Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(tetarima @ 2009 11 20, 15:48)
Naudojau 6 men, o tuo metu kai gulinedavau ligoninese del pilvo skausmu nebuvo jokiu laptaskopiju. Gydytoja patare nors karta per metus apsilankyti profilaktiskai smile.gif
Na bet man ir valesi juodai, jetus kiek tik brudo as neisploviau is ten ax.gif Visgi tikejausi kad man butent miomos issivale, deja... blink.gif

Naudojot 6 men,o kiek kartu per men??
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2009 11 20, 17:49)
Naudojot 6 men,o kiek kartu per men??

tarp menesiniu kada 4 , kada 3, o kai vyras gryzo is tolimu darbu, tai tik 2 gaudavosi rolleyes.gif Isviso tikrai nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 11 20, 15:53)
tarp menesiniu kada 4 , kada 3, o kai vyras gryzo is tolimu darbu, tai tik 2 gaudavosi rolleyes.gif Isviso tikrai nemazai smile.gif

Nu bet rezultatas tai yra, cistuciu nebera. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2009 11 20, 18:01)
Nu bet rezultatas tai yra, cistuciu nebera.  thumbup.gif

2 miomos ir jos nedidukes, kazkur viena 2 cm, kita mazesne, ir svarbiausia kad jos nedideja, paskutini karta pries tai buvau tikrintis gal pries 3 metus smile.gif
O nakvisu aliejaus kapsules butinai vartokite, nes as taip pat jas vartoju jau nnn metu pastoviai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 20 lapkričio 2009 - 16:12
O cistos savaime negalejo pasisalinti? Gal visiskai ne del siu kapsuliu?
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2009 11 20, 18:16)
O cistos savaime negalejo pasisalinti? Gal visiskai ne del siu kapsuliu?

oi ne, pas mane tos bedos buvo jau daug metu, bet va kai pradejau naudoti tuos rutuliukus, labai daug issiplove, tame tarpe ir pulinukai isejo, tai manau kad tai ir buvo 2 nedideles cistukes smile.gif
Atsakyti
Vis paskaitineju apie tas kapsules. Galvoju pabandyti, bet ar praziopsojau, ar nerase niekas g.gif O vartojant kontraceptikus jas galima naudoti? Ar tableciu poveikis nesumazes? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Kur galima įsigyti Beautiful life kapsulių Vilniuje?
Kas pirko, parašykite tel. į az. Ačiū
Atsakyti
O gal kuri zinote, kaip yra su klimaksinio amziaus moterimis? ar gali jas naudoti ir kada reikia pradeti, jei nera menesiniu?

Papildyta:
Beje gal kas Klaipedoje platinate, parasykite i AZ, as taip pat noreciau panaudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainna @ 2009 11 25, 16:54)
O gal kuri zinote, kaip yra su klimaksinio amziaus moterimis? ar gali jas naudoti ir kada reikia pradeti, jei nera menesiniu?

Papildyta:
Beje gal kas Klaipedoje platinate, parasykite i AZ, as taip pat noreciau panaudoti  ax.gif

Laba, klimakterinio amziaus moterims galima netgi patartina smile.gif O vartojant kontraceptikus ne schmoll.gif
Atsakyti
mano sesei vel prasidejo menesines, nors ju nebuvo jau puse metu. panaudojo 2 kapsules.
Atsakyti
QUOTE(ovsian @ 2009 11 25, 19:17)
mano sesei vel prasidejo menesines, nors ju nebuvo jau puse metu. panaudojo 2 kapsules.

thumbup.gif
Vadinasi tvarko situos reikalus tikrai thumbup.gif
Atsakyti