Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(Comma @ 2009 06 29, 19:34)
O salutiniai poveikia? Ju nera, nenustatyta ar tylima? O gal istraukia ir tai ko nereiktu istraukti? blink.gif Nepasitikiu kazkaip ir gana  blush2.gif

Man jokių šalutinių pioveikių nebuvo, nors gydytojas patarė prie savęs laikyti "NO-SPA", jei kartais labai pradėtų valytis ir skaudėtų, tačiau neskaudėjo... O ką turi omenyje, sakydama "ištraukia ir tai, ko nereikėtų ištraukti"? Ką dar ten galima ištraukti?
g.gif
Atsakyti
pasisakysiu ir as smile.gif , preita menesi sunaudojau dvi kapsulytes ir man salutinis poveikis buvo labai didelis galvos skausmas, kuris truko tas tris dienas doh.gif
si menesi bunau pas ginekologe, padare tyrimus (cistologini, tepineli ir t.t. ) na viskas tvarkoje, pfu pfu pfu ax.gif ,tad nusprendziau, kad daugiau man ju nebereikia, sutarties nesu pasirasiusi, bet jei reiks manau rasiu is kur isigyti smile.gif aisku labai noretusi nusipirkti uz savikaina krizes metu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatalita @ 2009 06 29, 21:26)
Man jokių šalutinių pioveikių nebuvo, nors gydytojas patarė prie savęs laikyti "NO-SPA", jei kartais labai pradėtų valytis ir  skaudėtų, tačiau neskaudėjo... O ką turi omenyje, sakydama "ištraukia ir tai, ko nereikėtų ištraukti"? Ką dar ten galima ištraukti?
g.gif

Su skysciais juk ir reikalingos medziagos gali pasisalinti... mirksiukas.gif
Labiau domina ne trumpalaikiai salutiniai poveikiai (galvos skausmas naudojant kapsules), bet veliau po ju naudojimo praejus kazkuriam laikui...
Lietuvoje jis naujas, bet kad rusu interneto puslapiuose irgi ne kazka galima rasti ax.gif
Jei kazka erzina toks mano domejimasis - neskaitykit mano postu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2009 07 01, 00:07)
Labiau domina ne trumpalaikiai salutiniai poveikiai (galvos skausmas naudojant kapsules), bet veliau po ju naudojimo praejus kazkuriam laikui...
Lietuvoje jis naujas, bet kad rusu interneto puslapiuose irgi ne kazka galima rasti ax.gif
Jei kazka erzina toks mano domejimasis - neskaitykit mano postu  tongue.gif

Su kokias dar skysciais? biggrin.gif Tamponai sutraukia bakterijas, virusus, pienlige ir visokia kita infekcija . O mano atveju tai ir ligoninese kiek guleta ir antibiotiku kiek isgerta doh.gif neskaitant zvakutems kiek isleista, tai jei visa tai pasisalino ir as pati jauciuosi siuo metu gerai, nebeskauda pilvo, tai jauciasi labai savijautos pegerejimas, o kad pablogetu tikrai nemanau schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 01, 08:14)
Su kokias dar skysciais? biggrin.gif Tamponai sutraukia bakterijas, virusus, pienlige ir visokia kita infekcija . O mano atveju tai ir ligoninese kiek guleta ir antibiotiku kiek isgerta doh.gif neskaitant zvakutems kiek isleista, tai jei visa tai pasisalino ir as pati jauciuosi  siuo metu gerai, nebeskauda pilvo, tai jauciasi labai savijautos pegerejimas, o kad pablogetu tikrai nemanau schmoll.gif  biggrin.gif

Sunku diskutuoti - siandien gerai, bet kaip bus rytoj? Ar kas nors zino, yra tyrimai kaip visa tai atsilieps rytoj? Apie sios dienos savijauta ne viena jau rase...
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2009 07 02, 00:05)
Sunku diskutuoti - siandien gerai, bet kaip bus rytoj? Ar kas nors zino, yra tyrimai kaip visa tai atsilieps rytoj? Apie sios dienos savijauta ne viena jau rase...

Uzduodat labai naivius ir kvailus klausimus biggrin.gif Jusu pasirinkimo teise- gydytis cheminiais vaistais ar vaistazolemis, o apie cheminiu vaistu zala kazkodel nekalbate? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .Buvau siandien pristatyme sios produkcijos.Tai gryzus ir susiradau sia temele.Tikrai yspudi padare bigsmile.gif .Buvo daktaras is Vilniaus atvaziaves.Labai idomiai pakalbejo.Kiekviena pakonsultavo del ivairiu negalavimu.O zvakutes,tai kiek girdejau tikrai thumbup.gif .Dar domina mane pleistrai nuo drusku g.gif .
Atsakyti
Panaudojau ir antrąją kapsulę smile.gif thumbup.gif
Antrą kartą valymasis vėl vyko panašiai, tik šįkart viskas paprasčiau, išsiėmus kapsulę apsiplovimui naudojau Tantum Rosa irigatorių ir nebejaučiau jokio perštėjimo, kuris taip išgąsdino pirmą kartą. Per visą laiką nuo pirmosios kapsulytės (tamponiuko - kas kaip vadina) nė karto nepasikartojo tos nelemtos tirštos baltos išskyros ir panašūs vargeliai, kurių prieš tai gal pusę metų su visokiais vaistais neatsikračiau ir nuolat vargindavo, be to pastebėjau, kad išnyko dauguma karpučių, kurios nežiania ko iš kur ir kodėl buvo atsiradusios (ginekologė sakė, kod jos galėjo būti pienligės ar uždegimo pasekmė). Jokių šalutinių poveikių nejaučiu.
Taigi atrodo reikės mesti šalin savo skepticizmą.
Mano ginbekologė šiuo metų tų kapsulių neturi, o norėčiau panaudoti ri toliau, kol galų gale jau niekas nebesivalys arba kad ir profilaktiškai, todėl jei kuri turite nusipirkusi daugiau ir galėtumėt parduoti - mielai nusipirkčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 06 06, 21:53)
Merginos nu pasakykit is kur gaunat jus ju????

Per platintojus pagrinde, arba ginekologas nebent turetu

QUOTE(Comma @ 2009 06 30, 23:07)
Jei kazka erzina toks mano domejimasis - neskaitykit mano postu  tongue.gif

Nu kazkaip man logiskai galvojant, tai vaistazoles negali pakenkti, nebent per dideliais kiekias naudojant g.gif . Paisdomejau ir as apie tas zvakutes placiau. Kinijoje sios zvakutes placiai naudojamos, ir Beutiful life yra vidutinio veikimo, o jauciasi nerealiai smarkiai. O yra daug stipresnio veikimo zvakuciu. Ten pas juos keiciama sudetis ir tobulinamas sitas preparatas, tik mes jo negauname. O kad Lietuvoje vaistinese bus galima nusipirkt normaliai tai galime pamirsti- neapsimoka musu famacininkams zoleles pardavineti. Uz chemija galima daugiau gauti pelno. O pas mus jas pardavineja irgi su nemazu antkainiu... Tik mes pasirinkimo nelabai turime kur pirkti, todel tenka moketi ne tokius jau mazus pinigelius. 4u.gif
As vakar vakare isidejau pirmaja zvakute. Nu ka galiu pasakyti. Maudzia pilvo apacia... Negaliu priprasti prie jos. Atrodo ir nesijaucia, bet psichologiskai as jauciu svetimkuni tenai ir viskas...Biskeli papersti, bet skaiciau kad taip gali buti. Reikia tokiu atveju neutraliu vazelinu arba aliejumi patepti maksti, tada ne taip perstes. Ziuresim kas bus toliau ax.gif
Atsakyti
Siandien isemiau zvakute. Na plovimas ejo sunkiai, ir kaip man siek tiek baisokai. Siek tiek soke esu unsure.gif Pirsto ikisti negalejau, o kai siaip ne taip per perstejumus ikisau, tai ka atradau biskeli nusiurpino. Tikiuosi kad isploviau viska, bet itariu dar liko... Na gal su antra zvakute issitrauks ir issiplaus. Bet kad zvakutes veikia-faktas ax.gif
Atsakyti
Antra pertraukos diena.
Valosi vis dar, bet ne taip baisiai kaip vakar- net pasiemus buvau veidrodi net nes siuliuko neradau be jo. Oi, geriau neziureti doh.gif , bet nebuvo kaip, nes tiek visko aplinkui buvo, kad nenuostabu kad siuliuko neradau... Siandien jau geriau, tik gleives valosi, ir dar pilva maudzia. Rytoj reikes detis zvakute nauja. Ziuresim kaip seksis antra karta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2009 07 02, 20:51)
Sveikos  4u.gif  .Buvau siandien pristatyme sios produkcijos.Tai gryzus ir susiradau sia temele.Tikrai yspudi padare  bigsmile.gif  .Buvo daktaras is Vilniaus atvaziaves.Labai idomiai pakalbejo.Kiekviena pakonsultavo del ivairiu negalavimu.O zvakutes,tai kiek girdejau tikrai  thumbup.gif  .Dar domina mane pleistrai nuo drusku g.gif  .

Ortopedinis medicininis pleistras
(BANG DE LI)

Pleistro savybės :
• turi apsauginę funkciją;
• malšina skausmą,
• nuskausminimo poveikis;
• gerina kraujotaką;
• nuima patinimą, pabrinkimą;
• gerina medžiagų apykaitą;
• gydo cervikalinę spondilopatiją;
• juosmens tarpslankstelinio disko prolepsė;
• išias;