Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(Lera @ 2010 02 26, 12:22)
oo kaip jus jautetes po kurio laiko sunaudojusios visą kursą tu moterišku žvakučių?

Man po viso kurso, ty 6 menesiu vartojimo nebekankina pilvo skausmai o ir jau keli menesiai nesikartoja pienlige ir jokiu perstejimu schmoll.gif
Siuo metu vartoju tik profilaktiskai 1 per menesi, o kada ir kas 2 men 1 tamponiuka smile.gif
o siaip po apziuros echoskopu mano rimtos bedos atrodo 50 proc pagerejusios nei kad buvo ilga laika bigsmile.gif
Atsakyti
perskaičiau visa temą bet neįtikino vistiek rolleyes.gif
Atsakyti
Na,man nei silciau nei salciau,kad kazko neitikina biggrin.gif .Galvoju vel greitu laiku paketa imt g.gif .Nu bet brangoka su tais paketais doh.gif ,o pigiau tai norisi. rolleyes.gif
Atsakyti
labai jau gyria tik tos, kurios pacios platina smile.gif
Nera mergaites panacejos nera smile.gif
ir geriausi gydytojai ir yra gydytojai, o ne seserys ir drauges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2010 03 08, 23:58)
labai  jau gyria tik tos, kurios pacios platina  smile.gif
Nera mergaites panacejos nera smile.gif
ir geriausi gydytojai  ir  yra gydytojai, o ne seserys ir drauges smile.gif

Beje gydytojo patarimu ir klausau.Labai idomios daktaro Evaldo Bortkevičiaus paskaitos.O be to jis yra: Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių Klinikos Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojas
Šeimos gydytojas, reabilitologas, natūropatas, homotoksikologas
Turi 20 m. stažą, atlikęs praktikas Vokietijoje, Anglijoje, Amerikoje, Lenkijoje, Rusijoje, Vengrijoje tongue.gif .Jo paskaitose ne tik galima isgirsti apie si produkta,bet ir labai vertingu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 15 kovo 2010 - 21:38
Susigundžiau ir aš šituo dalykėliu ax.gif Ginekologiniu problemų atrodo neturiu..na tik tas paraudęs kaklelis, kaip ir daugumai moterų, o šiaip viskas ok. Šiandien pirma naudojimo diena, nieko nejaučiu, gal tik psichologiškai žinau, kad yra, tai vis galvoju skauda čia man kažką ar ne doh.gif Labiausiai laukiu, kai reiks ištraukti, kaži ką rasiu g.gif
Bet kokiu atveju parašysiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pipe @ 2010 03 17, 23:59)
Susigundžiau ir aš šituo dalykėliu  ax.gif  Ginekologiniu problemų atrodo neturiu..na tik tas paraudęs kaklelis, kaip ir daugumai moterų, o šiaip viskas ok. Šiandien pirma naudojimo diena, nieko nejaučiu, gal tik psichologiškai žinau, kad yra, tai vis galvoju skauda čia man kažką ar ne doh.gif Labiausiai laukiu, kai reiks ištraukti, kaži ką rasiu g.gif
Bet kokiu atveju parašysiu.. rolleyes.gif

Reta kas ka ipatinga jaucia,kaip cia kartais gasdina.Kiekvienam kitaip pasireiskia.O man gal teks tapti kliente,nes krize savo daro doh.gif
Atsakyti
Na va, sunaudojau jau 2 kapsulytes, po pirmosios nieko ispūdingo nebuvo, na tik ta minėta sena gleivine pasišalino, o po antrosios daug daugiau visokio š.. unsure.gif Šiaip džiaugiuosi, kad pabandžiau, jaučiuosi kuriam laikui apsivaliusi tongue.gif Eisiu kitą mėnesį pas gine, žiūrėsiu ką pasakys g.gif
Atsakyti
sveikos, paskaiciau visa tema ir noriu parasyti savo pojucius naudojant siuos zolinius tamponelus. Juos man pasiule mano ginekologe, nes po gimdymo rado liaukocitu ir makstyje ir gimdos kaklelyje, o tai uzdegimas kaip ji sake. Be to turiu pastovia pienlige ir visokiu grybeliu, makstis daznai jautroka ir t.t.
Isidejus 1 tampona jo nejauciau visas tris dienas, va tik isemus apstulbau, kad jis aplipes kazkokiom varskes iskyrom, nes nebuvau paskaicius dar sios temeles. Bet ta vakara man prasidejo niezulys kaip ir pienliges metu, tik tada ir paskaiciau, kad reikia viska ten isplauti. Isejo daug dar tos vadinamos varskes. Padariau dienos pertrauka, lyg ir nieko nejauciau blogo, bet isidejus 2 tampona jau pojutis buvo ne koks : pirma diena deginimas, karts nuo karto perstejimas, zodziu kaip kokia pienlige ir tos va maksties gleivines atplaisos vis iseidineja. Kol kad dar liko viena para su juo prabuti, bet pakankamai nemalonu.....Tai va klausimas ar cia uzteks 2 ar ne. Ziuresiu ka ginekologe ras, po kokios savaiteles reiks nulekt paziuret.
Man va truksta mergaites jusu vizito pas ginekologus rezultatu panaudojus siuos tamponus. Regis juos dedat, bet nesitikrinat ar padejo ar ne. Taip ir neisku, jie daugeliu atveju padejo ar nieko nesprende.
Atsakyti
mergaites, dar noriu klausti kas naudojote tuos tamponiukus, kaip jusu makstis jautesi juos isemus kitas dienas? Vakar isemiau 2 tamponiuka ir vis jauciu niezuliuka, nu grynai kaip pienliges ar kokio tai kito grybo atveju. Ar jums buvo panasiu pojuciu? Ar cia taip turi buti? Kai kurios raset, kad juos panaudojus ir uzdegimas atsirado ir pienlige...... o kitos kazkaip nerasot kas dedasi po keleto dieneliu, ar maksties diskomfortas kos yra koki laika ar ne?Juk ten to bruduko gal dar keleta dienu valosi, gal del to tas perstejimas, niezuliukas....pasidalinkit patirtim, mergaites.
Atsakyti
QUOTE(julkisr @ 2010 05 09, 11:06)
mergaites, dar noriu klausti kas naudojote tuos tamponiukus, kaip jusu makstis jautesi juos isemus kitas dienas? Vakar isemiau 2 tamponiuka ir vis jauciu niezuliuka, nu grynai kaip pienliges ar kokio tai kito grybo atveju. Ar jums buvo panasiu pojuciu? Ar cia taip turi buti? Kai kurios raset, kad juos panaudojus ir uzdegimas atsirado ir pienlige...... o kitos kazkaip nerasot kas dedasi po keleto dieneliu, ar maksties diskomfortas kos yra koki laika ar ne?Juk ten to bruduko gal dar keleta dienu valosi, gal del to tas perstejimas, niezuliukas....pasidalinkit patirtim, mergaites.

man jokiu nemaloniu pojuciu nebuvo unsure.gif galvociau taip,gal tavo gleivine truputi sausesne?ir kaip raso,tamponiuka palaikyti virintam vandenuky pradzioj reiktu,o po to tik deti.gal nebutu tokiu nemaloniu pojuciu?sunku ka pasakyti,kai paciai to nera buve.. g.gif
Papildyta:
o gal teisybe kalbi,valosi visi tie brudai,gal ir jautriau sureaguoji.o tu prasiplauni paprastu vandenuku,ar kokia arbata?
Atsakyti
Mano patirtis tokia:
po pirmos kapsulės "luposi" gleivinė, kaip ir daugelis rašė. Tik aš galvojau, kad išsiėmus prasiplauni kartą (kaip instrukcijoj rašo) ir viskas, o pasirodo, dar gal kokią savaitę tie gleivinės gabaliukai vis išeidavo, taigi ploviausi gal kokius tris kartus kas kelias dienas - vis ten tos senos gleivinės būdavo prisikaupę. Man kažkaip nemalonu buvo laukti, kol savaime viskas išsivalys. Taigi tikiuosi, kad neišderinau savo mikrofloros su tais plovimais (naudojau silpną žaliąją arbatą) unsure.gif Bet nerimą man sukėlė kitas dalykas - praėjus dienai po kapsulės išėmimo man prasidėjo tepliojimas rudom išskyrom (tiesa, negausus) ir tęsėsi keletą dienų. Nei su ovuliacija, nei su mėnesinių pradžia tai negalėjo sutapti - po mėnesinių buvo praėjus tik savaitė. O ir anksčiau niekad man nėra taip buvę. Stengiausi galvoti, kad čia viskas reguliuojasi ir pan., gal koks senas užsilikęs kraujas išsivalo, bet buvo kažkaip nesmagu. Įdomu būtų išgirsti žinovių komentarą, kas tai per "reiškinys". Dvejojau, ar naudoti dar vieną kapsulę, bet nusprendžiau bandyti, nes ne viena čia rašo, kad joms tas kapsules rekomendavo ginekologė, taigi gal tai nėra vien platintojų išsigalvojimas, juk gydytojai turi žinoti, ką siūlo.
Po antros kapsulės (kaip jau čia rašė kažkuri mergina) buvo daug kažkokių varškinių išskyrų, kuriom ir pati kapsulė buvo aplipus (kaip kokio šlapio gipso būtų prikimšta doh.gif). Irgi būtų labai įdomu būtų sužinoti, kas tokiu atveju ten išsivalo. Jokių kraujavimų daugiau nebebuvo. Sulaukiau mėnesinių. Beje jos buvo trupučiuką kitokios - pirmą dieną visada būdavo pačioj pradžioj rudų išskyrų, o šį kartą kraujavimas iš karto buvo toks skaisčiai raudonas (toks įspūdis, kad tos rusvos išskyros tada pirma laiko išbėgo lotuliukas.gif ). PO mėnesinių žadu sunaudoti dar dvi kapsules, kadangi rašoma, kad iki trijų kapsulių - profilaktika, o keturios - dvylika jau gydomasis poveikis. Taigi keturios bus minimalus gydymo kursas. Tik irgi gal kuri galėtumėt pasakyti, ar kas mėnesį reikia po dvi sunaudoti, ar, jei yra reikalas, tai galima jų tiek, kiek suspėji per vieną ciklą (atskaičius dienas, kuriomis negalima naudoti).
Atsakyti