Naudoju 5 kapsulę. Negaliu pasakyti, kad jos kaži koks stebuklas. Išsivalo ten kažkas. Bet miomą kažin ar pašalins (klausiau ginės apie tą kapsulę - jos nuomonė tokia). Dar vieną naudosiu, o vėliau eisiu pas gin, nes man siūlo kažkokią procedūrą (gal jos metu pavyks pašalinti ją), nes labai mėn. metu kraujuoju smarkiai. Pastoviai turiu gerti geležies preparatus kad nekristų hb.
norejau pasidometi, ar galima jas naudoti turint zaizdele?
QUOTE(Dada @ 2010 01 06, 12:33)
Gal kam jos ir padeda, bet man ne Bandziau bjaurybe pienlige isvaryti, bet sunaudojau 3 kapsules ir kaip buvo tas grybas, taip ir liko.Pinigai i bala
ane?
sako winalite paketai kai kam padeda
QUOTE(Dada @ 2010 01 06, 12:33)
Gal kam jos ir padeda, bet man ne Bandziau bjaurybe pienlige isvaryti, bet sunaudojau 3 kapsules ir kaip buvo tas grybas, taip ir liko.Pinigai i bala
tai, kad grybo nelabai isvarysi su 3 kapsulytem. Reiktu 6-iu ir daugiau...
Na pasisakysiu as.Buvau pas ginekologe,ji man pasake,kad pas mane uzdegimas.Israse kapsuliu is vaistines.Na as ju nenusipirkau,bet panaudojau dvi mot.kapsules.Po panaudojimo vel pasirodziau.Uzdegimo nera.
Papildyta:
Kaip fitaterapeutas pasakojo,kad kai kam uztenka vienos kapsules susitvarkyt,o kitai reiktu 6kapsuliu isnaudot,kad susitvarkytu.Kiekvienas organizmas individualus.Pradziai ir man maza 3 buvo.Bet nuo 4 pradejo tvarkyti.Po to padariau per ilga pertrauka,kad vel mazas uzdegimas atsirado.Pati dar nelabai jutau,bet gin.tyrimai parode .
Papildyta:
QUOTE(Dada @ 2010 01 06, 13:33)
Kaip fitaterapeutas pasakojo,kad kai kam uztenka vienos kapsules susitvarkyt,o kitai reiktu 6kapsuliu isnaudot,kad susitvarkytu.Kiekvienas organizmas individualus.Pradziai ir man maza 3 buvo.Bet nuo 4 pradejo tvarkyti.Po to padariau per ilga pertrauka,kad vel mazas uzdegimas atsirado.Pati dar nelabai jutau,bet gin.tyrimai parode .
Kokios kainos mot. kapsulių šiuo metu?
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 21, 14:17)
Kokios kainos mot. kapsulių šiuo metu?
As pirkau po 45 litus 1vnt
QUOTE(Boruzele07 @ 2010 02 21, 14:12)
oi, labai brangiai mokėjot. Galima po 35lt gauti..
QUOTE(Boruzele07 @ 2010 02 21, 15:12)
Vaje! Kaip jus plesia!Cia tokia kaina buvo,kai dolerio kursas buvo 3,5lt .Tai gal tada tiek ir kainavo.Doleris krito,o kazkas tuo paime ir papiktnaudziavo.Girdejau,kad ne viena tokiom kainom parduodavo.
Taigi,daba doleris 2.57.
Viena kapsule kainuoja pardavimo kaina 13,3 $
Vadinasi,siuo metu vienos kapsules kaina 34,20lt
Mot.kapsules savikaina imant paketa,kainuoja 9,5$.O parduodame su +40%
Na kaip as nemegstu tokiu nesaziningu prekiautoju
Papildyta:
QUOTE(zemec @ 2010 01 06, 13:41)
o kiek kainuoja kraujagysliu kapsules?Idomu, kokiu principu jos veikia,nes neradau sudeties!
Kraujagyslines dabar kainuoja 299lt. Brangoki jie.
http://beautiful-life.lt/
Cia yra tinklapis.Man visada el pastu,kas domina atraso
na,kraujagysliu kapsules tikrai brangios,todel mazai yra naudojanciu. bet vis tik,jei kas naudojat,parasykit atsiliepimus. pas mane aukstas cholesterolis,idomu ar tikrai padeda! aciu!
Na,aš negalėčiau patarti jokių papildų,kapsulių be folisto apžiūros.Kas tinka vienam,gali netikti kitam.
oo kaip jus jautetes po kurio laiko sunaudojusios visą kursą tu moterišku žvakučių?