Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

Kadangi turiu daug ginekologiniu problemu, tai turejau imtis kazko... Suzinojau pas bendradarbe apie Beautiful-life kapsules moterims, nusipirkau isbandymui pora. Siuo metu naudoju antra, tai persti ir eina kazkokie atplaseliai. Produktas tikrai geras, siandien pasirasiau sutarti ir gydysiuos toliau, taip pat ir krutines mastopatija tam tikrais pleistriukais bigsmile.gif
Atsakyti
o jus nenorite pasikonsultuoti su gydytoju pries savarankiskai naudojant???
baltos varskes pavidalo isskyros-yra grybelis..po kurio niezti ir persti maksti..
gal kas turite patirties pasikalbant su gydytoju apie si produkta?
Atsakyti
QUOTE(maza saulyte @ 2009 06 01, 16:12)
o jus nenorite pasikonsultuoti su gydytoju pries savarankiskai naudojant???
baltos varskes pavidalo isskyros-yra grybelis..po kurio niezti ir persti maksti..
gal kas turite patirties pasikalbant su gydytoju apie si produkta?

gydytojas gali patarti naudoti tik cheminius vaistus, ir gydytasi tuo metodu gana daug metu doh.gif Bet kazkodel liga vel ir vel atsikartodavo... g.gif o sita vaistazoline kapsulyte traukia is musu visa tai kas susikaupe per daug ar nelabai metu. O varskes pavidalo isskyros tai ir iseina kartu su liga. Mes gydome is pagrindu ne uzdegima o jos priezasty. Cia savaime suprantama, ir tos vasitazoles tikrai nepakenks ir niekam nepakenke o tik padejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 01 birželio 2009 - 19:25
Laba diena,

o kur galima įsigyti Beautiful life kapsulių ir kokia kaina?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 06 01, 20:23)
Cia savaime suprantama, ir tos vasitazoles tikrai nepakenks ir niekam nepakenke o tik padejo 4u.gif

o kaip zinoti, kad nepakenks, tai naujas produktas Lietuvoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2009 06 03, 17:25)
o kaip zinoti, kad nepakenks, tai naujas produktas Lietuvoje  g.gif

o kuom skiriasi Lietuvos moteris nuo kitu europieciu ar net negriu? biggrin.gif
sakau is savo patirties, esu lietuve gryna lotuliukas.gif blush2.gif mirksiukas.gif
o jums antibiotikai ir kitos chemines sudeties zvakutes nekenkia? doh.gif man per tiek metu dar ir kaip pakenke cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 03 birželio 2009 - 17:20
ne, as ne uz chemija, ir tikiu, kad tai kenkia, net nesiginciju, taciau gal kam ir padejo, nors paciai neteko naudoti tos chemijos

bandziau ir as tas zoleliu kapsules, valymas buvo, taciau tuo pat metu seke beprotiskas galvos skausmas, net persigandus buvau nuo tokios reakcijos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 03 birželio 2009 - 22:31
QUOTE(*neva* @ 2009 06 04, 00:27)
ne, as ne uz chemija, ir tikiu, kad tai kenkia, net nesiginciju, taciau gal kam ir padejo, nors paciai neteko naudoti tos chemijos

bandziau ir as tas zoleliu kapsules, valymas buvo, taciau tuo pat metu seke beprotiskas galvos skausmas, net persigandus buvau nuo tokios reakcijos   unsure.gif

gali buti ir skausmas tuo metu, nes kapsulytes apskritai valo visa organizma, ir teigiamai veikia visa moters organizma, taip pat ir hormonu veikla biggrin.gif
galima tas 3 dieneles kaip nors ir pakenteti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 04 birželio 2009 - 08:33
QUOTE(tetarima @ 2009 06 04, 09:31)
gali buti ir skausmas tuo metu, nes kapsulytes apskritai valo visa organizma, ir teigiamai veikia visa moters organizma, taip pat ir hormonu veikla biggrin.gif
galima tas 3 dieneles kaip nors ir pakenteti doh.gif

kentejau, o kas beliko doh.gif bet tik poto supratau, kad skaudejo nuo kapsuliu, nes tik ja isemus tuoj pat dingo galvos skausmas. Man antras valymas buvo zymiai didesnis nei pirmas, daug daugiau visko isejo, todel matyt ir galva skaudejo rolleyes.gif o ko dar galima tiketis jas isidejus g.gif labai mazai moteru ir merginu apie tai kalba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2009 06 04, 16:36)
kentejau, o kas beliko  doh.gif bet tik poto supratau, kad skaudejo nuo kapsuliu, nes tik ja isemus tuoj pat dingo galvos skausmas. Man antras valymas buvo zymiai didesnis nei pirmas, daug daugiau visko isejo, todel matyt ir galva skaudejo  rolleyes.gif  o ko dar galima tiketis jas isidejus  g.gif  labai mazai moteru ir merginu apie tai kalba  unsure.gif

tai jau taip, mazai kas kalba apie tai, bet ir man po antro tamponiuko prasidejo men, o is ten kas ejo tai baisu doh.gif turiu visa gyvenima endometrioze ir nuo jos 2 miomas dovanu doh.gif ir kodel gi anksciau nebuvo tokiu stebuklingu tamponiuku ech biggrin.gif
Atsakyti
As tai jau seniai girdejau apie tuos tamponus ir ivairios informacijos prisiskaiciau.Labai noreciau juos isbandyti,tik problema,kad Vokietijoje ju niekur negausi schmoll.gif
Atsakyti