sveikos merginos gal zinot is kur parsisiusti sriftu, photoshopui
QUOTE(kisiune @ 2009 06 03, 12:15)
sveikos merginos gal zinot is kur parsisiusti sriftu, photoshopui
pvz cia ir dar daug kuriuos ismeta google paprasciausiai ir uzrasius sriftai anglu ar rusu kalba, kad ir lietuviu bendrai..
sveikutes gal kas zinot rusisko forumo pavadina kazkada buvo nuoroda ten labai daug remeliu .Aciu.
QUOTE(indreivile @ 2009 06 03, 16:29)
sveikutes gal kas zinot rusisko forumo pavadina kazkada buvo nuoroda ten labai daug remeliu .Aciu.
aciu radau pati va cia
sveikutes ,gal kuri turit koki grazu remeli atvirutei daryti 80-imtmecio proga ?
QUOTE(moniuxx @ 2009 06 03, 17:05)
sveikutes ,gal kuri turit koki grazu remeli atvirutei daryti 80-imtmecio proga ?
galiu paieškot po savo lobyną. parašyk į až tada tarsimės kaip tau atsiūst.
QUOTE(getaway @ 2009 06 03, 23:07)
galiu paieškot po savo lobyną. parašyk į až tada tarsimės kaip tau atsiūst.
tai jei nesunku idek cia gal ir kitoms prireiks
QUOTE(moniuxx @ 2009 06 04, 19:56)
tai jei nesunku idek cia gal ir kitoms prireiks
pabandom imest. daug rėmukų yra *.psd formatu jų neimesi čia.
Papildyta:
idėjau vieną gal ne itema pataikiau gali ir nepatikti tau.80 galima ipaišyti ne problema. aš gal vienoj terpėj idėčiau vaikystės foto .kitoj dabartine o trečioja žodžius už dūšios grėbenčius.
QUOTE(zaqwe. @ 2009 06 05, 14:04)
Sveikos mamytes
Gal kas gali pagelbet
Pas mano tevus uz keliu dienu bus sidabriniu vestuviu metines. As noriu padaryt etiketes ant sampano, bet niekaip negaliu rast etikeciu kad atrodytu kaip knyga. Noriu idet ju dvi nuotraukas.
Gal kas gali pagelbet
Pas mano tevus uz keliu dienu bus sidabriniu vestuviu metines. As noriu padaryt etiketes ant sampano, bet niekaip negaliu rast etikeciu kad atrodytu kaip knyga. Noriu idet ju dvi nuotraukas.
O pati nenori bandyti pasidaryti?
QUOTE(egidara @ 2009 06 05, 14:03)
O pati nenori bandyti pasidaryti?
Noriu surast sablona senos knygos ir pati ikelt visa reikalinga info
cia gal ne visai i tema bet- gal zinot kokia programa kad galeciau fotke ideti i remeli? Seniau su Ulead dirbau, bet dabar jos galiojimas pasibaige. Ir photoshopp nebeturiu Gal kur nors internete tai galima padaryti?