Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(rytorasa @ 2009 09 03, 21:33)
O jums nebaisu pirkti vaistus ar papildus iš vaistinės? Esate tikra, kad jie tikrai jums padės ir nesugadins sveikatos? Skaitote vaistų anotacijas, žinote kokius pašalinius poveikius gali sukelti cheminiai vaistai? Esate tikra, kad cheminiams vaistams pakenkus jūsų sveikatai jūs rasite "teisybę"? Ar esate tikra, kad tradiciniai gydytojai jums skiria tik tuos vaistus, kurie jums tikrai reikalingi? Esate tikra, kad gydytojai tikrai suinteresuoti jus išgydyti?  rolleyes.gif
ir dar... žmonės tampa patys sau gydytojais, kai šimtus kartų nusivilia gydytojais, jų skiriamais preparatais... ax.gif

taip tikras negali buti niekada,bet tiesiog as issakau savo nuomone kad man vaistai is po sijono(gerai cia pasake kazkas )netinka,be to jau esu nusvilus nuo tokiu,bet kiek zmoniu tiek nuomoniu,ir nepykite uz manaja
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 03, 20:48)
Labai siaurai matote. Ir pažvelkime plačiau.

butume dekingos jeigu praplestumete musu akirati smile.gif bet tik argumentais ir faktais, nes agentura VBS netenkina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 09 04, 11:30)
taip tikras negali buti niekada,bet tiesiog as issakau savo nuomone kad man vaistai is po sijono(gerai cia pasake kazkas  )netinka,be to jau esu nusvilus nuo tokiu,bet kiek zmoniu tiek nuomoniu,ir nepykite uz manaja

pykti čia nėra dėl ko.... 4u.gif juk čia tik diskutuojam.. smile.gif

Yra produktų, kurie platinami tradiciniu būdu. Yra produktų, kurie platinami tinklinio marketingo būdu. Tai tik skirtingi platinimo būdai visiškai nenusakantys ar produktas geras ir veiksmingas, ar ne. Abiem atvejais galite įsigyti abejotinos kokybės ir veiksmingumo produkcijos, taip kaip ir labai kokybiškų.
Atsakyti
suvartojau ir as viena tamponeli,na galima sakyti kad viena,nes sekancia diena issiemiau lauk,prasidejo nezmoniskas perstejimas,deginimas-issigandau,negalejau miegot visa nakti atrode kad ten druskos kas ipyle,nezinau ar daugiau bandysiu,nes jausmas tikrai nemalonus buvo
Atsakyti
QUOTE(svajunė @ 2009 09 04, 14:28)
suvartojau ir as viena tamponeli,na galima sakyti kad viena,nes sekancia diena issiemiau  lauk,prasidejo nezmoniskas perstejimas,deginimas-issigandau,negalejau miegot visa nakti atrode kad ten druskos kas ipyle,nezinau ar daugiau bandysiu,nes jausmas tikrai nemalonus buvo

siūlau pažiūrėti video medžiagą apie šias kapsules, kur kalba gydytojai ginekologai. Manau, atrasite daug naudingos informacijos .. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajunė @ 2009 09 04, 15:28)
suvartojau ir as viena tamponeli,na galima sakyti kad viena,nes sekancia diena issiemiau  lauk,prasidejo nezmoniskas perstejimas,deginimas-issigandau,negalejau miegot visa nakti atrode kad ten druskos kas ipyle,nezinau ar daugiau bandysiu,nes jausmas tikrai nemalonus buvo

Man taipogi labai perstejo naudojant pirmas kapsules, bet as kentejau nes zinojau kad sitaip gali buti, bet jau naudojant 2-3 nebejauciau perstejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mergaites issakysiu savo nuomone 4u.gif cia kaip ir priminsiu daba: turiu endometrioze 4 stadijos su lb daug balu verysad.gif , laparaskopija buvo daryta praejusiu metu balandi, po to puse metu vartojau dipherelina, man tai buvo tikras kosmaras doh.gif daugiau to patirt tikrai nenorejau ir nenoriu, bet nuejus pries gerus keleta men pas gydytoja rado vel isdygusias ant kiausidziu dvi cistas, siule is karto kontraceptikus, bet prasiau dar palaukt unsure.gif ieskojau daug visokiu naturaliu budu, na ne esme ax.gif , galu gale priejau ir prie situ kapsuliu, be jokio atsiklausimo pas gyd, praejusi men suvartojau tik viena, ir tongue.gif ka tik grizau is gydytojos mano cistu nesimato o kiausides atrodo visai graziai paliginus kokios buvo thumbup.gif , va tau ir netikek, esu laisva metams, nebent turesiu kokiu nusiskundimu ax.gif palinkejo sekmes gaminant vaikiuka ir pasiule ir toliau vartoti tas kapsulytes blush2.gif thumbup.gif negaliu kaip dziaugiuosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariuska: 04 rugsėjo 2009 - 16:59
QUOTE(mariuska @ 2009 09 04, 17:58)
................... negaliu kaip dziaugiuosi blush2.gif

kaip džiugu... 4u.gif Sėkmės ir toliau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu rytorasa 4u.gif tikrai dziugu
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2009 09 03, 11:09)
o ir  nepatinka  kaina nes ji kosmine:)

Reik dziaugtis,kad neperime kapsuliu pardavimo farmacija,tada pamatytumet,koks dar antkainis uzsidetu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sindi @ 2009 09 03, 18:48)
sutinku su jumis,bet as norejau pasakyti,kad man tie vadinami vaistai ir nepadejo,kaip buvo reklamuota ir isgirta,sukisau labai daug pinigeliu o lauktos naudos jokios,ko tikejausi,kartais ne viskas auksas kas auksu ziba

O jus vadovavotes platintojos reklama,ar girdejote geru atsiliepimu is tu zmoniu kas naudojo?
Beje,as jau esu panaudojus dvi kapsules viena po kitos.Pradejau,nes pasirode pienlige.Na galvoju,pabandysiu.Vaistinej uz kursa ne ka maziau suklociau.Tai dabar labai patenkinta,nei perstejimo,nei pienliges thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 04 rugsėjo 2009 - 18:34
QUOTE(mariuska @ 2009 09 04, 18:58)
Na mergaites issakysiu savo nuomone 4u.gif  cia kaip ir priminsiu daba: turiu endometrioze 4 stadijos su lb daug balu verysad.gif , laparaskopija buvo daryta praejusiu metu balandi, po to puse metu vartojau dipherelina, man tai buvo tikras kosmaras doh.gif  daugiau to patirt tikrai nenorejau ir nenoriu, bet nuejus pries gerus keleta men pas gydytoja rado vel isdygusias ant kiausidziu dvi cistas, siule is karto kontraceptikus, bet prasiau dar palaukt unsure.gif  ieskojau daug visokiu naturaliu budu, na ne esme ax.gif , galu gale priejau ir prie situ kapsuliu, be jokio atsiklausimo pas gyd, praejusi men suvartojau tik viena, ir  tongue.gif  ka tik grizau is gydytojos mano cistu nesimato o kiausides atrodo visai graziai paliginus kokios buvo thumbup.gif , va tau ir netikek, esu laisva metams, nebent turesiu kokiu nusiskundimu ax.gif  palinkejo sekmes gaminant vaikiuka ir pasiule ir toliau vartoti tas kapsulytes blush2.gif  thumbup.gif  negaliu kaip dziaugiuosi blush2.gif

Mariuska dziugu girdeti geras naujienas, isivaizduoju kaip zmogus turi jaustis kai po tiek vargu galu gale... 4u.gif Sveikatos tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 09 03, 21:03)
taip tamponas tikrai visko neisspres,nu nepykite,bet man juokingai skamba kai raso kad tamponas istrauke endometrioze,

Ji endimetriozes neistraukia.Ji nuo tos ligos isgydo.
Papildyta:
QUOTE(svajunė @ 2009 09 04, 15:28)

Pries naudojant jus visko gerai neissiaiskinote kaip reik naudoti.Apsiprausti tik zalia arbata,o pradedant persteti pasitepti aliejumi(man tai labai padejo).Juk valosi brudas i isore,tai normalu,kad perstet pradejo.
Papildyta:
QUOTE(mariuska @ 2009 09 04, 18:58)
Na mergaites issakysiu savo nuomone 4u.gif  cia kaip ir priminsiu daba: turiu endometrioze 4 stadijos su lb daug balu verysad.gif , laparaskopija buvo daryta praejusiu metu balandi, po to puse metu vartojau dipherelina, man tai buvo tikras kosmaras doh.gif  daugiau to patirt tikrai nenorejau ir nenoriu, bet nuejus pries gerus keleta men pas gydytoja rado vel isdygusias ant kiausidziu dvi cistas, siule is karto kontraceptikus, bet prasiau dar palaukt unsure.gif  ieskojau daug visokiu naturaliu budu, na ne esme ax.gif , galu gale priejau ir prie situ kapsuliu, be jokio atsiklausimo pas gyd, praejusi men suvartojau tik viena, ir  tongue.gif  ka tik grizau is gydytojos mano cistu nesimato o kiausides atrodo visai graziai paliginus kokios buvo thumbup.gif , va tau ir netikek, esu laisva metams, nebent turesiu kokiu nusiskundimu ax.gif  palinkejo sekmes gaminant vaikiuka ir pasiule ir toliau vartoti tas kapsulytes blush2.gif  thumbup.gif  negaliu kaip dziaugiuosi blush2.gif

Saunumelis bigsmile.gif .Mano dragei irgi ui ui kokios problemos.Tai irgi viskas i gera eina sias kapsules vartojant.
Atsakyti