Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

Merginos nu pasakykit is kur gaunat jus ju????
Atsakyti
man nuo dvieju tamponiuku pradingo pienlige, nors ji man nebuvo labai didele, ziuresiu kaip bus toliau ar reiks ju daugiau ar ne unsure.gif kolkas esu patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 08 birželio 2009 - 21:41
Nu nesuprantu,visos taip giriat,o pasakyt kur perkat nesakot,slepiat,ar galvojat,kad jum daugiau neliks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 06 08, 23:57)
Nu nesuprantu,visos taip giriat,o pasakyt kur perkat nesakot,slepiat,ar galvojat,kad jum daugiau neliks  blush2.gif

neslepiam schmoll.gif , rasem, kad galim duoti info mirksiukas.gif , ju parduotuveje nera, galima isigyti per platintojus 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Bolidukas @ 2009 05 24, 20:16)
Sveikos,

As su šviežiom naujienom. Katik iššiėmiau tą kapsulytę. Palaikiau tik kiek daugiau nei dvi paras, nes  - tik nesijuokit - per atitinkama procedura epiliatorius uzkabino už to siūliuko  doh.gif  ir kapsulyte issitrauke, tai nusprendžiau, kad pirmam kartui užteks ir kelių parų. Nežinau ar čia normalu ir kiek panikuoju - man išsiėmus ją pradėjo labai perštėti, tada, kaip ir sako instrukcija, pasidariau žalios arbatytės plovimui. Toks jausmas, kad makštis pritvinkusi kraujo, nes tikrai vos sugebėjau įkišti švirkštą plaudama. Kažkiek praploviau, pagrinde išsiplovė baltos varškės pavidalo išskyros (nusprendžiau išbandyti būtent dėl nuolatinių problemų su išskyrom - rekomendavo mano ginekologė). Vis dar tebeperšti, jausmas nelabai malonus,  verysad.gif bet gal čia taip turi būti. Palauksiu kaip čia viskas toliau bus ir ar dar kažkas valysis.
Del isigijimo - aš tai pirkau iš savo ginekologės, ji kelias turėjo pabandymui (vienos kaina 50 Lt), bet domėdamasi jomis buvau radus ir skelbimų internete, kad merginos parduoda. Kiek supratau naršydama Beautiful life puslapyje, tai tam, kad pirkti tiesiai iš kompanijos, reikia užsisakyti už didelę sumą.

Papildyta:
4u.gif
QUOTE(Bolidukas @ 2009 05 24, 20:16)
Sveikos,

As su šviežiom naujienom. Katik iššiėmiau tą kapsulytę. Palaikiau tik kiek daugiau nei dvi paras, nes  - tik nesijuokit - per atitinkama procedura epiliatorius uzkabino už to siūliuko  doh.gif  ir kapsulyte issitrauke, tai nusprendžiau, kad pirmam kartui užteks ir kelių parų. Nežinau ar čia normalu ir kiek panikuoju - man išsiėmus ją pradėjo labai perštėti, tada, kaip ir sako instrukcija, pasidariau žalios arbatytės plovimui. Toks jausmas, kad makštis pritvinkusi kraujo, nes tikrai vos sugebėjau įkišti švirkštą plaudama. Kažkiek praploviau, pagrinde išsiplovė baltos varškės pavidalo išskyros (nusprendžiau išbandyti būtent dėl nuolatinių problemų su išskyrom - rekomendavo mano ginekologė). Vis dar tebeperšti, jausmas nelabai malonus,  verysad.gif bet gal čia taip turi būti. Palauksiu kaip čia viskas toliau bus ir ar dar kažkas valysis.
Del isigijimo - aš tai pirkau iš savo ginekologės, ji kelias turėjo pabandymui (vienos kaina 50 Lt), bet domėdamasi jomis buvau radus ir skelbimų internete, kad merginos parduoda. Kiek supratau naršydama Beautiful life puslapyje, tai tam, kad pirkti tiesiai iš kompanijos, reikia užsisakyti už didelę sumą.

Sveikos, Aą kapsulytes pirkau po 45 Lt. , bet neseniai sužinojau, kad galima įsigyti dar pigiau, perkant kitom sąlygom...
Atsakyti
tetarima, prašau nerašinėti SPAM'o. Aš ištrinu, jūs vėl iš naujo. Ačiū.
Moderatorė
Atsakyti
kaip cia tylu g.gif jokiu atsiliepimu
Atsakyti
Naudoju tamponiukus ir jetus kokie tik atplaisiukai neina is manes doh.gif valosi mano endometrioze ir miomos ryskiai biggrin.gif yahoo.gif yahoo.gif galu gale per tiek metu nebeskauda pilvo wub.gif ir kodel anksciau nebuvo tokiu tamponiuku stebuklingu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2009 06 21, 12:00)
kaip cia tylu  g.gif  jokiu atsiliepimu

Aga, kazkaip idomiai - pora dienu toks aziotazas ir gyrimas o paskui tyla... Gal per daug itari esu - bet gal cia platintojai pasistenge isgirti ir sudominti? smile.gif
Kur atsiliepimai kitu?
Ir dar vienas klausiams - nejaugi nera JOKIO salutinio poveikio? blush2.gif
Bandau inete ieskoti daugiau info - radau rusu puslapi kur yra produktu pristatymo video. Labai jau aukstom frazem kalba.... ir panasiau i smegenu plovima... ax.gif Gal kas yra apsilankes pristatymuose Lietuvoje ir turi ka papasakoti is pirmu lupu...
Pasidalinkit patirtimi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2009 06 28, 17:45)
Aga, kazkaip idomiai - pora dienu toks aziotazas ir gyrimas o paskui tyla... Gal per daug itari esu - bet gal cia platintojai pasistenge isgirti ir sudominti? smile.gif
Kur atsiliepimai kitu?
Ir dar vienas klausiams - nejaugi nera JOKIO salutinio poveikio?  blush2.gif
Bandau inete ieskoti daugiau info - radau rusu puslapi kur yra produktu pristatymo video. Labai jau aukstom frazem kalba.... ir panasiau i smegenu plovima... ax.gif Gal kas yra apsilankes pristatymuose Lietuvoje ir turi ka papasakoti is pirmu lupu...
Pasidalinkit patirtimi  wub.gif

Buvau pristatyme Kaune ir išmėginau praktiškai. Viskas, ką rašė moteriškės, pasitvirtina. Jos tik nepasakė, kad ištraukus tamponiuką, dar reikia makštį perplauti ramunėlių arbata, nes po panaudojimo, makštyje lieka dar nemažai nusilupusios gleivinės atplaišų ir valymosi liekanų...
Atsakyti
QUOTE(Beatalita @ 2009 06 28, 23:00)
Buvau pristatyme Kaune ir išmėginau praktiškai. Viskas, ką rašė moteriškės, pasitvirtina. Jos tik nepasakė, kad ištraukus tamponiuką, dar reikia makštį perplauti ramunėlių arbata, nes po panaudojimo, makštyje lieka dar nemažai  nusilupusios gleivinės atplaišų ir valymosi liekanų...

O salutiniai poveikia? Ju nera, nenustatyta ar tylima? O gal istraukia ir tai ko nereiktu istraukti? blink.gif Nepasitikiu kazkaip ir gana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2009 06 29, 20:34)
O salutiniai poveikia? Ju nera, nenustatyta ar tylima? O gal istraukia ir tai ko nereiktu istraukti? blink.gif Nepasitikiu kazkaip ir gana  blush2.gif

smile.gif ko nereikia tikrai neistrauks nebijokit lotuliukas.gif Pati buvau Klaipedoje pristatyme, kur kalbejo gydytoja, ir cia tikrai ne reklama patikekit. O produktas Lietuvoje kol kas naujas, todel daug kas ir nezino, todel ir atsiliepimu kol kas mazai mirksiukas.gif
Atsakyti