Mano patirtis tokia:
po pirmos kapsulės "luposi" gleivinė, kaip ir daugelis rašė. Tik aš galvojau, kad išsiėmus prasiplauni kartą (kaip instrukcijoj rašo) ir viskas, o pasirodo, dar gal kokią savaitę tie gleivinės gabaliukai vis išeidavo, taigi ploviausi gal kokius tris kartus kas kelias dienas - vis ten tos senos gleivinės būdavo prisikaupę. Man kažkaip nemalonu buvo laukti, kol savaime viskas išsivalys. Taigi tikiuosi, kad neišderinau savo mikrofloros su tais plovimais (naudojau silpną žaliąją arbatą)
Bet nerimą man sukėlė kitas dalykas - praėjus dienai po kapsulės išėmimo man prasidėjo tepliojimas rudom išskyrom (tiesa, negausus) ir tęsėsi keletą dienų. Nei su ovuliacija, nei su mėnesinių pradžia tai negalėjo sutapti - po mėnesinių buvo praėjus tik savaitė. O ir anksčiau niekad man nėra taip buvę. Stengiausi galvoti, kad čia viskas reguliuojasi ir pan., gal koks senas užsilikęs kraujas išsivalo, bet buvo kažkaip nesmagu. Įdomu būtų išgirsti žinovių komentarą, kas tai per "reiškinys". Dvejojau, ar naudoti dar vieną kapsulę, bet nusprendžiau bandyti, nes ne viena čia rašo, kad joms tas kapsules rekomendavo ginekologė, taigi gal tai nėra vien platintojų išsigalvojimas, juk gydytojai turi žinoti, ką siūlo.
Po antros kapsulės (kaip jau čia rašė kažkuri mergina) buvo daug kažkokių varškinių išskyrų, kuriom ir pati kapsulė buvo aplipus (kaip kokio šlapio gipso būtų prikimšta
). Irgi būtų labai įdomu būtų sužinoti, kas tokiu atveju ten išsivalo. Jokių kraujavimų daugiau nebebuvo. Sulaukiau mėnesinių. Beje jos buvo trupučiuką kitokios - pirmą dieną visada būdavo pačioj pradžioj rudų išskyrų, o šį kartą kraujavimas iš karto buvo toks skaisčiai raudonas (toks įspūdis, kad tos rusvos išskyros tada pirma laiko išbėgo
). PO mėnesinių žadu sunaudoti dar dvi kapsules, kadangi rašoma, kad iki trijų kapsulių - profilaktika, o keturios - dvylika jau gydomasis poveikis. Taigi keturios bus minimalus gydymo kursas. Tik irgi gal kuri galėtumėt pasakyti, ar kas mėnesį reikia po dvi sunaudoti, ar, jei yra reikalas, tai galima jų tiek, kiek suspėji per vieną ciklą (atskaičius dienas, kuriomis negalima naudoti).