As esu sunaudojus jau 4 kapsules. Pirmas dvi per per viena menesi, o dabar tik po viena kas menesi po menesiniu. Jei jums jauciasi kaskoks perstejimas, tai gal nepamirkete virintame vandenyje, arba blogai isidejot kapsule. Nes geriau nekenteti, o isimti ta kapsulyte, arba pabandyti pataisyti ja, kad giliau butu. Man daugiausia issivale per 4 kapsulyte, net pati stebejausi. Bet dziaugiuosi, nes tikrai visokio brudo mes ten turime.
Cia viena panele rase, kad jai per menesines kraujas ryskus buvo. Tai labai gerai, matai kad kapsules padejo isvalyti tuos nesvarumus, tokios ir turi buti. Drauge dziaugiasi, nes sake ji nebejaucia anksciau laiko kad jau menesines arteja, skaudedavo ir krutine ir pilva, sake dabar nebejaucia tokiu negalavimu. Tai dabar naudojam kas menesi po viena, profilaktiskai.
as ploviausi ramuneliu arbatele tuos nesvarumus. Bet tas niezuliukas ne del maksties sausumo manau, nes naudoju ir alura ir dregmes ten lyg pakanka. Senai jau vargstu su maksties grybeliais, maksties niezuliu ir perstejimu, todel bandau rast kas padetu, nes jau moraliskai nupust baigiu Bet va isemus 2 tamponiuka jau antra diena skaudena dubeny. Tuos tamponiukus kaip rasiau pasiule man panaudot ginekologe, kaip alternatyva cheminiams vaistams, nes gimdos kaklelyje ir makstyje po gimdymo rado liaukocitu pilna spektra (uzdegimas). Bet iki siu tamponu naudojimo as to uzdegimo nejauciau, o dabar dubuo skauda, manau jis man nepraejo..... paastrejo, ryt lekiu ziureti vel pas gine kas ir kodel..... tai va, kazkas ir pries stai rase, kad juos panaudojus uzdegima gydesi. Bet manau cia tik sutapimas, uzdegimas gal per stiprus...
Man kai gydytoja sake,kad neissigasciau,nes gali paastreti tos bedos,kurias turiu.viska iskelia greiciu tos kapsules ir po to isvalo.kai as nusiskundimu jokiu neturejus,tai butu labai idomu,mergaites,kad papasakotumet,kad gine sake tokiais atvejais
nezinau jau mergaites, man ir toks itarimas, kad tie tamponiukai man tik viska paastrino. Siandien gine apziurejus tik akimi, sake makstis paraudus, o gimdos kaklelio tepinelio neeme, tik maksties iskyras, ryt bus atsakymas kas ir kaip. Ji tik is tokios apziuros sako tai nera gimdos ar kiausintakiu uzdegimas, nes man dubeni maudzia jau 3 diena, ziuresiu ka ryt pasakys. Gero savaitgalio mergaites, nesirkit
Gal galite pasakyti- gal kuri zinote ar galima naudoti, jei ideta spirale????? Galvoju pirkti ar ne?
tai va mergaites, tepinelis maksites rodo vis dar pilna lauka liaukocitu ir kokus, maksties uzdegimas. Kas tie kokai reiks pasidomet. Skyre zvakutes polyginax ir geruju bakteriju po to. Kiek veliau imsim tepineli is gimdos kaklelio. Nezinau as tu tamponeliu poveikio, reiktu rimciau kas platina ir zino pasikonsultuot, nuo ko jie ir kaip juos naudot, bet mano atveju uzdegimas niekur nedingo sunaudojus 2 vnt ir dar paastrejo..... bet gal vel gi SUTAPIMAI. Kai pas mane daznos tos bedos, tai regis stebuklu kol kas dar nebus..... taip norisi rast kazka kas isgyvendintu tuos amzinus grybelius ir maksties jautruma.....echhhhhhhhhhhh
Vakar buvau pas ginekologe ir nemazai snekejom apie siuos tamponelius. Is jos praktikos: daznai merginoms, kurios turi vos ne letinius uzdegimus arba pasleptas problemas, tamponeliai paastrina pradzioje tuos simptomus, bet pasak gyd, nereikia nutraukt ju naudojimo ir testi toliau, turetu praeiti. Kai kurios moterys atnesdavo ar gyd paimdavo tos medziagos, kuri issivalo nuo tamponeliu istyrimui i laboratorija, tai atsakymai visada buna ploksciasis epitelis, reiskia, tamponeliai atsluoksniuoja gleivine. Ir visos problemos esancios giliau islenda. Pas mane po antro gimdymo nesamones, uzdegimai pastovus, yra pora karpuciu nors ZPV neigiamas, biopsija rode reaktyvu uzdegima. Maitinu, gydziausi zolemis, homeopatija, laikas jau daryti vel onkocitologini, bet bijau, sutarem su gyd, kad panaudosiu sesis tamponelius ir tada darysiu. Siaip po gydymo zolemis tas uzdegimas praejo, ko neoasakyciau apie zvakutes, isbandziau visas praktiskai. Ziuresim kaip tamponeliai veiks, jau vienas idetas
Ir as zinau sita,kad visos bedos paastreja naudojant tamponelius.tai yra pliusas,nes greiciau iskeliamos bedos,kurios greiciau ir isgydomos.be tamponeliu,tos bedos visos testusi zymiai ilgiau.. tad as kazkaip per daug neimu galvon ir priimu tai,kaip teigiama dalyka
žiemą vartojau šiuos tamponėlius, paeiliui sunaudojau 4 vnt... tuo metu pienligė ir pan... buvo nuolatinės mano palydovės. Dabar, ačiū dievui, jau viskas liko praeityje.
Tiesa, po jų pavartojimo liko vienas šalutinis požymis padidėjusi krūtinė...
Tiesa, po jų pavartojimo liko vienas šalutinis požymis padidėjusi krūtinė...
Sveikos
Noriu ir as parasyti apie si produkta ....
tai va pries pora meteliu daznais sirgdavau pienlige ir teta pasiule isbandyti nauja produkta ispirmo netikejau ,bet pagalvojau kad ji man š... nesiulys ... surezikavau ... ir likau labai patenkinta ....
kai tamponiuka istraukiau net isigandau ..kaip cia daugeluma rase ir man buvo daug nesvarumu ,kresuliu nebuvo buvo daug tipo kaip poperiaus ir varskes... salutiniu poveikiu pas mane nebuvo na gal tas kad pirma diena kai ikisau tai kazkaip ten man perstejo , bet teta sake kad taip turi buti ,praeis ,,istiesu ant kokio vakaro praejo...
produktas tikrai geras ,siulau pabandyti visoms... i sveikatele...
iki pats siuol (tfiu,tfiu,tfiu) dar neturejau pienliges.... ir sunaudojau tik viena tamponiuka... va stalciuj guli ir antras ...
laukia savo eiles .. vel po dveju metu nutariau issivalyt biski.. dabar naudosiu profilaktiskai ...
dar viena istorija mano pazistamos .... moteris nusipirkusi ta tamponiuka turejo alergija... na jinai vaistams turi ja ir citrusininems vaisems... visgi nutare panaudoti ir kai ikiso jai pradejo skaudeti ,persteti bet ji ketejo galvojo kad taip turi buti ... prakentejo iki vakaro ir skausmas tikrai buvo nemazas tai nutare kisti lauk , bet iskisti negalejo .. ji nelabai suprato kaip ji naudoti tai neatsiviniuojo siula tai ikiso taip o kaip jai ten viskas istino viduj sake net pirstus buvo skauda ikisti .. kita diena vaziavo i privacia ligonine .. jai istrauke ginekologas ir pravalimus visokius dare... sake jai dar koki men skaudejo vargsiuke ....
taigi mielosios as manau cia jai tokia reakcija buvo ,nes jinai buvo alergiska .. aisku nesakau kad visoms gali taip buti ... bet jei esate alergiski tai manau reikia buti atsargems kad nebutu ir jims taip ...
o pati esu patenkinta ... isvale gerai .... pienlige dingo .... as UZ sita produkta ...
jei dar kam kilo kokiu klausimu man rasykite i AZ,atsakisiu...
ir dar i viena klausima iskart atsakysiu
SIUOS PRODUKTUS NEPLATINU .... ESU TIK NAUDOTOJA
Noriu ir as parasyti apie si produkta ....
tai va pries pora meteliu daznais sirgdavau pienlige ir teta pasiule isbandyti nauja produkta ispirmo netikejau ,bet pagalvojau kad ji man š... nesiulys ... surezikavau ... ir likau labai patenkinta ....
kai tamponiuka istraukiau net isigandau ..kaip cia daugeluma rase ir man buvo daug nesvarumu ,kresuliu nebuvo buvo daug tipo kaip poperiaus ir varskes... salutiniu poveikiu pas mane nebuvo na gal tas kad pirma diena kai ikisau tai kazkaip ten man perstejo , bet teta sake kad taip turi buti ,praeis ,,istiesu ant kokio vakaro praejo...
produktas tikrai geras ,siulau pabandyti visoms... i sveikatele...
iki pats siuol (tfiu,tfiu,tfiu) dar neturejau pienliges.... ir sunaudojau tik viena tamponiuka... va stalciuj guli ir antras ...
laukia savo eiles .. vel po dveju metu nutariau issivalyt biski.. dabar naudosiu profilaktiskai ...
dar viena istorija mano pazistamos .... moteris nusipirkusi ta tamponiuka turejo alergija... na jinai vaistams turi ja ir citrusininems vaisems... visgi nutare panaudoti ir kai ikiso jai pradejo skaudeti ,persteti bet ji ketejo galvojo kad taip turi buti ... prakentejo iki vakaro ir skausmas tikrai buvo nemazas tai nutare kisti lauk , bet iskisti negalejo .. ji nelabai suprato kaip ji naudoti tai neatsiviniuojo siula tai ikiso taip o kaip jai ten viskas istino viduj sake net pirstus buvo skauda ikisti .. kita diena vaziavo i privacia ligonine .. jai istrauke ginekologas ir pravalimus visokius dare... sake jai dar koki men skaudejo vargsiuke ....
taigi mielosios as manau cia jai tokia reakcija buvo ,nes jinai buvo alergiska .. aisku nesakau kad visoms gali taip buti ... bet jei esate alergiski tai manau reikia buti atsargems kad nebutu ir jims taip ...
o pati esu patenkinta ... isvale gerai .... pienlige dingo .... as UZ sita produkta ...
jei dar kam kilo kokiu klausimu man rasykite i AZ,atsakisiu...
ir dar i viena klausima iskart atsakysiu
SIUOS PRODUKTUS NEPLATINU .... ESU TIK NAUDOTOJA
QUOTE(julkisr @ 2010 05 15, 15:33)
tai va mergaites, tepinelis maksites rodo vis dar pilna lauka liaukocitu ir kokus, maksties uzdegimas. Kas tie kokai reiks pasidomet. Skyre zvakutes polyginax ir geruju bakteriju po to. Kiek veliau imsim tepineli is gimdos kaklelio. Nezinau as tu tamponeliu poveikio, reiktu rimciau kas platina ir zino pasikonsultuot, nuo ko jie ir kaip juos naudot, bet mano atveju uzdegimas niekur nedingo sunaudojus 2 vnt ir dar paastrejo..... bet gal vel gi SUTAPIMAI. Kai pas mane daznos tos bedos, tai regis stebuklu kol kas dar nebus..... taip norisi rast kazka kas isgyvendintu tuos amzinus grybelius ir maksties jautruma.....echhhhhhhhhhhh
Kai kam reik net 6 kapsuliu,kad viskas issivalytu.Pas mano drauge rimtesnes mot.problemos buvo.Tai kas menesi dejosi,po 3 kapsules,kol viskas atsistate,o dabar,kad vel neuzsileistu,kas menesi profilaktiskai po viena kapsule sunaudoja.Mat gydymas ir visokie bileteniai ir vargas brangiau atseina