Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(Elitute @ 2009 07 23, 18:09)
Sveikutes, mane labai sudomino sios kapsules. Ar gali maitinanti jas naudoti?

Labute, del maitinancios nezinau, bet galiu pasiteirauti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tetarima @ 2009 07 23, 19:49)
Labute, del maitinancios nezinau, bet galiu pasiteirauti 4u.gif

Ne, maitinancioms jokiu budu negalima vartoti schmoll.gif supranatma nescioms ir po gimdymo NEGALIMA, po miomu ar cistu operaciju galima tik po 3 menesiu ne anksciau, o jei kokia rimtesne ginekologine operacija, pjauta, tai galima tik po 6 men 4u.gif
Atsakyti
zinot beveik buvau jomis besusigundanti, bet jei ju negalima tik pagimdziusiom kazkaip susimasciau g.gif Juk jei TIK zoleles...

"Ne, maitinancioms jokiu budu negalima vartoti supranatma nescioms ir po gimdymo NEGALIMA"
kazkodel pakvipo panasiu geriu kaip ir Lidos preparatai biggrin.gif
Atsakyti
As ta ir tikejausi isgirsti, kad negalima maitinanciomis, na reiks palaukti dar siek tiek smile.gif man tai labai normalu ir kaip tik daugiau pasitikejimo igauna tos kapsules...nes kas visiem tinka - tas niekam netinka..juk zoles turi savyje daug ivairiu medziagu, isiskverbia i krauja, daro poveiki.. net paprastas lietuviskas zoleles gerti galima ne visas nescioms ir maitinancioms.
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2009 07 24, 00:19)
zinot beveik buvau jomis besusigundanti, bet jei ju negalima tik pagimdziusiom kazkaip susimasciau g.gif Juk jei TIK zoleles...

"Ne, maitinancioms jokiu budu negalima vartoti  supranatma nescioms ir po gimdymo NEGALIMA"

Gal jums ir pakvipo, bet yra taip kaip gydytojai seminare kalba, nes tamponiukai pritraukia visus virusus, bakterijas ir kita slamsta esanti mumyse smile.gif O taip pat normalizuoja hormonu pusiausvyra, tai suprantama kad maitinancioms ju negalima doh.gif Nereikia lyginti su visokias Lidos preparatais tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elitute @ 2009 07 24, 09:51)
As ta ir tikejausi isgirsti, kad negalima maitinanciomis, na reiks palaukti dar siek tiek smile.gif man tai labai normalu ir kaip tik daugiau pasitikejimo igauna tos kapsules...nes kas visiem tinka - tas niekam netinka..juk zoles turi savyje daug ivairiu medziagu, isiskverbia i krauja, daro poveiki.. net paprastas lietuviskas zoleles gerti galima ne visas nescioms ir maitinancioms.

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va po eilinio tamponiuko rasau rezultatus smile.gif Plaunasi rusvos spalvytes matomai is ankstesniu laiku uzsilikes tipo ligninas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 24 liepos 2009 - 14:22
QUOTE(Vijone @ 2009 07 23, 21:19)

"Ne, maitinancioms jokiu budu negalima vartoti  supranatma nescioms ir po gimdymo NEGALIMA"

Kas per Lidos preparatai? blink.gif
Atsakyti
idomu kaip jauciates kurios naudojate?
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 08 01, 15:43)
idomu kaip jauciates kurios naudojate?

Man tai antros menesines kaip nekeista praejo be skausmu doh.gif Siuo metu sergu, bet po men vartosiu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 08 01, 20:18)
Man tai antros menesines kaip nekeista praejo be skausmu doh.gif Siuo metu sergu, bet po men vartosiu dar biggrin.gif

nu as jau laukiu su nekantrumu-ka pasakysit po vizito pas ginekologe, ir tikriausiai noresiu ju isigyti kai praeis kiek laiko po operacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 01, 21:31)
nu as jau laukiu su nekantrumu-ka pasakysit po vizito pas ginekologe, ir tikriausiai noresiu ju isigyti kai praeis kiek laiko po operacijos  ax.gif

po vizito pas gydytoja butinai parasysiu, o vizitas taip pat kainuoja 130-150 lt doh.gif
Atsakyti
nu jo, kainytes baisios-vien uz tyrimus del operacjos susimokejau 100lt
o kiek dar duot ten jiem reiks.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 01, 21:40)
nu jo, kainytes baisios-vien uz tyrimus del operacjos susimokejau 100lt
o kiek dar duot ten jiem reiks.... blush2.gif

na taip, jei tik kokia problemele tai viskas kainuoja, o man butent privacioj vaisingumo klinikoj rado paziureje echoskopu, tai man ir paciai labai idomu kaip ten pas mane su tom problemom smile.gif Planuoju kita savaite visgi prisiruost ir nueit ax.gif
Atsakyti