Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(tetarima @ 2009 07 18, 17:06)
na sakai kad nesivalo, bet kad paciai jauti kad padejo doh.gif o man asmeniskai ir ne tik man valesi, ir dar kaip thumbup.gif

tai sakau, kad tik issiemus kapsule maniau, kad nieko nepadejo doh.gif visos cia rase kaip kruvomis popieriukai ejo ar net kraujo kresuliukai, o man nieko tokio ispudingo nebuvo schmoll.gif bet pakitimus tikrai jauciu ir i gera thumbup.gif valosi, bet nebutinai tai pasireiskia kruva slapsto is ten... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hokaida @ 2009 07 18, 18:14)
tai sakau, kad tik issiemus kapsule maniau, kad nieko nepadejo  doh.gif  visos cia rase kaip kruvomis popieriukai ejo ar net kraujo kresuliukai, o man nieko tokio ispudingo nebuvo  schmoll.gif  bet pakitimus tikrai jauciu ir i gera  thumbup.gif valosi, bet nebutinai tai pasireiskia kruva slapsto is ten...  ax.gif

Tai pas jus ko gero tokiu rimtesniu problemu ir nebuvo, zinoma profilaktskai viena karta per menesi uztenka, o kai pvz mano atveju, 25 metai endometrioze visa gyv gydyta ir neisgydyta+2 miomos, tai neisivaizduojat ko tik neisejo, kas kart, jau vakar isidejau 6 tamponiuka , tai pastaruoju metu tipo kaip ligninas beiseina doh.gif Dar atvejis kai visa gyvenima negalejusi pastoti moteris po 5 tamponiuku galu gale pastojo budama 40 metu rolleyes.gif Cia neisgalvota o tikra, ir tikrai ne reklama, nes pati pradzioj pirkau 2 kad isitikinti, o paskui nutariau kad man tu 2 neuzteks ir pasirasiau sutarti thumbup.gif Ir labai dziaugiuso kad galu gale per tiek metu pilvo kasdien nebeskauda smile.gif naudoju jas pati, o platinimu nelabai uzsiimu, nebent galiu papasakot kokiai vienai kitai pazystamai ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 18, 17:27)
Tai pas jus ko gero tokiu rimtesniu problemu ir nebuvo, zinoma profilaktskai  viena karta per menesi uztenka, o kai pvz mano atveju, 25 metai endometrioze  visa gyv gydyta ir neisgydyta+2 miomos, tai neisivaizduojat ko tik neisejo, kas kart, jau vakar isidejau 6 tamponiuka , tai pastaruoju metu tipo kaip ligninas beiseina doh.gif Dar atvejis kai visa gyvenima negalejusi pastoti moteris po 5 tamponiuku galu gale pastojo budama 40 metu rolleyes.gif Cia neisgalvota o tikra, ir tikrai ne reklama, nes pati pradzioj pirkau 2 kad isitikinti, o paskui nutariau kad man tu 2 neuzteks ir pasirasiau sutarti thumbup.gif Ir labai dziaugiuso kad galu gale per tiek metu pilvo kasdien nebeskauda smile.gif naudoju jas pati, o platinimu nelabai uzsiimu, nebent galiu papasakot kokiai vienai kitai pazystamai ir tiek smile.gif

niu as ir tas kur turiu dar suvartosiu, o paskui ziuresiu ar sutarti rasytis ar ka, nes ir man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 18, 18:53)
lotuliukas.gif  blush2.gif tikesimes biggrin.gif parasysiu kaip bus po sio tamponiuko, o taip pat ir veliau kaip ten bus 9 danguj smileysex.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu idomiai cia visko prirasyta, bet kas cia per dalykas,kokie salutiniai jo poveikiai?esu medike, tad manau kad kiekvienas produktas turi tureti ir salutiniu poveikiu, ju turi net vaistazoliu arbatos, todel keista kad sis daiktas-ju neturi? g.gif
bet labai idomus faktas kad gallima net endometrioze apmalsinti, nedristu teigti kad isgydyti, nes kazi ar kazkokios zoleles istrauktu gimdos gleivien vesancia kazkur pilvo ertmej...

Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 07 19, 14:51)
nu idomiai cia visko prirasyta, bet kas cia per dalykas,kokie salutiniai jo poveikiai?esu medike, tad manau kad kiekvienas produktas turi tureti ir salutiniu poveikiu, ju turi net vaistazoliu arbatos, todel keista kad sis daiktas-ju neturi? g.gif
bet labai idomus faktas kad gallima net endometrioze apmalsinti, nedristu teigti kad isgydyti, nes kazi ar kazkokios zoleles istrauktu gimdos gleivien vesancia kazkur pilvo ertmej...

seminaruose jau apie tai kalba ir medikai smile.gif iki jusu ko gero dar neatejo ta info smile.gif bet jei iseina didelis kieki kresuliuku ir kitko tai vadinasi valosi tikrai smile.gif kaip jus kaip medike i tai ziurite? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 07 19, 14:51)

Kai buvo paskaita,tai buvo vienoj vietoj trys daktarai is Vilniaus.Butu galima pagalvot,kad apsisaukeliai,bet pazinojau du medikus(vyra su zmona.Siuos krastuos ju teviske).
Kaip bebutu,bet tokiu rimtu salutiniu poveikiu,kas naudojo niekas nesiskunde.O salutinis poveikis,tai galvos skausmas.Taip reaguoja organizmas i svarinimasi.
Atsakyti
Ir dar valymosi metu gali pamausti, paskaudeti pilva, tai tuo atveju rekomenduojama isgerti kokios Nospos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 19, 14:28)
Ir dar valymosi metu gali pamausti, paskaudeti pilva, tai tuo atveju rekomenduojama isgerti kokios Nospos smile.gif

o kur galima tu kapsuliu isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 07 20, 17:37)
o kur galima tu kapsuliu isigyti?

Pas platintojus arba pasidomek sutarties pasirasymu www.beautifullife.lt
Atsakyti
turbut pirma rasau, kuri naudoja ilgesni laika siuos tamponus smile.gif pakolkas negaliu per daug girti,nes manau kad trupmai dar naudoju, kaip turinti isisenejusiu problemu. bet va, jau trecias menuo naudojimo, per cikla sueina 2-3 tamponai,pagal savijauta, zadu naudot is viso puse metu, nes turiu po gimdymo pakitusia hormonu veikla, ir kadangi hormoniniu vaistu ryt nesinori,tai sitas daiktas kaip ir didina motersko hormono organizme,aplamai reguliuoja. del pasalinio poveikio,kadangi valo kartu ir visa organizma po truputeli,tirpdo negerumus, tai gali ne tik galva paskaudeti, pastebejau ir pms'ini dirgluma kartais, paberimu padaugejima.. beje patariama daugiau vandens/skysciu gerti,padeti valymuisi smile.gif
tai va dziaugiuos atradus sitai ir tiketi kad step by step prades kazkas tvarkytis i geraja puse. Nei viena ginekologe per 5metus nebuvo padejusi, jokie israsyti vaistai neturejo poveikio, arba jei turejo tai labai trumpalaiki kol jie buvo naudojami.. tuo labiau visos zvakute chemines isnaikindavo ir geraja flora,tai kiek tekdavo, vaistiniu zvakuciu, o paskui ecovagu varyt.. siaube.. ir vistiek, pasaka kartojasi..
Atsakyti
as taip pat vartoju jau trecias menuo ir kaip pasake gydytoja pristatyme, tai reikia panaudoti 6 men, kol susireguliuos visa hormonu veikla, kadangi ji pas mane smarkiai sutrikusi del ivairiu mot problemu. Bet po siu menesiniu visvien nueisiu issitirti, nepagailesiu tu 130-150 lt, nes manau kad endo ir miomos isejo, nes kasgi galejo buti, kai plaunantis isejo kaip tik 2 tokie kaip odos atplaisai, vienas didesnis kitas mazesnis doh.gif O pas mane kaip tik 2 miomos ir buvo , viena didesne kita mazesne smile.gif Taip pat skyre ne karta pakaitine hormonu terapija, bet atsisakiau, tai dabar tvarkausi siais zoliniais tamponiukais 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, mane labai sudomino sios kapsules. Ar gali maitinanti jas naudoti?
Atsakyti