egidara dekui uz pagalba viskas pavyko kaip ir aiskinai
QUOTE(sigasss @ 2009 05 19, 18:22)
imeskit kas tevo dienai remeli koki negi gaila
Sveikute, rytoj tikrai imesiu nu niekaip neprieinu iki cia
patarkit kaip issaugot padaryta nuotrauka jau su remeliais, nes kai saugau per Files/ save as... tai man issaugo pacioj programoje kur dariau nuotrauka?
kazko nesuprantu, ka ne taip darau?
o tu neik per save as.
eik i save for web.
ten pasirink jpeg formata ir viskas
eik i save for web.
ten pasirink jpeg formata ir viskas
QUOTE(leja. @ 2009 05 20, 13:50)
patarkit kaip issaugot padaryta nuotrauka jau su remeliais, nes kai saugau per Files/ save as... tai man issaugo pacioj programoje kur dariau nuotrauka?
Kai saugote per Save as..., atsiradusioje lentelėje ne tik įrašykite dokumento pavadinimą, bet ir kairėje vertikaliai pasirinkite, kur jį išsaugoti Arba dar galima tos lentelės viršuje pasirinkti.
egidara didelis aciu uz remelius
QUOTE(sigasss @ 2009 05 20, 22:14)
egidara didelis aciu uz remelius
Pazada tesiu sakau gal ka issirinksi
QUOTE(leja. @ 2009 05 20, 14:50)
man ir taip buvo, kai saugai, pakeisk pds man atrodo faila i jpg
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2009 05 10, 17:57)
Kelk viską ką turi malonu, kad atsiranda tokių kurie noriai viskuo dalinasi. Nekreipk dėmesio į tas kuriops tai nepatinka. Yra ir tų kurioms ką keli patinka
o man toks klausimas iskilo, kaip i fona pvz save imontuot, kiek skaiciau pamokeliu, reikia iskirpt, bet kaip graziai iskirpt? gal yra kokia spec programa fotosope, kad pagal konturus iskirptu, nes su tuo piestuku tiksliai apvedziot nesigauna
ir dar, kaip pavyzdziui kitus plaukus ar blakstienas sau prilipdyt?
mamytes kas gali padet nes niekas man nesigauna su etiketem o taip ju noriu sawo mergytei ant gimtadienio