Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(tetarima @ 2009 08 01, 20:49)
na taip, jei tik kokia problemele tai viskas kainuoja, o man butent privacioj vaisingumo klinikoj rado paziureje echoskopu, tai man ir paciai labai idomu kaip ten pas mane su tom problemom smile.gif Planuoju kita savaite visgi prisiruost ir nueit ax.gif

ti vat, del sveikatos ko nepadarysi-juk tai brangiausias turtas ax.gif
o tiesa, kazi tik ar galima tas kapsulytes vartot, jei ideta spirale(nes man kai isdalins tas saaugas-des spirale, tam kad vel nesuliptu gimda) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 01, 22:14)
ti vat, del sveikatos ko nepadarysi-juk tai brangiausias turtas  ax.gif
o tiesa, kazi tik ar galima tas kapsulytes vartot, jei ideta  spirale(nes man kai isdalins tas saaugas-des spirale, tam kad vel nesuliptu gimda) blink.gif

na seminare viena gydytoja laikosi nuomones kad jei Mirena spirale tai nelabai patartina, nes zoleles reguliuoja ir hormonu veikla, o jei paprasta tai galima vartoti tas zolines kapsules.Manau pirma isbandyk visgi zolines kapsules , neskubek su spirale smile.gif Tikrai verta, kad valo tai faktas smile.gif
Atsakyti
nu kad as nelabai galiu-nes jei ten histeroskopijos metu ras saaugas-tai ides varine spirale, nes dalykas tame, kad cia ne kontracepcijos tikslais man ja des, o del to kad vel neatsirastu tu saaugu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 01, 22:46)
nu kad as nelabai galiu-nes jei ten histeroskopijos metu ras saaugas-tai ides varine spirale, nes dalykas tame, kad cia ne kontracepcijos tikslais man ja des, o del to kad vel neatsirastu tu saaugu  g.gif

o zoliniai tamponiukai valo butent tas saaugas ir kita doh.gif Pas mano viena pazystama yra ideta Mirena hormonine spirale butent del endometriozes, tai ji sako turetu ja isimti kitais metais, tai ji butinai bandys siuos tamponus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 01 rugpjūčio 2009 - 20:54
QUOTE(tetarima @ 2009 08 01, 20:18)
Man tai antros menesines kaip nekeista praejo be skausmu doh.gif Siuo metu sergu, bet po men vartosiu dar biggrin.gif

man taipogi labai gerai tvarko tas dienas, anksciau turedavusi tragiskai skausmingas, gausias ir ilgas, dabar jau baigiu pamirst tuos "atsukto krano" kosmarus.. viskas lengviau, trumpiau ir svariau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashkiu @ 2009 08 02, 17:57)
man taipogi labai gerai tvarko tas dienas, anksciau turedavusi tragiskai skausmingas, gausias ir ilgas, dabar jau baigiu pamirst tuos "atsukto krano" kosmarus.. viskas lengviau, trumpiau ir svariau  thumbup.gif

Po keletos kapsuliu pasidare viskas lengviau, trumpiau ir svariau? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,stai vakar isidejau pirma kapsulyte ( didelis aciu Beatalitai 4u.gif ) Jokiu galvos skausmu ar pilvo maudimo nejauciu thumbup.gif parasyiu,kai jau issitrauksiu. Toks klausimukas : nesenai turejau slapimo (nezinau taku ar pusles ax.gif ) uzdegima,lyg jau viskas ir praejo,bet jauciu padidejusi jautruma slapinantis ar padetu tie pleistrai,ar kas ten? Kazkuri rasete,kad mamai su slapimu padejo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 08 04, 00:48)
Sveikutes,stai vakar isidejau pirma kapsulyte ( didelis aciu Beatalitai  4u.gif ) Jokiu galvos skausmu ar pilvo maudimo nejauciu  thumbup.gif  parasyiu,kai jau issitrauksiu. Toks klausimukas : nesenai turejau slapimo (nezinau taku ar pusles  ax.gif  ) uzdegima,lyg jau viskas ir praejo,bet jauciu padidejusi jautruma slapinantis ar padetu tie pleistrai,ar kas ten? Kazkuri rasete,kad mamai su slapimu padejo...  ax.gif

Laba, cia as rasiau kad mamytei klijavau ortopedini pleistra ant strienu, jai reikia keisti, nes pastoviai skauda ir vos paeina, tai ji pastebejo kad jai nebereikia naktim keltis i wc, o kas ten ivyko tai nezinau, bet tai kad nebetaip skauda tai faktas, o zoliniai tamponiukai veikia visa dubens sriti, tai ziurek gal tau ir slapimtakius sutvarkys panaudojus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 04 rugpjūčio 2009 - 10:19
Labai tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashkiu @ 2009 08 02, 19:57)
man taipogi labai gerai tvarko tas dienas, anksciau turedavusi tragiskai skausmingas, gausias ir ilgas, dabar jau baigiu pamirst tuos "atsukto krano" kosmarus.. viskas lengviau, trumpiau ir svariau  thumbup.gif

O man šįkart tai išvis po paskutiniosios kapsulyės tris savaites vėlavo mėnesinės. Žinoma, negaliu sakyti,kad tikrai čia susiję dalykai, nes po pirmojo naudojimo viskas buvo tvarkoje su mėnesinėm. Bet keisat,nes pirką kartą šitoks tarpas, kad praktiškai "prašokau" vieno mėnesio ovuliaciją.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bolidukas @ 2009 08 05, 13:20)
O man šįkart tai išvis po paskutiniosios kapsulyės tris savaites vėlavo mėnesinės. Žinoma, negaliu sakyti,kad tikrai čia susiję dalykai, nes po pirmojo naudojimo viskas buvo tvarkoje su mėnesinėm. Bet keisat,nes pirką kartą šitoks tarpas, kad praktiškai "prašokau" vieno mėnesio ovuliaciją.. g.gif

manau, kad viskas susitvarkys, nes tamponiukai tvarko ir hormonu veikla, man tai visa menesi skaudejo krutines, bet as zinau kad gali sitaip buti, taip kad manau kad tai tik i gera biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau as cia jusu komentaru ir turiu pora klausimu :
1. gal kuri zinot kada vyks sios produkcijos pristatymas Kaune ? Konkreciau tai moteriski tamponiukai domina ?
2. Jei geriu kontraceptikus ar galima tuos tamponiukus naudoti ?
Atsakyti