Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(mmazuliuke @ 2009 09 29, 14:17)
O kazin ar geriant kontraceptikus juos galima naudoti?
Pas mane tokia situacija.atrado endo cista.israse KT viena men pagert,o paskui operacija. doh.gif

mano manymu panaudojus tamponiukus nebereiktu ir operacijos smile.gif o tamponiukai taip pat normalizuoja hormonu veikla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 09 29, 12:43)
mano manymu panaudojus tamponiukus nebereiktu ir operacijos smile.gif o tamponiukai taip pat normalizuoja hormonu veikla smile.gif

O su KT nieko blogo nebus jei juos naudosiu?
Gal zinot kur siauliuose platina?
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 09 29, 14:51)
O su KT nieko blogo nebus jei juos naudosiu?
Gal zinot kur siauliuose platina?

siaip su kontraceptikai nepatartina vartot kiek teko girdeti is gydytoju seminare, o kur Siauliuose platina nezinau smile.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 09 29, 12:57)
siaip su kontraceptikai nepatartina vartot kiek teko girdeti is gydytoju seminare, o kur Siauliuose platina nezinau smile.gif  schmoll.gif

Itariu reiks isbandyt,nes pasirinkimas pas mane ne toks platus....
aciu uz info.
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 09 29, 13:43)

blink.gif Kam taip vos ne kategoriskai teigti, kad panaudojus tamponus nereikes nei operacijos.
Cistos juk ne juokai kai jau laparaskopija siuloma. Juk jei zmogus neklausys gydytojos nurodymu, kuri is tikruju zino, kokia yra situacija, tai ar prisiimsi paskui atsakomybe uz savo cia dalinamas rekomendacijas, jei pvz negeriant KT plystu cista. Tai tikrai nebutu juokinga.
Dabar tikrai susinervinau blink.gif
Tetarima, esate tikrai Beautiful life firmos actove, agente ar dar koks nors suinteresuotas asmuo. Tikrai eilinis vartotojas taip kategoriskai teigiamai ir vienasaliskai nepasisakytu apie koki nors produkta, kaip kad jus darote kiekviename poste.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2009 09 29, 18:25)
blink.gif  Kam taip vos ne kategoriskai teigti, kad panaudojus tamponus nereikes nei operacijos.
Cistos juk ne juokai kai jau laparaskopija siuloma. Juk jei zmogus neklausys gydytojos nurodymu, kuri is tikruju zino, kokia yra situacija, tai ar prisiimsi paskui atsakomybe uz savo cia dalinamas rekomendacijas, jei pvz negeriant KT plystu cista. Tai tikrai nebutu juokinga.
Dabar tikrai susinervinau  blink.gif 
Tetarima, esate tikrai Beautiful life firmos actove, agente ar dar koks nors suinteresuotas asmuo. Tikrai eilinis vartotojas taip kategoriskai teigiamai ir vienasaliskai nepasisakytu apie koki nors produkta, kaip kad jus darote kiekviename poste.

ne taip supratote, visiskai nesiulau savo nuomones kategoriskai, cia kiekvieno reikalas kaip ir kuom gydytis, tik is savo patirties ir kitu cia pasisakiusiu, kad sumazejo endo ir dingo cistos, tik tiek smile.gif O pasisakau uz tamponiukus nes pati kaip ir kartojau daug kartu turejau nnn problemu visa savo gyvenima, o pirmai dukrai ko gero kaip ir jums cia, gal net daugiau 26 m. O cia pasisakyti ir patarti nemanau kad yra kazkas smerktino doh.gif Kadangi pacios gydytoja siuo metu atostogauja, tai rezultatus parasysiu po apsilankymo.AS EILINE VARTOTOJA , tik tiek kad del saves pasiemiau ir vartoju jau ne 2-3 tamponiuka o jau 4-5 men, tai va jau beveik 20 ir kaip matote dar kol kas gyva biggrin.gif
Ko gero pykstate kad mano nuomone nesutampa su daugelio cia rasanciu skeptikiu :ohSORRY 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 29 rugsėjo 2009 - 18:32
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 09 29, 14:07)
Itariu reiks isbandyt,nes pasirinkimas pas mane ne toks platus....
aciu uz info.

neklausykite jus cia tu visu platintoju,elkites kaip sako gydytojas, tetarima jusu situacijos tikrai nezino ir ji ne gydytoja, neprisidarykite blogu dalyku, jei cista truks, ziurint dar kokia ji pas jus,galima net kai kuriais atvejais mirti,tetarima jus tikrai platintoja, nors tai ir ne mano reikalas,bet visdelto kategoriskai daug ko teikti negalima, jug tai zmoniu sveikata, ar prisiimsite sau atsakomybe, jei zmogui bus blogai??????
Atsakyti
skaiciau as cia visu jusus pasisakymus ir noreciau paklausti tu skeptikiu kurios sako kad kapsuliu vartoti neverta - ar gali ZOLINES kapsules pridaryti daugiau zalos negu padaro visi cheminiai vaistai ? g.gif ir tie argumentai kad jus nezinot kas bus po pusmecio naudojmo ar panasiai man atrodo truputi keistai - naudojant cheminius vaistus salutinis poveikis irgi bus verysad.gif
as nepalaikau nei vienos, nei kitos puses. cia kiekvieno asmeninis reikalas naudot tas kapsules ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikea: 29 rugsėjo 2009 - 20:04
QUOTE(ikea @ 2009 09 29, 21:03)
skaiciau as cia visu jusus pasisakymus ir noreciau paklausti tu skeptikiu kurios sako kad kapsuliu vartoti neverta - ar gali ZOLINES kapsules pridaryti daugiau zalos negu padaro visi cheminiai vaistai ?  g.gif ir tie argumentai kad jus nezinot kas bus po pusmecio naudojmo ar panasiai man atrodo truputi keistai - naudojant cheminius  vaistus salutinis poveikis irgi bus  verysad.gif
as nepalaikau nei vienos, nei kitos puses. cia kiekvieno asmeninis reikalas naudot tas kapsules ar ne.

Labai teisingai parasei thumbup.gif
As tikrai nezinau, kas butu po pusmecio kapsuliu vartojimo. Ta zino tik ta, kuri pati tiek laiko vartojo. Ir svarbiausia, tada zinoma tik asmenine patirtis, nauda ar zala. Kiekvienas organizmas individualus ir neaisku, kaip sureaguos, o ar nebus kokiu pasekmiu, padariniu po n metu, tai dabar to nei viena nezinome schmoll.gif
Neesu cheminiu vaistu salininke, visada stengiuosi pirma arbatelem, zolelem gydytis, del to ir bandziau tas kapsules. Taciau vaistai kur kas labiau istirti, galime zinoti ko is ju tiketis 4u.gif Nesiulau nei vieno, nei kito - kiekvienos cia asmeninis reikalas mirksiukas.gif
Taciau paskaicius kai kuriuos pasisakymu, butu labai smagu, kad isbandziusios pateiktu savo patirti, pastebejimus, nuomone ir pan, bet kad nesigautu tai kaip agitavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2009 09 30, 08:49)
Labai teisingai parasei  thumbup.gif
As tikrai nezinau, kas butu po pusmecio kapsuliu vartojimo. Ta zino tik ta, kuri pati tiek laiko vartojo. Ir svarbiausia, tada zinoma tik asmenine patirtis, nauda ar zala. Kiekvienas organizmas individualus ir neaisku, kaip sureaguos, o ar nebus kokiu pasekmiu, padariniu po n metu, tai dabar to nei viena nezinome  schmoll.gif
Neesu cheminiu vaistu salininke, visada stengiuosi pirma arbatelem, zolelem gydytis, del to ir bandziau tas kapsules. Taciau vaistai kur kas labiau istirti, galime zinoti ko is ju tiketis  4u.gif  Nesiulau nei vieno, nei kito - kiekvienos cia asmeninis reikalas  mirksiukas.gif
Taciau paskaicius kai kuriuos pasisakymu, butu labai smagu, kad isbandziusios pateiktu savo patirti, pastebejimus, nuomone ir pan, bet kad nesigautu tai kaip agitavimas  4u.gif

taip vaistai istirti, aprasyti galimi salutiniai pozymiai, o cia tik asmenine patirtis,del to ir yra rizika, be to pakenkti savo moteriskumui ir susigadinti lytine sveikata man butu baisiausias dalykas, tikrai nenoriu isivaryti kokia alergija ar sausuma makstyje, gal man tos zoles pridarys daugiau bedu nei cheminiai vaistai, as taip pat issakau tik savo nuomone ir uz ja tikrai prasau nepykti, bet as niekada neeksperimentuosiu taip , tik pasiskaicius kad kazkas pasveiko, juolab kad neaisku ar tai teisybe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2009 09 29, 22:03)
skaiciau as cia visu jusus pasisakymus ir noreciau paklausti tu skeptikiu kurios sako kad kapsuliu vartoti neverta - ar gali ZOLINES kapsules pridaryti daugiau zalos negu padaro visi cheminiai vaistai ?  g.gif ir tie argumentai kad jus nezinot kas bus po pusmecio naudojmo ar panasiai man atrodo truputi keistai - naudojant cheminius  vaistus salutinis poveikis irgi bus  verysad.gif

pritariu 100 proc smile.gif
Atsakyti
Apmire diskusijos kazkodel, noreciau skyreli atgaivinti... Tetarima, gal jau buvote pas gydytoja? Kokie rezultatai? Klausiu ne is smalsumo. Pati turiu problemu ir gresia operacija, tai stebiu pokalbius ir labai noreciau perskaityti atsiliepima zmogaus, kuriam is tiesu sie tamponai padejo.
Atsakyti