Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 02 05, 12:20)
ar yra tokių kurios pastojo naudodamos šiuos tamponus? rolleyes.gif

Nepyk, bet NAUDOJANT šių tamponų NEĮMANOMA pastoti, nes pastojimui reikia VYRO tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 07, 09:56)
NAUDOJANT šių tamponų NEĮMANOMA pastoti

Aiškus atsakimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 02 07, 12:13)
Aiškus atsakimas  thumbup.gif

mirksiukas.gif Bet po jų panaudojimo pažįstu ne vieną, kuri nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Jei nesisaugai tai normalu kad pastosi biggrin.gif:D, o kad po ju naudojimo galima pastoti tai normalu jei anksciau turejo problemu ir negalejo pastoti. Jos isvale visa bruduka, kur pas mus ten yra ir kaupiasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Užduosiu blondiniska klausima, tas siuliukas kur apviniotas kapsulyte, reik ji nuvynioti?? 4u.gif nes as siandien pirma karta isidejau neatvyniojus to siuliuko, net nezinau kaip dabar istrauksiu blush2.gif bet sako, kad issipucia ta kapsulyte, tai gal ir siulas isbrinks ir istrauksiu... ax.gif
Atsakyti
niekas ten neissiplecia, tik aplink ta kapsulyte apsitraukia visoks brudukas...Ir uz to siulo istraukti reikia, bet jei jis viduje liko smile.gif tai kaskaip reiks tau krapstyti. Nes bent man asmeniskai tai aplink ta kapsulyte apsivynioje visokio gerio buvo tai sunkiai istraukiau paskui smile.gifsmile.gifsmile.gif
Sekmes
Atsakyti
QUOTE(zaaana @ 2011 02 09, 20:45)
Sveikos  smile.gif  Užduosiu blondiniska klausima, tas siuliukas kur apviniotas kapsulyte, reik ji nuvynioti?? 4u.gif  nes as siandien pirma karta isidejau neatvyniojus to siuliuko, net nezinau kaip dabar istrauksiu blush2.gif  bet sako, kad issipucia ta kapsulyte, tai gal ir siulas isbrinks ir istrauksiu... ax.gif

bandyk istraukti ,isviniuoti siuliuka ir vel ideti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2011 02 09, 21:45)
bandyk istraukti ,isviniuoti siuliuka ir vel ideti  mirksiukas.gif

Aciu tau labai uz patarima mirksiukas.gif as taip ir padariau, bet vos istraukiau, nes prilipes buvo, nuploviau, atsiviniojau siuliuka ir vel isidejau, tik kaip persti dabar 4u.gif
Atsakyti
gal nelabai giliai isidejai? O plovei su virintu vandeniu ar tiesiog po kranu? Gal del to dar persteti. Bet jei visa diena persti tai geriau issiimk ir po kokiu 3 dienu isidek nauja.
Atsakyti

Viskas gerai, tik tuo tarpu paperstejo ir aprimo. Idejau kuo giliau taip gyd sake, ir naudosiu paeiliui 3 kapsules, aisku su paros pertrauka smile.gif Seip sias kapsules man rekomendavo ginekologe, nes man atlikus tepineli nuo gimdos kaklelio vezio, dignoze LSIL, norejau paklausti ar yra moteru ir merginu, kurios del panasios ligos gydesi siomis kapsulytemis ir ar padejo pagydyti?? ax.gif
Atsakyti
Kiek siuo metu artopediniai pleistrai kainuoja?
Atsakyti
merginos nepykit kad klausiu neskaiciusi info kurios kaip matau cia pilna tiesiog taip neturiu laiko unsure.gif girdejau kad nuo pienliges padeda jos, po gimdymo isigijau sita gruda ir kamuoja mane vis laikas nuo laiko. Noriu pabandyti kapsules sitas,

kaip jas naudoti? kiek laiko? kur isigyti? kokia kaina? 4u.gif gal i az butu galima buciau be glo dekinga. isigijimas domina vilniuje
Atsakyti