sveikos , as ir juos isbandziau man ir labai patiko, labai patenkinta esu.prisipirkau ir kompaktu prisiklausiau kas nuo ko ir pan, liuks
QUOTE(linukas17 @ 2009 08 06, 11:58)
sveikos , as ir juos isbandziau man ir labai patiko, labai patenkinta esu.prisipirkau ir kompaktu prisiklausiau kas nuo ko ir pan, liuks
labute, o profilaktiskai naudojai ar turejai kokiu problemu?
Jau issiemiau vakar,kadangi lyg ir jokiu problemu neturejau,naudojau profilaktiskai,tai nieko daug ten ir neisejo,bet gera vien nuo tos minties,kad kazkiek issivaliau tikiuosi nieko ten vidui neliko nereikalingo? nors ir ploviau,papasakokit daugiau apie isplovima isemus kapsulyte?
QUOTE(Gintatute @ 2009 08 06, 13:52)
Jau issiemiau vakar,kadangi lyg ir jokiu problemu neturejau,naudojau profilaktiskai,tai nieko daug ten ir neisejo,bet gera vien nuo tos minties,kad kazkiek issivaliau tikiuosi nieko ten vidui neliko nereikalingo? nors ir ploviau,papasakokit daugiau apie isplovima isemus kapsulyte?
Kadangi pas mane buvo nnn ginekologiniu problemu, tai man kaskart plovesi vis kita Endometrioze + 2 miomos, isploviau labai daug atplaisu, visokiu odos atplaiseliu ir visko, net pasakot kazkaip nepatogu
Bet kuo jus plovet iseme kapsulyte?
QUOTE(Gintatute @ 2009 08 07, 00:19)
Bet kuo jus plovet iseme kapsulyte?
siaip patartina zaliosios arbatos nuoviru, ir dar labai gerai i 1 litra ipilti Lactacid 1 arbatini sauksteli intymios higienos prausiklio, nes jis turi taip vadinamu geruju mums reikalingu rugsciu atstatanciu maksties pusiausvyra
Sveikos mergaites,
na visko iki galo neskaiciau, ale parasysiu savo nuotykius. Taigi, nespejau as savo cistukes issigydyti ir ji nuo per stipraus valymosi ir nespejimio pasisalinti subego i pilva, tai esu po operacijos. Bet... Tadaaaaa- mano endemetrioze po 2 tamponiuku nuo 1,2 cm sumazejo iki 4mm Vienos kiausides veikla dabar jau gera, kita dar kazkokia mieganti, bet su daktare nusprendem dar 2 tamponiukus suvartoti, kad visiskai pasisalintu end. ir nesusidarytu dar kokia cista.
Prasom
Supratau. Reikes isbandyti
Na man salutiniai poveikiai- 1. zvakute: skausmas isangeje (kaip kad hemarojus koks butu), pilvo maudimas (kaip per menesines), siek tiek galvos maudimas; 2 zvakute: pirma diena pilvo maudimas; 3 zvakute: deginimas makstyje pirma diena, antra diena pilvo pamaudenimas.
O del galios zoleliu- na pradzioje savo posto parasiau realius duomenis
na visko iki galo neskaiciau, ale parasysiu savo nuotykius. Taigi, nespejau as savo cistukes issigydyti ir ji nuo per stipraus valymosi ir nespejimio pasisalinti subego i pilva, tai esu po operacijos. Bet... Tadaaaaa- mano endemetrioze po 2 tamponiuku nuo 1,2 cm sumazejo iki 4mm Vienos kiausides veikla dabar jau gera, kita dar kazkokia mieganti, bet su daktare nusprendem dar 2 tamponiukus suvartoti, kad visiskai pasisalintu end. ir nesusidarytu dar kokia cista.
QUOTE(Comma @ 2009 07 16, 22:15)
Saunuole kad rasai kaip jautiesi ir ka jauti Aciu tau
Prasom
QUOTE(Beatalita @ 2009 07 16, 22:15)
Pirmiausia, Rykliuke, noriu pasveikinti, kad pavyko gerai išsivalyti... Žinau, koks palaimingas jausmas, kai "ten" švaru... Kodėl gydytojai bando moteriškas kapsules taikyti vyrams, tikrai nežinau, bet jie ekperimentuoja... Man atrodo, kad tos moteriškos kapsulės yra veiksmingesnės... Be to dar girdėjau, kad kapsulės turinį užplikius vandeniu, kai kurie eksperimentatoriai ta arbata bando gydyti sinusitą... Be to, dar pasakysiu, Rykliuke, kad panaudotą kapsulytę neišmesk, bet praplauk ir pasidėk kur nors, nes ten dar daug galios likę... Galėsi, pavyzdžiui, panaudotos kapsulytės turinį įberti į vandenį, kai mirkysi padukus su nuospaudomis arba suskilusiais kulniukais...
QUOTE(Ramsta @ 2009 07 19, 13:51)
nu idomiai cia visko prirasyta, bet kas cia per dalykas,kokie salutiniai jo poveikiai?esu medike, tad manau kad kiekvienas produktas turi tureti ir salutiniu poveikiu, ju turi net vaistazoliu arbatos, todel keista kad sis daiktas-ju neturi?
bet labai idomus faktas kad gallima net endometrioze apmalsinti, nedristu teigti kad isgydyti, nes kazi ar kazkokios zoleles istrauktu gimdos gleivien vesancia kazkur pilvo ertmej...
bet labai idomus faktas kad gallima net endometrioze apmalsinti, nedristu teigti kad isgydyti, nes kazi ar kazkokios zoleles istrauktu gimdos gleivien vesancia kazkur pilvo ertmej...
Na man salutiniai poveikiai- 1. zvakute: skausmas isangeje (kaip kad hemarojus koks butu), pilvo maudimas (kaip per menesines), siek tiek galvos maudimas; 2 zvakute: pirma diena pilvo maudimas; 3 zvakute: deginimas makstyje pirma diena, antra diena pilvo pamaudenimas.
QUOTE(*Rykliukė* @ 2009 08 07, 15:12)
Sveikos mergaites,
Prasom
Prasom
Rykliuke labai dziugu girdeti tokias geras naujienas, juolab kad taip susitvarke tik po 3 tamponiuku
As tai savo vizita pas gin atidesiu iki rugsejo, nes vyras po savaiteles gryzta, tai po ilgo issiskyrimo pacios suprantat
labas merginos
ieskau siu moterisku zvakuciu platintojos Kaune jei kuri turit savo platintoja arba pati platinat bukit gera parasykit i a.z.
Lauksiu labai labai, nes pati turiu IV endo ir noreciau bent jau pabandytu tu zvakuciu poveiki
ieskau siu moterisku zvakuciu platintojos Kaune jei kuri turit savo platintoja arba pati platinat bukit gera parasykit i a.z.
Lauksiu labai labai, nes pati turiu IV endo ir noreciau bent jau pabandytu tu zvakuciu poveiki
QUOTE(*Rykliukė* @ 2009 08 07, 14:12)
Sveikos mergaites,
Galima placiau,labai jau baisiai nuskambejo
Pasirodysiu visiska neisprusele... Kaip atrodo miomos tetarima? Ar tie kazkokie maiseliai kurie po kapsules iseina kaip kazkuri cia rase?
QUOTE(Comma @ 2009 08 08, 17:23)
Pasirodysiu visiska neisprusele... Kaip atrodo miomos tetarima? Ar tie kazkokie maiseliai kurie po kapsules iseina kaip kazkuri cia rase?
na manau kad taip, man tai tipo odos atplaiseliai isejo, o paskui pulinukai tokie Bet jau po kito tamponiuko