Man atrodo www.fotki.com galima laikyti. Bent jau labai daug kas ten laiko, kiek as pastebejau
QUOTE(aquilatel @ 2009 07 07, 22:21)
Man atrodo www.fotki.com galima laikyti. Bent jau labai daug kas ten laiko, kiek as pastebejau
as ten laikau
QUOTE(aquilatel @ 2009 07 07, 22:14)
Nu va, pagal OPERA sokolado popieriuko ismatavimus turi buti gerai
I sirdute isideda jusu vaikiuko nuotrauka.
Jei kas nores be to mano uzraso, kada pasventintas, sakykite. Apsizioplinau ir is karto nenuemiau. Dabar jau tingiu
I sirdute isideda jusu vaikiuko nuotrauka.
Jei kas nores be to mano uzraso, kada pasventintas, sakykite. Apsizioplinau ir is karto nenuemiau. Dabar jau tingiu
Sveiki, o jus negaletumete ant sio popierelio vietoj liepos 26d. parasyti 25d? Ir baznycia Kernaves ?
as turiu toki klausimeli gal kas gali pamokyt kaip paciai susikurt saldainio popiereli? perziurejau pmokeles,kazkaip neradau,o gal nemaciau
sveikutes
gal kam patiktu mano darbeliai?jei ka rasykite i až,lauksiu
gal kam patiktu mano darbeliai?jei ka rasykite i až,lauksiu
gal kuri supermamyte gali pasidalinti saldainio sablonu bandysiu savo sukurti perziurejau praeita temute neradau
PAMOKĖLĖS-RĖMELIAI-PAVEIKSLĖLIAI-FONAI IR DAR VISKO DAUG RASITE UŽĖJĘ Į VISKAS PHOTOSHOPUI
LAUKSIME JŪSŲ
LAUKSIME JŪSŲ
QUOTE(aukseliuke @ 2009 07 08, 12:50)
Sveiki, o jus negaletumete ant sio popierelio vietoj liepos 26d. parasyti 25d? Ir baznycia Kernaves ?
Galiu. Tik dar parasykit krikstynu laika ir vaikiuko varda. Nes saldainiu fabrikas pavadintas pagal vaikiuko varda
gal yra galinciu padeti man sumazinti saldainiu popieriuka is didesnio i mazesni photoshop'u, man vis nesiseka, nemoku o taip reikia uz poros dienu, o gal yra galinciu uz mane ta padaryti, buciau labai dekinga
QUOTE(aquilatel @ 2009 07 08, 17:48)
Galiu. Tik dar parasykit krikstynu laika ir vaikiuko varda. Nes saldainiu fabrikas pavadintas pagal vaikiuko varda
Dziugas 2009 07 25
dekui
QUOTE(E.M.I. @ 2009 07 08, 19:56)
gal yra galinciu padeti man sumazinti saldainiu popieriuka is didesnio i mazesni photoshop'u, man vis nesiseka, nemoku o taip reikia uz poros dienu, o gal yra galinciu uz mane ta padaryti, buciau labai dekinga
o kam tu ji mazini? atsiprasau uz kvaila klausima
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 07 08, 17:10)
PAMOKĖLĖS-RĖMELIAI-PAVEIKSLĖLIAI-FONAI IR DAR VISKO DAUG RASITE UŽĖJĘ Į VISKAS PHOTOSHOPUI
LAUKSIME JŪSŲ
LAUKSIME JŪSŲ
jei gerai supratau tai ten reikia dalintis savo kurtais remeliais ir t.t o jeigu as nekuriu tai ir jusu kurtu remeliu negaliu paziuret?