O galima naudoti turint spiralę? Neišeis kartu su visu "brudu"?
Na, galiu pasakyti, kad man ta kapsulė po trijų parų visiškai švari. Prasiploviau dar su medetkų arbata-irgi švaru. Keista, galvojau, kad eis bjaurastis, nes ir cista atsiradusi, bet nieko...
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 10 08, 22:27)
Na, galiu pasakyti, kad man ta kapsulė po trijų parų visiškai švari. Prasiploviau dar su medetkų arbata-irgi švaru. Keista, galvojau, kad eis bjaurastis, nes ir cista atsiradusi, bet nieko...
Man irgi yra buve kad istraukiau ir visai neaplipes rutuliukas. Bet po kokiu 2-3 diena iskrisdavo gabalai papildomai . Matyt traukiant kur nors uzsikabina ir pasilieka, bet issivale po keliu dienu.
Ar reikia pagal instrukcija naudoti butent? Nu ten 3 dienos po menesinius arba 5-6 iki? o jei man labai pienlige isvesejusi taip noriu isideti gal pamacys
QUOTE(eglliux @ 2011 10 21, 12:16)
Ar reikia pagal instrukcija naudoti butent? Nu ten 3 dienos po menesinius arba 5-6 iki? o jei man labai pienlige isvesejusi taip noriu isideti gal pamacys
Sveika Aisku,kad gali deti. Tame tarpe,jeigu tau jau praeje 3d.po menesiniu ir jei like ne maziau 5-6d.iki menesiniu.As taip suprantu-toks terminas nustatytas apdraudziant,kad nesideti mmm kraujavimo metu.
O kiek tu nori detis,visas tris is eiles,kaip pagal rekomendacija?
QUOTE(tetarima @ 2009 06 01, 20:23)
gydytojas gali patarti naudoti tik cheminius vaistus, ir gydytasi tuo metodu gana daug metu Bet kazkodel liga vel ir vel atsikartodavo... o sita vaistazoline kapsulyte traukia is musu visa tai kas susikaupe per daug ar nelabai metu. O varskes pavidalo isskyros tai ir iseina kartu su liga. Mes gydome is pagrindu ne uzdegima o jos priezasty. Cia savaime suprantama, ir tos vasitazoles tikrai nepakenks ir niekam nepakenke o tik padejo
tikrai taip ir buna, kiek pati is vaistiniu esu ispirkusi visokios chemijos, o efektas nulinis. kol neatradau siu kapsuliu. o savo gydytojai prasitariau tai galima sakyti i suns dienas isdejo... bet jau metai laiko neturiu jokiu problemu:) na aisku kiekviena menesi profilaktiskai naudoju po viena kapsulyte.
Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2009 06 08, 23:57)
Nu nesuprantu,visos taip giriat,o pasakyt kur perkat nesakot,slepiat,ar galvojat,kad jum daugiau neliks
as perku is klaipedos, ten ir datos ant kiekvienos kapsules matomos (nes kiek zinau jei nera ant pakuotes nurodyta galiojimo laiko tai padirbtos)...
ir del kainos galima pasidereti
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2009 06 29, 19:34)
O salutiniai poveikia? Ju nera, nenustatyta ar tylima? O gal istraukia ir tai ko nereiktu istraukti? Nepasitikiu kazkaip ir gana
salutinis poveikis, na cia man... is pradziu jauciasi grauzimas, bet pakenciamas... nors as galiu islaikyti viena para, o triju tai niekaip, nes labai jau grauzimas jauciasi bet ir per ta laika tos kapsules padaro savo darba. ir as praplaunu silpna medatku arbata, ir be to plaunu viena kart issiemusi kapsule ir dar kita diena antra kart, taip greiciau pasisalina tie visi, likuciai, net nezinau kaip oavadinti
QUOTE(gitana78de @ 2009 08 14, 21:16)
Sveikos! Na as irgi pagaliau susiveikiau tas kapsules .Pas mane tai daug visokiu problemu,buvo isoperuota trukusi cista.Siandien pirma diena kai bandau,tai as kartas nuo karto jauciu kaip raizyma pilvo apacioj ir kaip koks vandenelis karts nuo karto is ten isbega. Na,matysim kaip bus toliau...
mh...o man naudojant sias kapsules nei pilvo skauda, nei kazkur maudžia, nors ir endometrioze ir miomos
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 24, 08:40)
Aš vėl čia su savo endometrioze, žaizdelėm ir tom kapsulėm Taigi, patys BL atstovai man e-mailu atrašė, kad jų produktas NETINKA sergant endometrioze ir turint kaklelyje žaizdelę Ir pasiūlė švelnesnį kitos firmos produktą
Na jau turiu tas pacias bedeles kaip ir jus... iki siol naudoju bl kapsulytes, o laiska as taip pat buvau gavusi, atseit netinka, "jusu atveju geriau tiktu fohow" isigyjau fohow ju siuloma 6kapsulytes, bet ismeginusi viena supratau, kad bl man tiko ir patiko labiau kaip buvo man sakoma atseit nejusit perstejimo, griauzimo, jos svelniau veikia ir t.t. bet sulaikiau visai kitokiu rezultatu.
buvau ju pastovi kliente... vel kreipiausi noredama isigyti jau bl ir nieko kito, bet pasirodo jie is viso ju nebeturi ir netures... ir taip gaunasi...kad pasiule ka tuo metu turejo...
tai va is savo patirties galiu pasakyti, lai buna bet kas naujo, auksinio, stebuklinio as nebesusigundysiu, jei jau atradau kas man padeda tai ir daugiau nebeeksperimentuosiu.
sekmes mergaites!
Na va antra diena su kapsule jau. vakar nieko nejutau visiskai siandien jau niezti man, dejausi del pienliges nes labai jau tokia turiu ir siandien man jau laaaabai niezti visa putka aplipusi kaip jus rasete tokiu popieriumi tai imsiu lauk bene ir plausiu
QUOTE(eglliux @ 2011 10 23, 14:44)
Na va antra diena su kapsule jau. vakar nieko nejutau visiskai siandien jau niezti man, dejausi del pienliges nes labai jau tokia turiu ir siandien man jau laaaabai niezti visa putka aplipusi kaip jus rasete tokiu popieriumi tai imsiu lauk bene ir plausiu
Sekmes tau Po to parasyk ar tiko,ar patiko,ar padejo...
Na, ką tik ir aš išsiėmiau kapsulę sunkiai sekėsi praplauti, galvoju ryt plovimo procedūrą pakartot dabar mažai to brudo išsiplovė, o kitų rezultatų dar lauksiu
Gal prieš pusę metų pirmą kartą pabandžiau šiuos tamponiukus, tiesa, tik vieną, bet ciklas kuriam laikui susireguliavo tik va, tas gumuliukas, panašus į popierių, man išėjo tik gal po kokių 3 dienų...
o šiaip nemėgstu baisiai svetimkūnių visokių (hig. tamponų dėl to irgi nenaudoju), tai tas tris paras ištvert baisiai sunku man plius amžina paranoja, kad siūliukas nutruks ir kapsulytės neištrauksiu
Gal prieš pusę metų pirmą kartą pabandžiau šiuos tamponiukus, tiesa, tik vieną, bet ciklas kuriam laikui susireguliavo tik va, tas gumuliukas, panašus į popierių, man išėjo tik gal po kokių 3 dienų...
o šiaip nemėgstu baisiai svetimkūnių visokių (hig. tamponų dėl to irgi nenaudoju), tai tas tris paras ištvert baisiai sunku man plius amžina paranoja, kad siūliukas nutruks ir kapsulytės neištrauksiu
padejo aisku viena karta naudojau dvi kapsule pienliges kuri laika ne kvapo, man visada po menesiniu ji uzeidavo labai, jau praejo ciklas tai vis pienliges nesulaukiu lyg noretu truputeli jau niezeti tad nieko nelaukiu noriu dar kapsuliu!!
naudojau neorginalias kaip suprantu clean point tas ka as zinau man tiko.
naudojau neorginalias kaip suprantu clean point tas ka as zinau man tiko.
Smagu,eglliux,kad padejo Esu skaiciusi kitu forumieciu pasisakymus,kurioms visai nepatiko tos kapsulytes.
Bet as cia ne apie tai.. Jau klausiau uzsienieciu mamyciu,kurios gyvena uzsienyje,ar jos ka nors zino apie Beutiful-life kapsules,bet,kaip supratau jos net nesuregavo i mano klausyma.. Todel dar karta pakartosiu klausima sioj temoj.Gal kartais uzsienyje gyvenancios mamytes ir ne tik.. zinot,ar galima siu kapsuliu nusipirkti ir uz Lietuvos ribu. Va as ziurinejau internete ar yra kokios informacijos apie sias kapsulytes Svedijoje,bet deja nieko neradau...
Bet as cia ne apie tai.. Jau klausiau uzsienieciu mamyciu,kurios gyvena uzsienyje,ar jos ka nors zino apie Beutiful-life kapsules,bet,kaip supratau jos net nesuregavo i mano klausyma.. Todel dar karta pakartosiu klausima sioj temoj.Gal kartais uzsienyje gyvenancios mamytes ir ne tik.. zinot,ar galima siu kapsuliu nusipirkti ir uz Lietuvos ribu. Va as ziurinejau internete ar yra kokios informacijos apie sias kapsulytes Svedijoje,bet deja nieko neradau...