O gal kuri kur nors matėt tokių rėmelių šeimos medžiui pasidaryti Labai reikėtų čia vienai giminės šventei, bet niekaip nerandu Gal kas galit padėti
sveikos
noriu paklaust kai jus darot kalendorius pvz.A3 formato as noriu,tai kokie turi but ismatavimai ?
noriu paklaust kai jus darot kalendorius pvz.A3 formato as noriu,tai kokie turi but ismatavimai ?
Labas rytas, gal kas turi giminės medį, 3 kartų, labai labai skubiai reikia. aciu
gal galite atsiusiti į paulikuciai@gmail.com
gal galite atsiusiti į paulikuciai@gmail.com
QUOTE(j235 @ 2009 07 11, 00:47)
O gal kuri kur nors matėt tokių rėmelių šeimos medžiui pasidaryti Labai reikėtų čia vienai giminės šventei, bet niekaip nerandu Gal kas galit padėti
parašyk el paštą ar skype atsiusiu
čiukumbukas išsiunčiau ka turejau, gal tiks kas
Ačiū, bet per dideli
dar išsiunčiau porą, tai padaryti galima kiek reikia tau žmonių
QUOTE(Princesse @ 2009 07 10, 23:35)
sveikos mielosios... seniai cia ebuvau visai pazyatmu veidu neberandu. ir iskarto su pagalbos prasymu... Mano MB gimtadienis ant nosies noretusi kazkuo nustebint.. sampano etikete ir saldainej tai cia jau iasqu kad bus.. jam dar naujiena .. o kas dar gero sitose photoshopo platybese vyksta??
čia nelabai kas dalinasi naujovėm,manau čia labiau primena akciją "turi? duok: )))) o kiek metu sueina jubiljatui? gal ką paprotysiu,,,
Papildyta:
ŠAUNULĖ SANDRITA D Ė K U I [COLOR=blue]
sweikos mamytes gal kas turit diplomui,sampano ir saldainiam etikeciu susijusiu su krikstinom berniukiui?buciau labai dekinga pati pasigaminti dar perziopla
Nu jai turi tai ir duoda.. manau pinigu nekainuoja dalintis??? o jeigu visdelto gaila, tai ir neduoda.. siaip manau cia viskas photoshop, tai ne tik ka ideda bet ir paprasyt kazko galima.. bent jau visada cia taip buvo ..ir nemanau kad kazkas is esmes keitesi. o metu jam 31.. bet esme tame kad as pati kaip ir mokejau viska pasidaryt o dbr nebeturiu kolkas photoshop todel irprasau jusu pagalbos..
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 07 11, 09:50)
parašyk el paštą ar skype atsiusiu
mano el.paštas j235@inbox.lt
xm, o kaip PNG ideti per radikal, bandau deti o man kaip jpg deda.
QUOTE(j235 @ 2009 07 11, 12:41)
mano el.paštas j235@inbox.lt
Labai labai AČIŪ, Sandrita