Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

Tai ir aš nusipirkau -o dabar dvejoju. tris dienas pabūk su tuo daiktu, tai velniai žin kas gali ten prisikaupt g.gif Nors pažystamas gydytojas jas net rekomandavo panaudot, tai ir nebežinau kaip ten iš tiesų yra g.gif
nor ir be beautiful life yra ir kitokių priemonių biomedicinos - tai irgi kiek žinau organizmai valosi taip pat stipriai, daug š ...išeina iš organizmų.
Atsakyti
naudojau ir as sia kapsule, bet jokiu nesvarumu neisejo,nors niekuom ir nesiskundziu, tik kapsule buvo kaip kazkokia plevele apsivilkusi. drauge irgi bande ir pas ja nieko nebuvo. taip , kad manau ,pas ka jokiu problemu nera, tom nieko ir neissivalo.o dar viena pazystama jau trecia kapsule deda ir po kiekvienos ten visko yra , bet ji ir turi visokiu bedu.
Atsakyti
QUOTE(ovsian @ 2009 11 04, 22:53)
naudojau ir as sia kapsule, bet jokiu nesvarumu neisejo,nors niekuom ir nesiskundziu, tik kapsule buvo kaip kazkokia plevele apsivilkusi. drauge irgi bande ir pas ja nieko nebuvo. taip , kad manau ,pas ka jokiu problemu nera, tom nieko ir neissivalo.o dar viena pazystama jau trecia kapsule deda ir po kiekvienos ten visko yra , bet ji ir turi visokiu bedu.

O negali but taip, kad jus tas vadinamas "padelkas" nusipirkote?? Kur isigijot tas kapsules??
kazkaip ir man baisu bandyt, nors reiktu, jei jos tokios "stebuklingos"
Atsakyti
kazin kodel tetarima nutilo, tiek gyre tas kapsules ir dingo?Pazadejo nueiti pas gine , taip ir liko pazadas, ir nieko mes nesuzinosim, kaip jai sekes issigydyti endometrioze?????? is karto taip ir rasiau eiline afera, kad tik pirkti
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 11 06, 21:26)
kazin kodel tetarima nutilo, tiek gyre tas kapsules ir dingo?Pazadejo nueiti pas gine , taip ir liko pazadas, ir nieko mes nesuzinosim, kaip jai sekes issigydyti endometrioze?????? is karto taip ir rasiau eiline afera, kad tik pirkti

AS CIA , ir pasiskaitineju vis tema, o pati turi izulumo kitus zmones nepazindama vadinti melagiais cool.gif , tai matyt pati tamsta tokia ir esi, o pas gine nenueinu nes siuo metu sunku su pinigeliais, o kad naudoju tikrai nesigailiu, nes pilva nebeskauda.Taip kad nurimk ir sedek ramiai, niekur as nesislapstau ir nematau reikalo slapstytis, kiekvieno reikalas ka vartoti, zolines kapsules ar cheminius vaistus kurie nepasalina problemos.O po apsilankymo pas gine butinai parasysiu rezultatus, tik aiskus jie bus skirti ne tamstai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 07 lapkričio 2009 - 08:49
QUOTE(tetarima @ 2009 11 07, 10:34)
AS CIA , ir pasiskaitineju vis tema, o pati turi izulumo kitus zmones nepazindama vadinti melagiais cool.gif , tai matyt pati tamsta tokia ir esi, o pas gine nenueinu nes siuo metu sunku su pinigeliais, o kad naudoju tikrai nesigailiu, nes pilva nebeskauda.Taip kad nurimk ir sedek ramiai, niekur as nesislapstau ir nematau reikalo slapstytis, kiekvieno reikalas ka vartoti, zolines kapsules ar cheminius vaistus kurie nepasalina problemos.O po apsilankymo pas gine butinai parasysiu rezultatus, tik aiskus jie bus skirti ne tamstai... g.gif

tik nepradekite merginos izeidineti, pasilikite savo nuomones sau, forumas ne vieta tam, as irgi naudojau tas kapsulytes, jos man nieko nepadejo, taigi ir nebenaudosiu, kiekviena rinkimes ka norime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svajunė @ 2009 11 07, 16:07)
tik nepradekite merginos izeidineti, pasilikite savo nuomones sau, forumas ne vieta tam, as irgi naudojau tas kapsulytes, jos man nieko nepadejo, taigi ir nebenaudosiu,  kiekviena rinkimes ka norime unsure.gif

Visu pirma as buvau pavadinta MELAGE, kiekvienas renkames kam kas tinka, ir turim savo nuomone todel manau ne kas kitas kaip tamstele SINDI turetu atsiprasyti uz izeidinejimus mano adresu g.gif , tuo labiau kad as ne kokia piemene ir isvis nepazystant zmogaus va sitaip... cool.gif Kulturos stoka blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 07 lapkričio 2009 - 15:21
QUOTE(tetarima @ 2009 11 07, 16:19)
Visu pirma as buvau pavadinta MELAGE, kiekvienas renkames kam kas tinka, ir turim savo nuomone todel manau ne kas kitas kaip tamstele SINDI turetu atsiprasyti uz izeidinejimus mano adresu g.gif , tuo labiau kad as ne kokia piemene ir isvis nepazystant zmogaus va sitaip... cool.gif Kulturos stoka blink.gif

atsiprasau, jei jus uzgavau, gal ir per grieztai as cia, sekmes jums ir nepykite
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 11 07, 21:33)
atsiprasau, jei jus uzgavau, gal ir per grieztai as cia, sekmes jums ir nepykite

ok, nepykstu biggrin.gif , paprasciausiai gal ir as per daug cia isijauciau su savo patarimais, o pardavimais neuzsiimu, dziaugiuosi kad del saves dar kelias turiu ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir isbandziau sias kapsules.
Papildyta:
Visu pirma, kiekviena turim savo moterisku problemu. Tik vienos ju turi daugiau, kitos maziau, kitos didesniu, kitos visai neturi. Pastarosiom tada neverta net cia skaityti visu tu komentaru, nes joms uztenka kiekviena diena isgerti po stikline kefyro/jogurto/pasuku ar suvalgyti skiltele cesnako. Tai pats naturaliausias budas islikti sveikoms.
O tos, kurios turi begales problemu griebiasi ivairiausiu gydymosi budu... Ir cia yra kiekvienos asmeninis pasirinkimas. Bet mano manymu reikia isbandyti viska, kas yra naturaliu pagrindu, o po to bet kada gali pereiti prie kitu instrumentu (antibiotiku, kt. cheminiu preparatu, operaciju ir kt...) .

Papildyta:
Mes nesusilaukiam vaikelio, tai ir yra ta priezastis, kodel isbandziau kapsuels. Gydytoju atlikti tyrimai geri, belieka atlikti laparaskopija. Operacija kad ir nesudetinga, bet visgi yra operacija (pilna narkoze, intervencija i pilva ...). Tai todel man drauge (kuri domisi netradicine medicina) pasiule pabandyti sias kapsules, kaip dar viena nekenksminga gydymosi/valymosi buda ... O gal ? ?? Gal tau pavyks?
Taigi, susidejau 2 kapsules. Galiu teigti, kad pas mane nebuvo kazkokiu ten "baisiai daug nesvarumu", jokiu kresuliu, gabalais krentanciu iskyru ir t.t., tik kaip ir anksciau merginos rase, toks baltas kaip slapias polierius atsiskiria nuo sieneliu. bet po 2 kapsules ju beveik nebuvo visai. Mano drauge sako, kad vadinasi organizmas yra pakankamai svarus. Jokiu skausmu nejutau, nieko neperstejo, nieko neskaudejo, niekas nesidare smile.gif .
Tai sakau susidesiu profilaktiskai 3 kapsules ir lauksiu rezultatu smile.gif

Tai as ir juokauju, jei po men ar 2 nepastosiu, vadinasi jos neturi jokio poveikio ... smile.gif Rezultatus, jei bus dar idomu, butinai parasysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sarute* @ 2009 11 10, 12:56)
Papildyta:
Visu pirma, kiekviena turim savo moterisku problemu. Tik vienos ju turi daugiau, kitos maziau, kitos didesniu, kitos visai neturi. Pastarosiom tada neverta net cia skaityti visu tu komentaru, nes joms uztenka kiekviena diena isgerti po stikline kefyro/jogurto/pasuku ar suvalgyti skiltele cesnako. Tai pats naturaliausias budas islikti sveikoms. 
O tos, kurios turi begales problemu griebiasi ivairiausiu gydymosi budu... Ir cia yra kiekvienos asmeninis pasirinkimas. Bet mano manymu reikia isbandyti viska, kas yra naturaliu pagrindu, o po to bet kada gali pereiti prie kitu instrumentu (antibiotiku, kt. cheminiu preparatu, operaciju ir kt...) .

O as kazkaip vistiek bijau bandyt, ka gali zinot, ka ten per tris dienas isaugina (gal but?). Man tai butu idomu suzinot, ar yra mamyciu, kurios turejo problemu, kreipesi i gydytojus ir po kapsulyciu panaudojimo gydytoja patvirtino, kad ligos nera (pvz miomos, endemitriozes ar kt)
Atsakyti
QUOTE(*Sarute* @ 2009 11 10, 15:07)
Papildyta:
Papildyta:
Mes nesusilaukiam vaikelio, tai ir yra ta priezastis, kodel isbandziau kapsuels. Gydytoju atlikti tyrimai geri, belieka atlikti laparaskopija. Operacija kad ir nesudetinga, bet visgi yra operacija (pilna narkoze, intervencija i pilva ...). Tai todel man drauge (kuri domisi netradicine medicina) pasiule pabandyti sias kapsules, kaip dar viena nekenksminga gydymosi/valymosi buda  ... O gal ? ?? Gal tau pavyks?
Taigi, susidejau 2 kapsules. Galiu teigti, kad pas mane nebuvo kazkokiu ten "baisiai daug nesvarumu", jokiu kresuliu, gabalais krentanciu iskyru ir t.t., tik kaip ir anksciau merginos rase, toks baltas kaip slapias polierius atsiskiria nuo sieneliu. bet po 2 kapsules ju beveik nebuvo visai. Mano drauge sako, kad vadinasi organizmas yra pakankamai svarus. Jokiu skausmu nejutau, nieko neperstejo, nieko neskaudejo, niekas nesidare smile.gif
Tai sakau susidesiu profilaktiskai 3 kapsules ir lauksiu rezultatu smile.gif

Tai as ir juokauju, jei po  men ar 2 nepastosiu, vadinasi jos neturi jokio poveikio ... smile.gif Rezultatus, jei bus dar idomu, butinai parasysiu wink.gif

Nepersu nieko , bet viena mamyte gydytoju seminare pasisake kad po 5 tamponiuku pastojo, nors visa gyvenima negalejo rolleyes.gif
Atsakyti