Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

Laba diena, norejau pasiteirauti del pleistriuku vyrams. Kiek ju reikia, ir kas kiek laiko juos reikia keisti? Kas pasireiskia ju nesiojimo laikotarpiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2009 09 26, 18:10)
Tiesa sakant, ar tai pulinukai, miomos, ar tik triju dienu uzsistovejusios isskyros, tai galima irodyti tik istyrus ta visa iskrapstyta turini laboratorijose  mirksiukas.gif
Tai buvo tik mano pamastymas  smile.gif Kiekviena turim savo nuomone ir tikim tuo, kol nera irodyta priesingai  mirksiukas.gif
O jei po echoskopijos paaiskes, tad tau ir kazkas rimtesnio pasisalino, tai tada super  thumbup.gif  To ir linkiu 4u.gif

o as tikiu kad pasisalino, nes turiu jau daug metu endometrioze, kuria bande gydyti ligoninese antibiotikais ne karta ir ne du, plius nuo to atsiradusias 2 miomas kurios pas mane buvo jau kokia 10 metuku, doh.gif Stazas kaip matote tikrai nemazas sakyciau o labai didelis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 09 26, 17:23)
o as tikiu kad pasisalino, nes turiu jau daug metu endometrioze, kuria bande gydyti ligoninese antibiotikais ne karta ir ne du, plius nuo to atsiradusias 2 miomas kurios pas mane buvo jau kokia 10 metuku, doh.gif Stazas kaip matote tikrai nemazas sakyciau o labai didelis blink.gif

Jus turbut klystate,nes endometriozes antibiotikais negydo,tai harmonine liga, gal but gydetes uzdegimus, o as anksciau irgi samprotavau, kad tiek to brudo iseina is ten, kad tiesiog gal ir sualergizuoja makstis, tai reakcija i svetimkuni, man ir po paprastu zvakuciu buna visokiu negraziu isskyru, o jei cia 3 dienas jos niekur neturi kur isbegti, tai ten visko prisigamina, bijau kad ir po ehoskopijos jusu mes teisybes nesuzinosime,parasysite kad tikrai issivale, o kaip ten istikruju zinosite tik jus, na o jei tikrai padejo, tai sveikinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindi: 27 rugsėjo 2009 - 17:07
QUOTE(sindi @ 2009 09 27, 15:54)
Jus turbut klystate,nes endometriozes antibiotikais negydo,tai harmonine liga, gal but gydetes uzdegimus, o as anksciau irgi samprotavau, kad tiek to brudo iseina is ten, kad tiesiog gal ir sualergizuoja makstis, tai reakcija i svetimkuni, man ir po paprastu zvakuciu buna visokiu negraziu isskyru, o jei cia 3 dienas jos niekur neturi  kur isbegti, tai ten visko prisigamina, bijau kad ir po ehoskopijos jusu mes teisybes nesuzinosime,parasysite kad tikrai issivale, o kaip ten istikruju zinosite tik jus, na o jei tikrai padejo, tai sveikinu

Ir as tokios nuomones - bus issakyta tik tiek kiek nekenks ankstesnei issakytai nuomonei ax.gif
Naudoti ar nenaudoti kiekvienos is musu reikalas - ka norim ta darom. Gal kitos gali naudoti vien gerus atsiliepimus ir vien tik pliusus turinti produkta. As esu is tu kurioms butinai reikia zinoti ir minusus. O jokio gydymo nera be salutinio poveikio. O kadangi problemu kaip ir neturiu, tai profilaktiskai tokio teigiamo produkto bandyti ant saves nesinori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 09 27, 18:54)
Jus turbut klystate,nes endometriozes antibiotikais negydo,tai harmonine liga, gal but gydetes uzdegimus, o as anksciau irgi samprotavau, kad tiek to brudo iseina is ten, kad tiesiog gal ir sualergizuoja makstis, tai reakcija i svetimkuni, man ir po paprastu zvakuciu buna visokiu negraziu isskyru, o jei cia 3 dienas jos niekur neturi  kur isbegti, tai ten visko prisigamina, bijau kad ir po ehoskopijos jusu mes teisybes nesuzinosime,parasysite kad tikrai issivale, o kaip ten istikruju zinosite tik jus, na o jei tikrai padejo, tai sveikinu

brangioji nesu is tu zmoniu kad meluociau, nera jokio tikslo, pati naudoju nes turiu problemu ir parasysiu tiesa kuria isgirsiu is gydytojos lupu :ohIr jei is tikro yra taip kaip manau tai busiu laiminga labai biggrin.gif O anksciau isvis endometriozes negydydavo niekuom tik galbut pristabdydavo keliom dienom, ta prasme antibiotikais nuimdavo kazkiek skausma ir tiek doh.gif va tik dabar gal kokie keli metai prADETA GYDYTI KAZKOKIAIS METODAIS, HORMONAIS ir tt...Nors ir dabar dar neisgydo jos medikai, TAI VA... cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2009 09 27, 20:13)
Ir as tokios nuomones - bus issakyta tik tiek kiek nekenks ankstesnei issakytai nuomonei ax.gif
Naudoti ar nenaudoti kiekvienos is musu reikalas - ka norim ta darom. Gal kitos gali naudoti vien gerus atsiliepimus ir vien tik pliusus turinti produkta. As esu is tu kurioms butinai reikia zinoti ir minusus. O jokio gydymo nera be salutinio poveikio. O kadangi problemu kaip ir neturiu, tai profilaktiskai tokio teigiamo produkto bandyti ant saves nesinori  mirksiukas.gif

o as kad ir turiu rimtu problemu, vistiek nesiryztu naudoti, kol produktas neistirtas,bijau sau pakenkti,nes kokie tie blogi dalykai nuo to produkto gali buti, kaip matau dar neaisku, nes per mazai jis dar rinkoje
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 09 28, 19:19)
o as kad ir turiu rimtu problemu, vistiek nesiryztu naudoti, kol produktas neistirtas,bijau sau pakenkti,nes kokie tie blogi dalykai nuo to produkto gali buti, kaip matau dar neaisku, nes per mazai jis dar rinkoje

O as isbandziau apimta uzsidegimo doh.gif Paskaiciau, uzsimaniau ir greit nusipirkau ax.gif Bet zinau, kad daugiau nenoreciau kartoti schmoll.gif Nors neturejau kazkokiu akivaizdziu bedu, tai ir jokio teigiamo poveikio nepajutau, tai automatiskai susimasciau, o gal galejau kaip nors pakenkti sau blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu prolemele ir gan didele.
Rado endo cista ir lapkricio pradzioj guldo antrai laparoskopijai.
Gal yra platintoju siauliuose?
Atsakyti
Kontraceptikai labiau pakenks, negu žolinei tamponiukai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 29, 10:36)
Kontraceptikai labiau pakenks, negu žolinei tamponiukai.  ax.gif

Viena men turiu gert kontraceptikus,tai dabar renkuosi ka daryt ar kontraceptikai ar tamponiukai?
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 09 29, 12:41)
Viena men turiu gert kontraceptikus,tai dabar renkuosi ka daryt ar kontraceptikai ar tamponiukai?

is savo patirties patarciau isbandyti zolinius tamponiukus smile.gif Kiek galima gerti ta chemija doh.gif
Atsakyti
O kazin ar geriant kontraceptikus juos galima naudoti?
Pas mane tokia situacija.atrado endo cista.israse KT viena men pagert,o paskui operacija. doh.gif
Atsakyti