Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(Dangira K. @ 2010 08 26, 15:23)

Mano tokios kaip tavo virsutines rolleyes.gif

Na ka issiimiau pereta tris paras kapsulyte ir ka radau ogi ,,nusimovosi" maksties epiteli doh.gif Taip kaipgyvates odos lopas, taigi mano tos vieteles epitelis, net su visom skersinem raukslem (kas zino anatomija, tas supras blush2.gif ).
Nezinau gerai tai ar blogai, praploviau zalia arbata, po to ir su puslitriu tantum rosa ir man pradejo trupuciuka kraujuoti sviesiu kraujuku g.gif Issigandau, bet skausmo jokio nejauciau. Dabar lyg gerai g.gif
Tai dar po paros kartosiu antra karta ir ziuresim kas cia gausis g.gif
Papildyta:
oij ne.. dar gerai isiziurejau ir net savo kapsules issitraukiau lotuliukas.gif
Kad as cia per daug skirtumu ir nematau. skirasi tik tas ,,stampiukas" kamputyje, ar ne? blink.gif g.gif
o mano tokios kaip kairej pusej.. cia pagal ta stampuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 26 rugpjūčio 2010 - 22:00
QUOTE(Linutas @ 2010 08 26, 22:59)
Na ka issiimiau pereta tris paras kapsulyte ir ka radau ogi ,,nusimovosi" maksties epiteli  doh.gif Taip kaipgyvates odos lopas, taigi mano tos vieteles epitelis, net su visom skersinem raukslem (kas zino anatomija, tas supras  blush2.gif ).

O tai čia gerai ar ne g.gif Nenuėmė gerų dalykų g.gif
Atsakyti
labai sunku nuotraukoje iziuret skirtumus pirmiausia taip akivaizdziai skiriasi ,,stampiukas" ,datos parasymas,(desineje data ispausta ir viena pagaminimo data, kitur datos parasytos dvi ir pagaminimo ir galiojimo pasibaigimo) jei gerai ziuresit desines virsuje didziajame rutulyje pamatysit tarsi drakona o kaireje tik tarsi paprasti ornamentai ,smulkus uzrasai desineje angliski ,kaireje tikriausiai kinu kalba (desineje rodomu ipakavimu niekur per visa interneta neradau) va koks buvo atsakymas i mano uzduota klausima platintojai is Lietuvos Siomis kapsulemis prekiauja labai daug ivairiu
kompaniju. Jos yra gaminamos vienoje gamykloje, tik skirtingoms
kompanijoms. Ir kiekviena kompanija turi teise paprasyti, kad paliktu
originalia pakuote, arba, kad pakeistu. Kiek pati domejausi siu
kapsuliu kainos labai skiriasi. Vienoje kompanijoje jos kainuoja
daugiau, kitoje maziau, priklauso kiek koks tinklas uzsideda. As is
sio tinklo gaudavau su senesniu sertifikato zenkliuku, o nuo 2010m jis
jau buvo pakeistas i tik i didesni, o kodel net nezinau.Manau, kad
jusu ir mano kapsules buvo gautos is skirtingu kompaniju, bet gamintos
toje pacioje gamykloje.Kiek man zinoma tai is sios gamyklos ima , bent
jau man zinomos 3 kompanijos ir visu ju pakuotes labai panasios , tik
kad tas zenkliukas skiriasi arba koks uzrasas. Del datos , tai net
nezinau, kodel jie zymi tik pagamonimo data , bet kiek teko naudoti
kinietisku papildu, tai ten ant visu zymima, tik pagaminomo data.

Dar yra atsiradusios ir FOHOW moteriskos kapsules ir yra CLEAN POINT
moteriskas kapsules. Visas kapsules pati isbandziau ir visu poveikis
buvo toks pat , tik, kad skyresi kaina.
Atsakyti
Taip visi sie tamponiukai yra vienodi ir viendai veikia, tik ju ipakavimas skiriasi ir kaina aisku. Padielku nebuna, cia ne toks dalykas kad padirbinetu. Kad jus pamatytumete kiek visokiu preparatu, ir pan dalyku moterims yra kinu vaistinese, tai ne cia Lietuvoje voskeli skysciai padeti ir viskas smile.gifsmile.gif, net pomputes prasiplauti neradau, po kapsuliu vartojimo. Tai taip ir rupinasi farmacija moters sveikata. Aciu dievui kad kaskas panasaus kaip kad sioskapsules yra ir manau su laiku bus daugiau tokiu dalyku. Ir nebus jokiu ligu mums.......
Atsakyti
QUOTE(Monikute1 @ 2010 09 06, 18:38)
Taip visi sie tamponiukai yra vienodi ir viendai veikia, tik ju ipakavimas skiriasi ir kaina aisku. Padielku nebuna, cia ne toks dalykas kad padirbinetu. Kad jus pamatytumete kiek visokiu preparatu, ir pan dalyku moterims yra kinu vaistinese, tai ne cia Lietuvoje voskeli skysciai padeti ir viskas smile.gifsmile.gif, net pomputes prasiplauti neradau, po kapsuliu vartojimo. Tai taip ir rupinasi farmacija moters sveikata. Aciu dievui kad kaskas panasaus kaip kad sioskapsules yra ir manau su laiku bus daugiau tokiu dalyku. Ir nebus jokiu ligu mums.......

Kinija yra Kinija biggrin.gif Pas mus daugiau nei 80 proc parduodamu daiktu pagaminti Kinijoje. Tik vat daiktus veza, o kodel neveza medicininiu reikmenu tai nezinau g.gif Jei kuri is kazkur kazka gauna, tai ir dziaugiasi.
O jeigu tiek tamponiukai vienodi, kodel tada viena kompanija sergant tam tikra liga nerekomenduoja naudoti, o kita netgi pataria? g.gif
As taip pat ieskojau pompeles, ir pasirinkimas tai buvo tik vienas, kurio kaip tik vaistinej ir neturejo, tai tantum rosa irigatorius. bet issisukau ,,papigiai: su gumine svirkstyne-klizmute blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 11 rugsėjo 2010 - 21:41

i 
Žinutė redaguota moderatorės - žr. skyrelio taisyklių 4 p.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 07 spalio 2010 - 17:47
Laba diena,
Na ir kuo baigėsi jūsų eksperimentas su tom kapsulėm? Ar tikrai nepakenkė, kai epitelis nusilupo. Ar geresnė savijauta? Aš neseniai varčiau FOHOW produkcijos katalogą ir tikrai norėčiau išbandyti kokias nors žolelių kapsules. Tik nežinau kokios kompanijos geresnės, o gal čia visur tas pats tik įpakavimas skirasi.
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2010 08 26, 22:59)
Mano tokios kaip tavo virsutines  rolleyes.gif

Na ka issiimiau pereta tris paras kapsulyte ir ka radau ogi ,,nusimovosi" maksties epiteli  doh.gif Taip kaipgyvates odos lopas, taigi mano tos vieteles epitelis, net su visom skersinem raukslem (kas zino anatomija, tas supras  blush2.gif ).
Nezinau gerai tai ar blogai, praploviau zalia arbata, po to ir su puslitriu tantum rosa ir man pradejo trupuciuka kraujuoti sviesiu kraujuku  g.gif Issigandau, bet skausmo jokio nejauciau. Dabar lyg gerai  g.gif
Tai dar po paros kartosiu antra karta ir ziuresim kas cia gausis  g.gif
Papildyta:
oij ne.. dar gerai isiziurejau ir net savo kapsules issitraukiau  lotuliukas.gif
Kad as cia per daug skirtumu ir nematau. skirasi tik tas ,,stampiukas" kamputyje, ar ne?  blink.gif  g.gif
o mano tokios kaip kairej pusej.. cia pagal ta stampuka  blush2.gif

Na kaip jūsų savijauta, ar verta pabandyti?
Atsakyti
QUOTE(Patricija 123 @ 2010 11 05, 09:49)
Laba diena,
Na ir kuo baigėsi jūsų eksperimentas su tom kapsulėm? Ar tikrai nepakenkė, kai  epitelis nusilupo. Ar geresnė savijauta? Aš neseniai varčiau FOHOW produkcijos katalogą ir tikrai norėčiau išbandyti kokias nors žolelių kapsules. Tik nežinau kokios kompanijos geresnės, o gal čia visur tas pats tik įpakavimas skirasi.
Papildyta:
Na kaip jūsų savijauta, ar verta pabandyti?

Skiriasi tik pavadinamai kapsuliu ipakavimo ir viskas. Aisku ir kaina. Tokio dalyko nemanau kad padirbines smile.gifsmile.gifsmile.gif. Kas nori tas ir kuria savus pavadinimus kad galetu prekiauti.
As kas menesi po viena kapsulyte clean point naudoju ir esu patenkinta, vis kaska ten atrandu smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As irgi kaip tik pries para isidejau kapsulyte.Tik skirtingai negu pirmakart(pries puse metu pirmasyk naudojau),jauciu perstejima ir toks jausmas, kad butu istine ten vidui.Na bet tikiuos tik i gera.Nes pienlige ir visokie kitokie uzdegimai jau treti metai kamuoja.
O jus priedo nenaudojat zele Lactacyd femina intimiai higienai prasiplovimui,po to kai su arbatele prasiplaunat. Nes,kai as skaitinejau visa info, buvo parsyta,kad reikia dar su ta zele prasiplauti.Pirmasyk tai buvau nusipirkus,bet aisku ir sunaudojau... rolleyes.gif Va pasiskaitinejau jusu pasisakymus ir supratau,kad butent to prausiklio, kaip ir nenaudojat.Aisku,galbut as ir klystu.
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete isduoti paslapti, kur galima isigyti siu kapsulyciu? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ausriukass @ 2010 12 02, 23:52)
Sveikos, gal galetumete isduoti paslapti, kur galima isigyti siu kapsulyciu? Aciu

Sveika 4u.gif Man asmeniskai, tai mano gine pasiule isigyti,tai is jos ir gavau platintojos numeri.Nezinau g.gif manau, gali pasiteirati savo gines,nes speju ,kad jos visos apie tas kapsulytes zino.Arba uzeik i Beutiful live tinklapi.Ten yra ju el.pasto adresas,arba dar tinklapyje inmind.tk yra telefonas ir el.pasto adresas. Beje,galiu duoti tos platintojos numeri is kurios as perku.Tiktai ji is Birzu.
Atsakyti
ar yra tokių kurios pastojo naudodamos šiuos tamponus? rolleyes.gif
Kažkur esu girdėjausi gandą,kad kiniečiai visur kur gali deda medžiakų kad tik sumažintų vaisingumą lotuliukas.gif kaži ar norint pastoti verta naudoti šiuos tamponus? ax.gif
Atsakyti