Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(Dusetelle @ 2010 05 23, 08:46)
Kai kam reik net 6 kapsuliu,kad viskas issivalytu.Pas mano drauge rimtesnes mot.problemos buvo.Tai kas menesi dejosi,po 3 kapsules,kol viskas atsistate,o dabar,kad vel neuzsileistu,kas menesi profilaktiskai po viena kapsule sunaudoja.Mat gydymas ir visokie bileteniai ir vargas brangiau atseina  ax.gif

drinks_cheers.gif man skyre irgi kursa 12kos kapsuliu,kad sutvarkyti bedas.kas men po 3kapsules.po to jau ziureti kas ir kaip.tos kapsules nors ir zolines,bet jos kaip ir vaistai,reikia naudoti kazkuri tai laika. nuo vienos ar dvieju,stebuklu nebus tikrai smile.gif palyginimui tai tarkim vaistai nuo spaudimo.isgerus viena tablete,tikrai nepasveiksi 4u.gif taip kad reikia kantrybes.o tie paastrejimai,tai labai geras dalykas.parodo kapsules veikminguma,ir tos visos ligos greiciau iskeliamos,bet tuo paciu greiciau ir isgydomos.jei savo bedas galesiu issigydyti per 4men,tai be kapsuliu,su vaistais,prireiktu metu ar daugiau.as dar taip pat bandymuose,bet jau pagerejimus jauciu.ziuresiu,kaip seksis toliau 4u.gif
Atsakyti
As jau po dvieju tamponiuku, trecias jau. Po antro labai gerai jauciausi, bet as plaunu daug kartu, kokius keturis, pradzioje su vandeniu, tada su medetkom. Kol kas patinka man smile.gif
Atsakyti
O man tos kapsulytės vis ūmų cistitą iškelia, nes su šlapimo pūsle susijusias bėdas ir noriu išsigydyti. Suprantu (kaip ir daug kas čia jau rašė), kad tai gerai, kad vadinasi tvarko, bet kaip su tuo gyventi... Kas patyrė ūmaus cistito simptomus, tikriausiai mane puikiai supras - čia negali būti nė kalbos, kad pakentėti savaitėlę kitą, kol savaime praeis. Iki vakaro sunku išgyventi blink.gif Taigi turiu vartoti cheminius vaistus, bet deduosi ir kapsulę. Jau penktą naudoju. Įdomu, ką pataria ginekologės - gydyti tuos paūmėjimus, kurie išlenda po kapsulių naudojimo, ar laukti, kol savaime praeis ? Kita vertus, kokius pienligės paperštėjimus galima ir prakentėti, bet pūslė - tai jau kitas reikalas...
Atsakyti
Sveikos, mergaites, jungiuosi prie jusu, siandien nusipirkau tu kapsulyciau, taigi pirmas bandymas, kazkaip baugu ir su nekantrumu laukiu moemnto, kada galesiu isimti ir pamatyti, kas ten vyksta smile.gif
Atsakyti
Atidziai perskaiciau tema ir papasakosiu apie savo patirti su siom kapsulem.Apie jas isgirdau pries keleta metu, bet tuo metu jos kainavo apie 60lt.Nepirkau.Mano problema - pienlige, kuria isprovokuoja net apsilankymas pirtyje, jau nekalbant apie antibiotikus.Mazdaug 7 metus kovoju su ja, kiek pinigu isleista ........!!!, bet pagerejimas trumpalaikis.Taigi - pries pusmeti nusipirkau 3 (daugiau neturejo)kapsules.Sunaudojau.Istraukus apie ja budavo apsisuke lyg lignino pluosteliai, siek tiek niezejo.Apsiplaudavau su "tantum rose" (pirkau vaistineje). Pries men. drauge muitineje susipazino su zmogumi, kuris pasieme siunta is Kinijos , issikalbejo, kad atsisiuntes ir siu kapsuliu. Taigi pasieme kontaktinius duomenis (Klaipedoje ) ir mes nusipirkome po 30lt. siu kapsuliu.Pirma kapsule isnesiojau 3 paras.Niezejo, bet pakenciamai.Istraukus apie ja apsivynioje buvo nedaug, bet paskui dar 3 paras valesi makstis -ejo pleveles, "varske" ir dar kazkokios kruopeles.Bet ka pastebejau. Kai istraukdavau pries tai pirktas kapsules, jos budavo tokios pat kietos, kaip ir ikisant, o sias, istraukus ,galima buvo suspausti, nas ten jautesi isbrinkusios zoleles.Tur but anos buvo " paddelkes"( kad taip buna skaiciau Rusijos forumuose) Antra kapsule islaikiau tik 30 val.- neistveriau siaubingo niezejimo, nes ja laikant ejo "varskes" kruopeles( kas turi pienlige zino koki niezejima ji sukelia)Gal tai buvo paskutinis pienliges pasispardymas!!! Issitraukus vel apie kapsule buvo nedaug apsivynioje, bet ir toliau valesi. Dabar turiu isikisus 3 kapsule.Pirma para niezejo, bet pakenciamai. Dabar antra para - nieko dirginancio nebejauciu.Gydysiuos toliau, gal pavyks atsikratyt sia liga visam laikui.
Atsakyti
Susidomėjau ir aš šiais STEBUKLAIS dėl dažnų visokių pienligių ir uždegimų doh.gif
Na ir įlindau pas jus pasiskaitinėti.
Viskas gražu ir SVEIKINTINA.
Tačiau, nepykit, bet apie endometriozę rašot NESĄMONES blink.gif
QUOTE(*Rykliukė* @ 2009 08 07, 14:12)
Tadaaaaa- mano endemetrioze po 2 tamponiuku nuo 1,2 cm sumazejo iki 4mm thumbup.gif

Endometriozę IŠGYDO TIK KLIMAKSAS.
Ir endo nesimatuoja jokiais cm ar mm- jūs turbūt apie miomas kalbat mirksiukas.gif

Einu toliau skaityti temos mirksiukas.gif
Bet tikrai nespjaunu į vandenį, nes pati bandysiu šitas kapsules mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir ...
1) tai ar galima naudoti turint žaizdelę kaklelyje g.gif
2) kiek dienų po kapsulės negalima smileysex.gif

Kol kas tiek klausimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi susidomėjau dėl besikartojančios pienligės ir kt. priežąsčių, bet įtariu man negalima naudoti jei gydausi hormoniniais vaistais padidejusį prolaktino hormono kiekį ir baisoka, kad gali pakenkti gimdos kakleliui. Kažkuriam poste perskiačiau, kad lyg ir negalima, jei žaizdelė yra.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 07 27, 00:30)
lyg ir negalima, jei žaizdelė yra.

Tą LYG aš irgi perskaičiau mirksiukas.gif Bet norėtųsi TIKRAI žinoti ar negalima rolleyes.gif
O šiaip JOKIŲ tamponų negalima jei turi endometriozę verysad.gif
Atsakyti
ai tai, jei pienligė besikartojanti, tai ir taip paprastu tamponu atsisakau, išsiverčiu su įklotais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 27 liepos 2010 - 17:01
radau toki aprasyma- Kuo įpatingi šie tamponai

Tamponų sudėtyje yra daugybė kinų vaistinių augalų ir kitų vientisų komponentų,kurie efektyviai funkcionuoja ir užkerta kelią įvairių,rimtų ginekologinių ligų išsivystymui. Šitos sudedamosios dalys reguliuoja endokrininės liaukos sekrecijos funkciją, normalizuoja kraujo apytaką, gerina veido odą / raukšles / Hyper-pigmentaciją.Subalansuota,galinga gydomųjų vaistinių augalų sudėtis stabdo: *endometriozinį negalavimą(dažniausias endometriozės simptomas yra pilvo skausmas. Skausmas dažniausiai susijęs su menstruacijų ciklu, bet moteris šį skausmą gali jausti ir įprastomis dienomis. Daugeliui endometriozės skausmai yra tokie stiprūs ir sekinantys,kad tai ženkliai įtakoja ąsmeninį gyvenimą) *gimdos kaklelio eroziją,
*uždegimus dubens srityje,
*displaziją(gimdos kaklelio displazija,tai pakitusios ląstelės išvaizda dėl gimdos kaklelio paviršiaus.Nors displazija pati nesukelia sveikatos problemų,bet ji yra laikoma ikivėžinio sąlyga. Nesant gydymo displazija kartais pereina į ankstyvą vėžio forma ir, galiausiai, į gimdos kaklelio vėžį),
*hemorojų (padeda žaizdos gydyme, kraujo sustabdyme, ataugų pašalinime),
*šlapimo nesuvaldymą , *niežulį, *adnehą(kiaušintakių ir kiaušidžių uždegimas. Adneksitą sukelia streptokokai, stafilokokai, gonokokai, žarninės lazdelės, tuberkuliozės lazdelės, patekusios į kiaušintakius ir kiaušides iš makšties, gimdos kaklelio, gimdos arba su krauju ir limfa iš kitų organų.Požymiai: nuolatiniai pilvo apačios ir strėnų skausmai, sutrikusios mėnesinės, baltosios, vidurių užkietėjimas),
*cistų atsiradimą. *dėl galingų gydomųjų vaistinių augalų poveikio sumažėja gimdos ir gimdos kaklelio uždegimai,
*Naikina nemalonų kvapą.

Gausūs laboratorijos bandymai ir tyrinėjimi(daugiau kaip 1000 klinikinių tyrimų) įrodė,sudedamųjų dalių tamponuose,saugumą ir efektyvumą. Jie yra gaminami steriliausioje aplinkoje,turi "GMP" standartą (kokybės standartas). Jie neturi savyje jokių cheminių priedų,nesukelia jokių šalutinių poveikių ir yra visiškai nekenksmingi. Faktas yra tai, kad negyvos ląstelės kaupdamosi gimdoje, gimdos kaklelyje ir vaginoje, esant šiltai temperatūrai ir drėgmei, turi palankias sąlygas tam, kad atsirastų daugialypių virusų ir įvairiausių bakterijų.Be atitinkamos priežiūros,tai sukelia visokiausias ligas ir uždegimus
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 26, 14:57)
Perskaičiau visą temą ir ...
1) tai ar galima naudoti turint žaizdelę kaklelyje g.gif
2) kiek dienų po kapsulės negalima  smileysex.gif

Kol kas tiek klausimų  mirksiukas.gif

1, tai kad raso nuo visu mot ligu - kakalelio erozijos, displazijos ir ttt, netgi ir nuo endo
2. aprasyme radau, kad po tampono pasalinimo ir praplovimo praejus 3 val jau galima tureti lytinius santykius. kol jie naudojami - griztas celibatas! biggrin.gif

Bet as dabar su kitais dviem klausimais g.gif
1. Kada juos naudoti: ar 3 CD, ar po 3 dienu kai baigiasi kraujavimas?
2. Raso, kad naudoti 2 tamponus: tai reikia pradzioje isideti viena ir po 1-2 paru naudoti kita, ar susikisti is karto du? doh.gif

As jau turiu savo tamponiukus thumbup.gif blush2.gif Turiu laukti naujo ciklo...
Atsakyti