[quote=zywkute,2009 07 10, 08:54]
Sveikutes,turiu prasymeli gal kas dare isakymus kriksto tevam tai i az.imestumet paziuret.as turiu remeli ten tiktu nes vienoj pusej nuotraukai kitoj zodziam, baltas tinka krikstynom,tik nezinau ka rasyt
Papildyta:
[/quote]
gal dar ir popieriuka turit krikstynom ar siaip kazka kas tiktu, jai negaila aisku buciau dekinga.pati dar nemoku susikurti
[/quote]
svarbiausia kad nori,tai ir išmoksi ,o visokių niekučių ,kurių reikia krikštynoms įmesiu į el.paštą,tik parašyk savo adresiuką.
[quote=BEGALYBĖ,2009 07 10, 10:51]
gal dar ir popieriuka turit krikstynom ar siaip kazka kas tiktu, jai negaila aisku buciau dekinga.pati dar nemoku susikurti
[/quote]
svarbiausia kad nori,tai ir išmoksi ,o visokių niekučių ,kurių reikia krikštynoms įmesiu į el.paštą,tik parašyk savo adresiuką.
[/quote]
koki faini zodziai kur imetei labai didelis aciu labai tau dekinga
el,p.ziwarad@gmail.com.
[/quote]
[/quote]
koki faini zodziai kur imetei labai didelis aciu labai tau dekinga
el,p.ziwarad@gmail.com.
sveikos gal kas turi pasidalinti tokiais remeliais kad butu galima papuost aplink ta vieta kur nuotra bus, kuriu remelius bet tokiu neturiu kad butu galima papuost
O kokiu papuosimu reikia? Gelyciu, animaciniu heroju ar kokiu?
sveikos mamos, gal kuri man galit pagelbeti? noriu savo MB ant sampano butelio etikete padaryti, bet fotoso[o neturiu, gal kuri galetumete padaryti? buciau dekinga labai
sveiki. Gal kas turi ir gali pasidalinti shvelniai roziniu fonu? kad be jokiu papildomu dideliu daiktu butu. gal gelytes smulkios ar koks arnamentas.
Aciu
Papildyta:
kokia tematika reikia? galiu pabandyti padeti i AZ rashykit.
Aciu
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 07 10, 15:55)
sveikos mamos, gal kuri man galit pagelbeti? noriu savo MB ant sampano butelio etikete padaryti, bet fotoso[o neturiu, gal kuri galetumete padaryti? buciau dekinga labai
kokia tematika reikia? galiu pabandyti padeti i AZ rashykit.
QUOTE(naujute @ 2009 07 10, 15:55)
ar cia ne manipuliavimus merginu gerumu yra skelbimu temoje merginu kurios tuom uzsiima
QUOTE(vilvet @ 2009 07 10, 19:56)
QUOTE(Chera @ 2009 07 10, 20:47)
Aciu labai. tinka
sveikos mielosios... seniai cia ebuvau visai pazyatmu veidu neberandu. ir iskarto su pagalbos prasymu... Mano MB gimtadienis ant nosies noretusi kazkuo nustebint.. sampano etikete ir saldainej tai cia jau iasqu kad bus.. jam dar naujiena .. o kas dar gero sitose photoshopo platybese vyksta??
QUOTE(Chera @ 2009 07 10, 18:20)
ar cia ne manipuliavimus merginu gerumu yra skelbimu temoje merginu kurios tuom uzsiima
Bet juk malonu padėti. O gerus darbus galima ir be pinigų daryti Už gerą dvigubai sugrįžta