Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(Elitute @ 2009 10 14, 17:45)
Pagaliau ir as pabandziau tamponiuka. Po 3 dienu isploviau ta pati,ka cia dauguma rase, gleivines atplaisas, bet dar po dvieju dienu pajutau niezuli sukeliancias iskyras ir isploviau tada dar daugiau nesvarumu, baisu. Dabar sedziu ir jauciu kazkoki maudima viduje, lengva pertejima, bijau, kad tai nebutu pienlige kokia. Ryt desiu antra tamponiuka. Labai tikiuosi, kad jie pades man iveikti pienlige sad.gif

tiek beautiful life, tiek clean point - vienas ir tas pats veikimas. Palyginkite tekstus ir ju esme (iveskite: china-capsula.ru/modules/blogs/more/324). Tai tas pats. Juolab gaminama vienoje ir toje pacioje gamykloje.

Cia lygiai tas pats, kas ir su anijoniniais paketais: tiek kotonellos, tiek winallite, tiek gentl day ir kt. paketai gaminami toje pacioje gamykloje. Skiriasi dizainas? taip. nes skirtingi uzsakovai. skiriasi juosteles spalva? taip, nes skirtingi uzsakovai. skiriasi logistika, vadyba, platinimo budai ir t.t. Todel skiriasi ir kaina. Bet juk esme - ta pati.

tik dar vienas dalykas: ziureti, is ko perki. t.y.kaip sakoma, nepirkti kur nors tarpuvartej:)

Galit rasyti AZ

Atsakyti
Laba diena, kapsulės tikrai veikia thumbup.gif
Dar norečiai pleistrų vyrams nusipirkti. Į až.
Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlenaG: 30 lapkričio 2009 - 15:51
QUOTE(Tukituki @ 2009 11 26, 13:22)
tiek beautiful life, tiek clean point - vienas ir tas pats veikimas. Palyginkite tekstus ir ju esme (iveskite: china-capsula.ru/modules/blogs/more/324). Tai tas pats. Juolab gaminama vienoje ir toje pacioje gamykloje.

Cia lygiai tas pats, kas ir su anijoniniais paketais:  tiek kotonellos, tiek winallite, tiek gentl day ir kt.  paketai gaminami toje pacioje gamykloje. Skiriasi dizainas? taip. nes skirtingi uzsakovai. skiriasi juosteles spalva? taip, nes skirtingi uzsakovai. skiriasi logistika, vadyba, platinimo budai ir t.t.  Todel skiriasi ir kaina. Bet  juk esme - ta pati. 

tik dar vienas dalykas: ziureti, is ko perki. t.y.kaip sakoma, nepirkti kur nors tarpuvartej:)

Galit rasyti AZ

iš kur tokia informacija? Pati esu platintoja, bet kas visi vienoje gamykloje būtų gaminami dar negirdėjau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 11 30, 20:59)
iš kur tokia informacija? Pati esu platintoja, bet kas visi vienoje gamykloje būtų gaminami dar negirdėjau... rolleyes.gif

O as girdejau.Cia tas pats kaip Bauer ir Zepterio puodai.Vienoj gamyklos daly stampuoja Zepter zenkla,o kitoj bauer zenklu.Dizainai juk tas pats,sudetis ta pati,viskas tas pats,tik zenkliukas kitas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 01 gruodžio 2009 - 07:06
Jei kam reikia platintojos Siauliuose rasykit i AZ parasysiu nr. Pati is jos perku ir naudoju, esu laaabai patenkinta thumbup.gif pirkau ir vyrui pleistrus taip pat labai padejo, naudojau ne tik tamponus bet ir kitus gaminius, super produkcija smile.gif
Atsakyti
laba, kas bandete beautiful life kraujagysliu valymo kapsules?
gal kas papasakotu?
taip pat
pedu detox pleistrus ir ortopedini pleistra?

kazkaip man siulo bet neraso sudeties kraujagysliu kapsuliu gal kas zino??????
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 12 18, 17:51)
laba, kas bandete beautiful life kraujagysliu valymo kapsules?
gal kas papasakotu?
taip pat
pedu detox pleistrus ir ortopedini pleistra?
kazkaip man siulo bet neraso sudeties kraujagysliu kapsuliu gal kas zino??????

Sveika mirksiukas.gif .Jei pasiskaitytumei nuo pat pradziu,tai visos yra aprasiusios apie veikima.Artopedinius pleistrus bande mano mama,nes buvo dideles drusku ataugos ant ciurnu.Dabar jos zymiai apmazejusios ir nustojo slubuoti.beje,sako,kad maziau skauda.Dar kursa kartos,nes liko patenkinta mirksiukas.gif .
Na,o dabar kaip tik abi geriam kraujagyslines kapsules.Nepastebejom jokio salutinio poveikio.Valgyt maziau norisi,darbingumas pakiles.Paskutiniu metu buvo dirglumas pakiles,net pati ant saves pykau,o dabar jau ramesne cool.gif .
Sudetis yra ant buteliuko.Rusisku klavisu neturiu,tai rasysiu lietuviskom raidem rusu tarimu: doh.gif
Valerianka lekret-venaja,astral,šafei krasnokornevišnij.
Papildyta:
Turiu moterisku kapsuliu. Jei ka domina is Zarasu raj. rasykit i az mirksiukas.gif
Po 14$.
Atsakyti
Sveikutes, paskaiciau sia tema ir mane labai sudomino sios kapsulytes. Labai noreciau ju isigyti pabandymui, nes turiu nuolat besikartojancia pienlige, gydytojai itaria endometrioze plius visokiu kitokiu negalavimu. Rasykit i az kas zinot kur galima butu isigyti ju Vilniuje. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas Panevezy platina? ax.gif
Atsakyti
Gal kam jos ir padeda, bet man ne schmoll.gif Bandziau bjaurybe pienlige isvaryti, bet sunaudojau 3 kapsules ir kaip buvo tas grybas, taip ir liko.Pinigai i bala verysad.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja kraujagysliu kapsules?Idomu, kokiu principu jos veikia,nes neradau sudeties! ax.gif
Atsakyti
Sveiki! Tai kazkaip tylu cia! g.gif Po vieno neigiamo pasisakymo dingo visos giriancios ir reklamuojancios siuos produktus ax.gif O vis delto idomu butu isgirsti daugiau apie kraujagysliu kapsules. bigsmile.gif
Atsakyti