Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

as problem turiu daugiausia su besikartojancia pienlige.. bet jos niekas neisnaikins, nes ji neisnaikinama, imuniteto valdoma greiciau..kurio visokiais budais negaliu sustiprint, kazkas giliai pakasta.. nors va tamponus kai naudoju jau 5 menesius, tai geras apramintas poveikis islieka ilgiau nei nuo eiliniu cheminiu vaistu, bet po menesiniu vel beda.. tai sugalvojau pabandyt isigyt gydomuosius iklotus tom dienom, irgi kinietiski tik kitos firmos.. gal sustabdys atsinaujinima.. ( paprastu iklotu is vis negaliu naudot, daznai renkuosi vapse vata! sad.gif )

bet va nuo ko padejo man sitie tamponai, kur maziausiai tikejausi kad pades, imu manyt kad stipriai pareguliavo mano hormonu pusiausvyra, kadangi sutrumpejo pms sindromu laikas (ilgus metus trukusios psichozes ir liudesys budavo savaite pries susergant, dabar kokios 2dienos tik) ir pradejo grazet mano problematisko veido oda, beria kur kas maziau, vienas kitas spuogelis! sokiai.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as pabandziau tamponiuka. Po 3 dienu isploviau ta pati,ka cia dauguma rase, gleivines atplaisas, bet dar po dvieju dienu pajutau niezuli sukeliancias iskyras ir isploviau tada dar daugiau nesvarumu, baisu. Dabar sedziu ir jauciu kazkoki maudima viduje, lengva pertejima, bijau, kad tai nebutu pienlige kokia. Ryt desiu antra tamponiuka. Labai tikiuosi, kad jie pades man iveikti pienlige sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu pasimetusi. Pirma tamponiuka isigyjau su uzrasu Beautiful life, o va antra siandien siulo jau su uzrasu Clean Point, ir idetas i dezute. Radau internete, kad tai nesertifikuotas gaminys, beautiful life kopija. Ar as teisingai supratau? Nepirkau as sio Clean Point..Dabar reikia man ieskoti kuo skubiau originalaus.. g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, jei dar ieskote kur gauti beutiful-life kompanijos produkcijos tai galiu padeti Kaune. Siaip siulyciau paciom pasirasyt kontrakta ir dar uzsidirbt pinigeliu. Jei perkate ginekologines kapsules nepasirasius kontrakto vieneto kaina 45lt pasirasius kontrakta kapsules kaina buna ~35lt. Kontrakto kaina 380$. Kas esate is Vilniaus, Spalio 26d. 18val. Saltoniskiu g. 58 lietuvos kulturos darbuotoju tobulinimo centre 216 kab. bus skaitoma gydytojo Evaldo Bortkevičiaus paskaita apie žvakutes, urologinius pleistrus ir jei auditorija pageidaus apie marketinga. Kaina 5lt.
Atsakyti
g.gif hmmo kur Tetarima dingusi, ar tik nebus daktarai po patikrinimo i logonine pagulde:) Niu tikimes, kad ne, bet apie rezultatus galetu ir pasidalinti, vienok zadejo:))
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2009 10 21, 21:28)
g.gif  hmmo kur  Tetarima dingusi, ar tik nebus daktarai po  patikrinimo i logonine pagulde:) Niu tikimes, kad ne,  bet  apie rezultatus galetu ir  pasidalinti, vienok zadejo:))

idomu ar parasys ji mums teisybe?????
Atsakyti
Praejo 3 dienos nuo antro tamponiuko isemimo, dar yra kazkkiu niezuli sukelianciu isskyru. Tikiuosi, kad tai paskutinis valymosi akordas, o bijau, kad nebutu bakterinis vaginitas..va ir beautiful life g.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Aš taippat susigundžiau šitom žvakutėm, nes pienligė po antojo vaiko kankin ajuodai, turiu nuolat kažką naudot - ar tai žvakutes, ar geriamus. atsibodo juodai.
Bte va klausimas - lankstinuke parašyta kad gydo nuo kaklelio eroszijos. bet moteris iš kurios pirkau sakė kad negalima naudoti kai yra žaisdelė. O žasidelę aš turiu - tai ta pati erozija g.gif man liepė klijuoti į bambą.
Gal galit kuri pasidalinti savo patiritimi ir žiniomis kaip yra iš tiesų. nes jų psl. jokios papildomos info neradau g.gif

dėkui
Atsakyti
QUOTE(Skima @ 2009 10 25, 22:38)
Sveikutės.
Aš taippat susigundžiau šitom žvakutėm, nes pienligė po antojo vaiko kankin ajuodai, turiu nuolat kažką naudot - ar tai žvakutes, ar geriamus. atsibodo juodai.
Bte va klausimas - lankstinuke parašyta kad gydo nuo kaklelio eroszijos. bet moteris iš kurios pirkau sakė kad negalima naudoti kai yra žaisdelė. O žasidelę aš turiu - tai ta pati erozija  g.gif  man liepė klijuoti į bambą.
Gal galit kuri pasidalinti savo patiritimi ir žiniomis kaip yra iš tiesų. nes  jų psl. jokios papildomos info neradau  g.gif
dėkui

manau,kad jau butu laikas baigti eksperimentus savo sveikatos saskaita:)
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2009 10 26, 22:51)
manau,kad  jau butu  laikas baigti  eksperimentus savo sveikatos  saskaita:)

as irgi skaitau ir vis pagalvoju-kiek tos moterys dar eksperimentuos, naudokit naudokit, gal dar didesnes zaizdeles isigysite
Atsakyti
na as puse metu naudoju,ir dar nepastebejau salutinio poveikio, stebuklu taip pat nebuvo,bet jau kaip ir minejau, poveikis visapusiskai jauciasi, ir islieka ilgiau uz kitus vaistukus. Taigis, gal moteros, nemokat tinkamai naudoti?? (kazkam ten isdegino ar pan, tai instrukcijoj rasoma, esant sausai,jautriai gleivinei, pirma reikia palaikyti minute imerkus siltame virintame vandenyje, o po to kist) pirma reikia issianalizuoti gerai viska, pazinti savo organizma ir jausti kaip ir ka.
Jei zmogau saves nepazysti kisk vaistus kokius tik nori, nepades, ar tradicines med. ar netradicines. Ieskai ir atrandi kas tau labiausiai tinka ir patinka, aisq proto ribose, nebandomojo triusio vaidmuo.
Atsakyti
Sveikutes, paskaiciau as temuke, ir man iskilo vienas klausimas- negi pas visas taip uzterstas organizmas, kad reik net pirstu krapstyti?/ Juk vienom maziau, kitom daugiayu turetu but, kitom gal is viso nieko, o cia visos raso, kad siaubingai daug iseina gleiviu ir t.t. Isigijus esu ir as ta kapsulyte, knieti panaudot, bet ar negali ta kapsulyte per tas dienas isauginti kazkokio sh....kuri paskui ir iskrapstot??? unsure.gif
Atsakyti