mamytes,gal kas turi gyd.Galvydienes mob.tel.
parasykit iAZ prasom.
Labai reikia
QUOTE(natylli @ 2010 07 01, 12:16)
Gal bandykit skambint i skyriu ,2 72 05 95
Gydytojas R.Žitkauskas. Nuostabus, labai mokantis bendrauti su vaikais tiesiog super gydytojas suprantantis savo darba

Gal galetumet arasyt kur dira tas gyd. Zitkauskas

QUOTE(spaliuxe @ 2010 07 20, 07:27)
Centro poliklinikoj ir Seimos medicinos centre Pylimo gatvej.

QUOTE(Magnifique @ 2010 07 20, 21:46)
dekoju

o as noriu paklausti, kuris is cia visu minetu gyd. labiau specializuojasi sleivapedysteje..nes kiek girdejau vieni labiau su klubais dirba kiti su pedom...Zinau, kad Galvydiene su pedom, pas ja jau buvom, bet man vien jos nuomones tikrai nepakanka..Asmeniskai man nepadare ji didelio ispudzio...bet cia tik mano nuomone..tai dabar galvoju gal pas gyd. Saniuka reiktu papult
Santariskese turbut dideles eises buna

QUOTE(spaliuxe @ 2010 07 21, 10:35)
o as noriu paklausti, kuris is cia visu minetu gyd. labiau specializuojasi sleivapedysteje..nes kiek girdejau vieni labiau su klubais dirba kiti su pedom...Zinau, kad Galvydiene su pedom, pas ja jau buvom, bet man vien jos nuomones tikrai nepakanka..Asmeniskai man nepadare ji didelio ispudzio...bet cia tik mano nuomone..tai dabar galvoju gal pas gyd. Saniuka reiktu papult
Santariskese turbut dideles eises buna 

Siaip Zitkauskas apie ****** nusimano lyg ir,nes kelis kartus esu pas ji buvus del pinapadystes,tai bent jau is tu vizitu pasirode,kad tikrai supranta apie ******,juolab papasakojo man viska apie ju struktura,kaulejima ir tt
sveiki, kiek kartu per metus reikia lankytis pas ortopeda del plosciapedystes? ir jeigu pirma karta apsilankai privaciai, tai ir privalai ten lankytis, ar galima ir nemokamai i santariskes pas ta pati gydytoja?
QUOTE(Elvita @ 2004 03 25, 19:54)
Vis dazniau pastebiu, kad sunus pradejo vaikscioti ant pirstu galiuku. Manau, kad tai galetu buti ploksciapadystes pozymis. Butu idomu suzinoti, kokie dar yra ploksciapadystes pozymiai? Gal kuri su tuo susidurete? Gal imanoma kazkokiais budais pasiziureti ar vaikas ploksciapadis namu salygomis?
Dar noreciau, kad pasiulytmet gera ortopeda Vilniuje.
Dar noreciau, kad pasiulytmet gera ortopeda Vilniuje.
urbonavicius pats geriasias ortopedas santariskese. kai dukra buvo maza irgi vaiksciojo ant pirstu galiuku, teko operuoti
Papildyta:
QUOTE(natylli @ 2010 06 29, 17:11)
Mamytes padekit,gal kam teko operuoti? Ant vaiko(3 m). kojytes atsirado guziukas isorinej kojos pusėj, salia kauliuko.Buvom pas ortopeda,traumotolga,sake reikia operuoti.Nusiunte i santariskes,ten paaiskino kad jei operuoti nemokamai -tai lauksim ilgai Kitaip 1500LT kainuoja,ir yra vieta liepos men.Cia pas skyriaus vedeja.
Dabar ieskau kas dar uzsiima.Radau gyd.Radzeviciu Santariskese.Idomu kaip jis?
gal kas patars,ir kaina gal mazesne bus..Kam yra buve?
Aciu
Dabar ieskau kas dar uzsiima.Radau gyd.Radzeviciu Santariskese.Idomu kaip jis?
gal kas patars,ir kaina gal mazesne bus..Kam yra buve?
Aciu
pirma karta girdziu kad reikia moketi uz vaiko operacija
Sveikos mamytes
As irgi noriu pritarti mamytei - tikrai super gydytojas V.Urbonavicius. Siuo metu mes vis dar ligoninej (jau savaite gulim), tai puikus santariskiu vaiku ligonines personalas, labai paslaugus ir visada sypsosi, mielai bendrauja su vaikiukais.
O gydytojas skubiai mus prieme, pagulde ir siuo metu gydo musu mazute, tikrai profesionaliai atlieka savo darba

As irgi noriu pritarti mamytei - tikrai super gydytojas V.Urbonavicius. Siuo metu mes vis dar ligoninej (jau savaite gulim), tai puikus santariskiu vaiku ligonines personalas, labai paslaugus ir visada sypsosi, mielai bendrauja su vaikiukais.
O gydytojas skubiai mus prieme, pagulde ir siuo metu gydo musu mazute, tikrai profesionaliai atlieka savo darba

QUOTE(pasimetusi @ 2008 12 01, 23:36)
tai galima pas ji mokamai uzsirasyti i centro poliklinika, gausis trigubai pigiau nei seimos medicinos centre
Kažin, ar galima pas jį užsirašyti, jeigu nepriklausom Centro poliklinikai?

Pediatras siunčia mus pas ortopedą, bet tai užrašė tik po mėnesio