Laba diena, norejau pasiteirauti del pleistriuku vyrams. Kiek ju reikia, ir kas kiek laiko juos reikia keisti? Kas pasireiskia ju nesiojimo laikotarpiu?
QUOTE(Relaks @ 2009 09 26, 18:10)
Tiesa sakant, ar tai pulinukai, miomos, ar tik triju dienu uzsistovejusios isskyros, tai galima irodyti tik istyrus ta visa iskrapstyta turini laboratorijose
Tai buvo tik mano pamastymas Kiekviena turim savo nuomone ir tikim tuo, kol nera irodyta priesingai
O jei po echoskopijos paaiskes, tad tau ir kazkas rimtesnio pasisalino, tai tada super To ir linkiu
Tai buvo tik mano pamastymas Kiekviena turim savo nuomone ir tikim tuo, kol nera irodyta priesingai
O jei po echoskopijos paaiskes, tad tau ir kazkas rimtesnio pasisalino, tai tada super To ir linkiu
o as tikiu kad pasisalino, nes turiu jau daug metu endometrioze, kuria bande gydyti ligoninese antibiotikais ne karta ir ne du, plius nuo to atsiradusias 2 miomas kurios pas mane buvo jau kokia 10 metuku, Stazas kaip matote tikrai nemazas sakyciau o labai didelis
QUOTE(tetarima @ 2009 09 26, 17:23)
o as tikiu kad pasisalino, nes turiu jau daug metu endometrioze, kuria bande gydyti ligoninese antibiotikais ne karta ir ne du, plius nuo to atsiradusias 2 miomas kurios pas mane buvo jau kokia 10 metuku, Stazas kaip matote tikrai nemazas sakyciau o labai didelis
Jus turbut klystate,nes endometriozes antibiotikais negydo,tai harmonine liga, gal but gydetes uzdegimus, o as anksciau irgi samprotavau, kad tiek to brudo iseina is ten, kad tiesiog gal ir sualergizuoja makstis, tai reakcija i svetimkuni, man ir po paprastu zvakuciu buna visokiu negraziu isskyru, o jei cia 3 dienas jos niekur neturi kur isbegti, tai ten visko prisigamina, bijau kad ir po ehoskopijos jusu mes teisybes nesuzinosime,parasysite kad tikrai issivale, o kaip ten istikruju zinosite tik jus, na o jei tikrai padejo, tai sveikinu
QUOTE(sindi @ 2009 09 27, 15:54)
Jus turbut klystate,nes endometriozes antibiotikais negydo,tai harmonine liga, gal but gydetes uzdegimus, o as anksciau irgi samprotavau, kad tiek to brudo iseina is ten, kad tiesiog gal ir sualergizuoja makstis, tai reakcija i svetimkuni, man ir po paprastu zvakuciu buna visokiu negraziu isskyru, o jei cia 3 dienas jos niekur neturi kur isbegti, tai ten visko prisigamina, bijau kad ir po ehoskopijos jusu mes teisybes nesuzinosime,parasysite kad tikrai issivale, o kaip ten istikruju zinosite tik jus, na o jei tikrai padejo, tai sveikinu
Ir as tokios nuomones - bus issakyta tik tiek kiek nekenks ankstesnei issakytai nuomonei
Naudoti ar nenaudoti kiekvienos is musu reikalas - ka norim ta darom. Gal kitos gali naudoti vien gerus atsiliepimus ir vien tik pliusus turinti produkta. As esu is tu kurioms butinai reikia zinoti ir minusus. O jokio gydymo nera be salutinio poveikio. O kadangi problemu kaip ir neturiu, tai profilaktiskai tokio teigiamo produkto bandyti ant saves nesinori
QUOTE(sindi @ 2009 09 27, 18:54)
brangioji nesu is tu zmoniu kad meluociau, nera jokio tikslo, pati naudoju nes turiu problemu ir parasysiu tiesa kuria isgirsiu is gydytojos lupu :ohIr jei is tikro yra taip kaip manau tai busiu laiminga labai O anksciau isvis endometriozes negydydavo niekuom tik galbut pristabdydavo keliom dienom, ta prasme antibiotikais nuimdavo kazkiek skausma ir tiek va tik dabar gal kokie keli metai prADETA GYDYTI KAZKOKIAIS METODAIS, HORMONAIS ir tt...Nors ir dabar dar neisgydo jos medikai, TAI VA...
QUOTE(Comma @ 2009 09 27, 20:13)
Ir as tokios nuomones - bus issakyta tik tiek kiek nekenks ankstesnei issakytai nuomonei
Naudoti ar nenaudoti kiekvienos is musu reikalas - ka norim ta darom. Gal kitos gali naudoti vien gerus atsiliepimus ir vien tik pliusus turinti produkta. As esu is tu kurioms butinai reikia zinoti ir minusus. O jokio gydymo nera be salutinio poveikio. O kadangi problemu kaip ir neturiu, tai profilaktiskai tokio teigiamo produkto bandyti ant saves nesinori
o as kad ir turiu rimtu problemu, vistiek nesiryztu naudoti, kol produktas neistirtas,bijau sau pakenkti,nes kokie tie blogi dalykai nuo to produkto gali buti, kaip matau dar neaisku, nes per mazai jis dar rinkoje
QUOTE(sindi @ 2009 09 28, 19:19)
o as kad ir turiu rimtu problemu, vistiek nesiryztu naudoti, kol produktas neistirtas,bijau sau pakenkti,nes kokie tie blogi dalykai nuo to produkto gali buti, kaip matau dar neaisku, nes per mazai jis dar rinkoje
O as isbandziau apimta uzsidegimo Paskaiciau, uzsimaniau ir greit nusipirkau Bet zinau, kad daugiau nenoreciau kartoti Nors neturejau kazkokiu akivaizdziu bedu, tai ir jokio teigiamo poveikio nepajutau, tai automatiskai susimasciau, o gal galejau kaip nors pakenkti sau
Sveikos,
Turiu prolemele ir gan didele.
Rado endo cista ir lapkricio pradzioj guldo antrai laparoskopijai.
Gal yra platintoju siauliuose?
Turiu prolemele ir gan didele.
Rado endo cista ir lapkricio pradzioj guldo antrai laparoskopijai.
Gal yra platintoju siauliuose?
Kontraceptikai labiau pakenks, negu žolinei tamponiukai.
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 29, 10:36)
Kontraceptikai labiau pakenks, negu žolinei tamponiukai.
Viena men turiu gert kontraceptikus,tai dabar renkuosi ka daryt ar kontraceptikai ar tamponiukai?
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 09 29, 12:41)
Viena men turiu gert kontraceptikus,tai dabar renkuosi ka daryt ar kontraceptikai ar tamponiukai?
is savo patirties patarciau isbandyti zolinius tamponiukus Kiek galima gerti ta chemija
O kazin ar geriant kontraceptikus juos galima naudoti?
Pas mane tokia situacija.atrado endo cista.israse KT viena men pagert,o paskui operacija.
Pas mane tokia situacija.atrado endo cista.israse KT viena men pagert,o paskui operacija.