Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas Photoshop'ui III

sweikutes kas gali padeti padaryt gimtadienio etiketes/nes man nesigauna g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Prašau pagalbos help.gif
Gal kas žinote/turite/darėte. Kaip tokias raides parašyt? Čia stilius imtas toks ar action'as? Kam negaila, pasidalinkite, a 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 18 gegužės 2009 - 13:39
Gal galite priminti adresa (atrodo rusiška svetainė), kur daug visokiausiu klipartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roziukee @ 2009 05 18, 20:51)
Gal galite priminti  adresa (atrodo rusiška svetainė), kur daug visokiausiu klipartu 4u.gif

prasom smile.gif
Atsakyti
Panos, o per kur jus ikeliat pvz remelius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egidara @ 2009 05 18, 21:20)
Panos, o per kur jus ikeliat pvz remelius? ax.gif

Atsidarai su photoshopu rėmelį, atsidarai taip pat patinkančią nuotrauką ir sulipdai viską į vieną biggrin.gif
Rėmelius laikau atskiram kataloge, iš kurio išsirenku kurio man reikia 4u.gif
Jei teisingai supratau klausimą 4u.gif
Atsakyti
O kaip ten sulipdyti reikia? Čia taip pat ir dedant kostiumus ar etiketes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 05 18, 23:25)
Atsidarai su photoshopu rėmelį, atsidarai taip pat patinkančią nuotrauką ir sulipdai viską į vieną  biggrin.gif
Rėmelius laikau atskiram kataloge, iš kurio išsirenku kurio man reikia 4u.gif
Jei teisingai supratau klausimą 4u.gif

Sveikute,
Aciu uz patarima, bet as norejau issiaiskinti kaip remeli i sita portala ikelt jums parodyt? ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egidara @ 2009 05 18, 21:41)
Sveikute,
Aciu uz patarima, bet as norejau issiaiskinti kaip remeli i sita portala ikelt jums parodyt? ax.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Aišku lotuliukas.gif
Aš dedu per http://imageshack.us/ , kiti deda per www.photobucket.com, galima nuorodą... daugiau nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadAngel @ 2009 05 18, 20:54)

labai labai dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
imeskit kas tevo dienai remeli koki unsure.gif negi gaila verysad.gif
Atsakyti