*turi buti vakumas
*ant kiekvienos pakuotes turi buti skaiciukai apacioje
*desiniame sone tokia kaip maza "amblemyte", apvali
Galima susirasti per skelbimus, tik reikia neuzsirauti
Papildyta:
QUOTE(tetarima @ 2009 11 10, 14:17)
Nepersu nieko , bet viena mamyte gydytoju seminare pasisake kad po 5 tamponiuku pastojo, nors visa gyvenima negalejo
del tokiu priezasciu ir as pabandziau, nes tokiu pasisakymu prisiklausiau irgi nemazai, butent, kad motris kuri 10 metu negalejo pastoti, po 2 menesiu pastojo ir t.t. Va as kur pirkau kapsules is moters, tai ji perkasi jas kartu su sese. Sesei 40 metu ir ji nori susilaukti vaikelio, nes gydytojai dave 20 tik proc. todel jos ten pradejo ta kursa (labai idomu kaip joms ten pasiseks) nes isoperuoti, kaip ji pati sako, galima bet kada....
Papildyta:
SIMBA, o galvoji as nebijojau? as ta, kuri nei ruko, nei geria, nei apskritai ka nors bjauraus vartojanti, net kontraceptiku vyras niekada neleido detis! o kiek jos turi zalos! ... man kapsules pabandyti irgi reikejo dideles drasos, bet ko nepadarysi vardan to stebuklo? Netgi po pirmos kapsules buvau labai skeptiskai nusiteikusi ir galvojau antros nebesideti, bet ai galvoju, jei vel pusiaukelej sustosiu tai taip niekada nieko ir nesuzinosi, kas nerizikuoja negeria sampano ar ne
Matai as nezinau ar man kokia endometrioze yra ar ne, cistu lyg irgi nera kiek mate per echoskopa .. Tai net nezinau ka man galetu isvalyti Profilaktiskai nemanau, kad vartociau jei nera jokiu bedu, tai nereikia ir kistis kur nereikia