Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(Ice tea @ 2010 08 02, 08:24)
Nu bet vieną ciklą paaukoti, manau, verta  ax.gif

Bijau, kad norint ilgalaikių rezultatų neužteks paaukoti vieno ciklo unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri nors galit man tokiai negudriai pasakyt o kaip suprasti kad jau liga pasisalinusi g.gif . Gal isemus kapsule ji jau turi but svari ,be jokiu ten priedu ? Tada jau zinociau kad galiu jas naudot tik profilaktiskai ,kolkas jos dar apsivelusios : ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangira K. @ 2010 08 09, 22:41)
Gal kuri nors galit man tokiai negudriai pasakyt o kaip suprasti kad jau liga pasisalinusi  g.gif  . Gal isemus kapsule ji jau turi but svari ,be jokiu ten priedu ? Tada jau zinociau kad galiu jas naudot tik profilaktiskai ,kolkas jos dar apsivelusios  : ax.gif

taip,kai nustos eiti visi tie brudai,ir kaskart praplaunant niekas nebeiseis-tada vadinas gydymo nebereik smile.gif o kapsule kazkiek vistiek buna apsivelus nuo visu gleiviu per 3paras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2010 08 10, 07:06)
taip,kai nustos eiti visi tie brudai,ir kaskart praplaunant niekas nebeiseis-tada vadinas gydymo nebereik smile.gif o kapsule kazkiek vistiek buna apsivelus nuo visu gleiviu per 3paras  smile.gif

Begalo dekinga uz informacija smile.gif Taigi : darau isvada , kad pagal tu nesvarumu kieki
man dar kapsules naudot ir naudot ... doh.gif
Atsakyti
Aš vėl čia su savo endometrioze, žaizdelėm ir tom kapsulėm ax.gif Taigi, patys BL atstovai man e-mailu atrašė, kad jų produktas NETINKA sergant endometrioze ir turint kaklelyje žaizdelę mirksiukas.gif Ir pasiūlė švelnesnį kitos firmos produktą mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandau ir as jau tas kapsulytes. Ir niekaip neapsiskaiciuoju, kada man ja issimti: ideta 23 d. apie 12 val. tai man ja issiimti 25 d. 12 val ar 26 d. 12 val?
Persiprasau, kad tokia nesupratinga, bet nezinau issiimti po triju dienu, ar trecia diena? doh.gif Aiskiau butu jei parasytu valandas, kiek ju turi buti.. blush2.gif

Ir dar, cia raset, kad iseidinejo visokie brudai, bet man niekas neina.. Ar cia po kapsules isemimo tures iseidinet? blush2.gif

Ice Tea 4u.gif Surasi gal ir tu sau tinkamus vaistukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 08 24, 22:13)
Bandau ir as jau tas kapsulytes. Ir niekaip neapsiskaiciuoju, kada man ja issimti: ideta 23 d. apie 12 val. tai man ja issiimti 25 d. 12 val ar 26 d. 12 val?
Persiprasau, kad tokia nesupratinga, bet nezinau issiimti po triju dienu, ar trecia diena?  doh.gif Aiskiau butu jei parasytu valandas, kiek ju turi buti..  blush2.gif

Ir dar, cia raset, kad iseidinejo visokie brudai, bet man niekas neina.. Ar cia po kapsules isemimo tures iseidinet?  blush2.gif

Ice Tea  4u.gif Surasi gal ir tu sau tinkamus vaistukus  ax.gif

As suprantu, kad 26 diena
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 08 24, 22:13)
Ir dar, cia raset, kad iseidinejo visokie brudai, bet man niekas neina.. Ar cia po kapsules isemimo tures iseidinet?  blush2.gif

26d isimti tau.o brudai iseidineja isemus kapsulyte.ir butinai gerai vidu praplauti juoda,zalia,ar ramuneliu arbata.svirkstu,ar specialiu irigatorium svirksciant ta arbata.
Atsakyti
dekui, sakret 4u.gif
Jau nusipirkau ir tantum rosa, kaip ir rekomanduoja blush2.gif Ir kad per mazai nebutu dar pries tantum roza praplausiu su zalia arbatele ax.gif
Atsakyti
user posted image

sveikutes turiu klausima jums visoms . Desineje matomas kapsules pirkau is Lietuvos , o matomas kaireje is Amerikos , pati gyvenu Airijoje . Gal galit man pasakyti kodel taip akyvaizdziai skiriasi ju ipakavimas , siek tiek skiriasi ir siulo uzsukimas ant kapsules .Abu platintojai tvirtina , kad kapsules tikrai is gamintojo . g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangira K. @ 2010 08 26, 16:23)
Gal galit man pasakyti kodel taip akyvaizdziai skiriasi ju ipakavimas

Gal partija skiriasi g.gif čia aš tik spėlioju blush2.gif
O gal gamyklos skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 26, 14:46)
Gal partija skiriasi  g.gif čia aš tik spėlioju  blush2.gif
O gal gamyklos skiriasi  g.gif

To paties klausiau platintojo is Amerikos ,gal ipakavimas pasikeite ,gal seniau pagamintos .Jis tvirtino kad sertfikuotu kapsuliu gamintojo ipakavimo tik siek tiek spalva patamsejo,bet apipavidalinimas liko tas pats .Atsiunte net kapsuliu gaminimo sertifikata . Toki klausima uzdaviau ir platintojai is Lietuvos dar atsakymo nesulaukiau .Tik veliau pastebejau kad lietuviskame internetiniame puslapyje kapsules rodomos kaip ir amerikietiskosios o pardavinejamos visai kitokiu ipakavimu . Persasi tik viena mintis...
Atsakyti