Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(rytorasa @ 2009 09 22, 19:43)
na, nežinau, pas jus, matyt, rimtų problemų buvo, tai gal ir valėsi kitaip.. Negaliu nieko komentuoti. Kalbu apie save. Abu kartai buvo visiškai identiški ir valėsi tik baltos šlapios odos gabalėliai...

šiaip tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi, kad kažkam padeda... 4u.gif ir linkiu sveikatos visoms...  mirksiukas.gif

Tai jau kelintame puslapyje gvildename si klausima, kad siuloma graziais zodziais ale gydanti produkta, bet gal siulo tik psichologini gydyma, t.y. duoda gliukozes tablete, o sako kad nuo visu ligu. Mes geriam ir tikim, o netinkinciam liepiam primygtinai tiketi, kad gydo nuo visko. Gal tik patikim, o viskas nera taip jau ir gerai? Gal viskas 'geris' atsisuks pries mus ir baisesniu pavidalu negu buvo iki naudojimo? doh.gif
Kam nepatiks pamastymai - tiesiog nereaguokit 4u.gif
Atsakyti
as jau rasiau kad naudojau nepilnai visa kapsule,nes man buvo didelis perstejimas,deginimas,issiemiau po vienos nakties,po savaites susirgau smarkiu uzdegimu,dabar ji gydausi,net nezinau kas tam turejo reiksmes,gal ir sitos kapsules, nes siaip jau nesu daznai serganti uzdegimais,tiesiog pasidalinau kaip man buvo, ir tos kas cia labai pyksta uz kitokia nuomone,manau si karta man atleis
Atsakyti
QUOTE(svajunė @ 2009 09 23, 19:07)
as jau rasiau kad naudojau nepilnai visa kapsule,nes man buvo didelis perstejimas,deginimas,issiemiau po vienos nakties,po savaites susirgau smarkiu uzdegimu,dabar ji gydausi,net nezinau kas tam turejo reiksmes,gal ir sitos kapsules, nes siaip jau nesu daznai serganti uzdegimais,tiesiog pasidalinau kaip man buvo, ir tos kas cia labai pyksta uz kitokia nuomone,manau si karta man atleis

Pas gydytojus buvai? Pasakojai ka naudojai? Koks tai uzdegimas? Ka jautei? Sorry kad tiek daug klausimu bet norisi zinoti kuo daugiau... blush2.gif
Ankstesniuose puslapiuose mus turincias kita nuomone - nepasitikejima siuo produktu vos neisbare...
As vis gi lieku prie tokios nuomones - kol nezinomas poveikis po kazkurio laiko, tai ar gali teigti kad tai 100% nuostabus produktas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 23 rugsėjo 2009 - 20:22
Aš sunaudojus kokius jau 6 vnt., labai gerai jaučiuosi.
Jeigu gyliau neįstūmėt ir pasilieka ties paviršium, tikiu , kad nugraužė.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2009 09 23, 22:21)
Pas gydytojus buvai? Pasakojai ka naudojai? Koks tai uzdegimas? Ka jautei? Sorry kad tiek daug klausimu bet norisi zinoti kuo daugiau... blush2.gif
Ankstesniuose puslapiuose mus turincias kita nuomone - nepasitikejima siuo produktu vos neisbare...
As vis gi lieku prie tokios nuomones - kol nezinomas poveikis po kazkurio laiko, tai ar gali teigti kad tai 100% nuostabus produktas  g.gif

Pas ginekologa aisku buvau,atsirado man daug isskyrų,sake paraude viduj,o kas garantuos kad ten viduj neisgraus gleivines????nesakiau ka naudojau,gal ir be reikalo,eisiu po gydymo,tai pasakysiu,pasikalbesiu,ta kart kazkaip neisdrįsau, siaip tai pats gimdos kaklelis yra nejautrus skausmui,ir jei ka isgraus galime ir nepajusti, as tai jau labai skeptiskai pradejau ziureti i tas kapsules,neaisku kas nuo ju gali buti po keliu metu, ar net menesiu, ir garantuoti kaip kurios cia rase kad vos ne visas ginekologines ligas isgydo,man tai atrodo briedas, bet kurie vaistai turi salutiniu pozymiu, manau ne isimtis ir sie
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 24, 05:20)
Aš sunaudojus kokius jau 6 vnt., labai gerai jaučiuosi.
Jeigu gyliau neįstūmėt ir pasilieka ties paviršium, tikiu , kad nugraužė.

Visada klausimas pateikiamas ne kaip siandien jauciates, bet kaip jausites po metu (o gal metu nereiks)? Is kur tokios garantijos, kad kapsules stebuklus daro? Nebukit naivios doh.gif
Naujoves visda sunkiai skinasi kelia, bet ar jus pavyzdziais zinote koks galimas poveikis po kazkurio laiko? Smegenis praplauti visokiais net ir neimanomais pliusais labai greitai galima jei nors kiek draugauji su psihologija... blush2.gif
Ar radot informacijos kitu saliu forumuose, ar skaitet, ar domejotes... Gal tik aklai tikit ir tiek blink.gif
Nesistengiu cia supykdyti ka nors - bet visi juk turim savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Issakysiu ir as savo nuomone bei patyrima apie sias kapsules ax.gif
Kazkokiu moterisku bedu ar uzdegimu neturiu, naudojau siaip profilaktiskai. Sunaudojau dvi kapsules vieno ciklo metu su ta rekomenduojama pertrauka smile.gif
Kaip ir dauguma raso, isemus issivale visokios isskyros, panasios i slapia popieriu, vaske ir pan blush2.gif Po antros kapsules buvo net kraujingu tu kresuliu. Taip sakant, panasiai kaip ir visoms bandziusioms. Veliau kazkokiu pokyciu nepastebejau, bet kaip jau sakiau, bedu iki tol irgi neturejau.
Taciau i tas kapsules neziuriu kaip i koki stebukla g.gif Tikrai tai yra tinklinio marketingo produktas, kur isaukstinama ir visaip graziai pateikiama tik nauda.
Paskui logiskai pamasciau apie ta visa iskrapstyta turini g.gif Kol buvo ideta ta kapsule, isoreje jautesi visiska sausra, naturalu, nes yra uzkimsta ir naturaliai pasisalinti kasdienines moteriskos isskyros negali. Pamascius visaip gali buti. Gal tos isskyros, uzsistovejusios viduje 3 paras, velnias zino koki pavidala gali igauti g.gif
Ar niekam neatejo i galva tokia mintis? g.gif
Gal akmenimis neuzmetysit uz mano nuomone biggrin.gif Taip sakant, as nei peikiu, nei giriu 4u.gif
O del isigijimo, tai parasiau ju internetiniame puslapyje nurodytu e-mailu kad noriu isigyti kelis vnt, tai man atsiunte tel. nr. tuom uzsiimancio zmogaus reikalingame mieste. Susiskambinom, susitikom ir nusipirkau po 45Lt. 4u.gif
Atsakyti
Relaks,man irgi toks klausimas buvo kiles,kad tai galbüt 3 paras susikaupusios isskyros yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2009 09 26, 11:59)
Relaks,man irgi toks klausimas buvo kiles,kad tai galbüt 3 paras susikaupusios isskyros yra? g.gif

o pulinukai miomos ir atplaisai kraujo kresuliukais taip iseina kad taip pat 3 dienu senumo? lotuliukas.gif smile.gif
kita savaite eisiu echoskopu tirtis, tai parasysiu atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
tetarima, ką naujo sužinojot seminare? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 09 26, 16:49)
tetarima, ką naujo sužinojot seminare?  smile.gif

laba, sutrukde reeikaliukai taip kad nebesudalyvavau doh.gif o seminaras girdejau kad buvo labai idomus, dalyvavo gydytojai, tema kaip gyventi be vaistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 09 26, 11:51)
o pulinukai miomos ir atplaisai kraujo kresuliukais taip iseina kad taip pat 3 dienu senumo? lotuliukas.gif  smile.gif
kita savaite eisiu echoskopu tirtis, tai parasysiu atsakyma rolleyes.gif

Tiesa sakant, ar tai pulinukai, miomos, ar tik triju dienu uzsistovejusios isskyros, tai galima irodyti tik istyrus ta visa iskrapstyta turini laboratorijose mirksiukas.gif
Tai buvo tik mano pamastymas smile.gif Kiekviena turim savo nuomone ir tikim tuo, kol nera irodyta priesingai mirksiukas.gif
O jei po echoskopijos paaiskes, tad tau ir kazkas rimtesnio pasisalino, tai tada super thumbup.gif To ir linkiu 4u.gif
Atsakyti