temą apie photošopo pamokėles, nes čia labai viskas makaluojasi ale kad nepatvirtina moderatoriai kartais reikia kokio nors patarimo tai nežinai kur kreiptis į kokią temą
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 05 08, 16:39)
gražūs rėmukai bet vienas iš jų yra kurtas mano pats pirmasis kur jį radai?
Geras Oi,pas mane tu remeliu tukstanciai,tai dabar net nezinau is kur ji paemiau
QUOTE(Donata444 @ 2009 05 08, 17:53)
Geras Oi,pas mane tu remeliu tukstanciai,tai dabar net nezinau is kur ji paemiau
aišku šeip tai nelabai gerai o esi psl tu www.bendraukim.666.lt?