Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(Sistina @ 2009 09 02, 21:34)
sutinku su Jumis  drinks_cheers.gif ir dar kas labai  nepatiko, tai,kad  puslapyje //beautiful-life.lt  parasiau kometara-atsiliepima smile.gif ir  deja  istryne, tiksliau buvo rasoma, kad patikrins moderatorius, o kai patikrino, tai  mano atsiliepima istryne:)o patalpinti atsiliepimai tik  keli ir tik giriantys :)taip,kad cia viskas i vienus vartus  droziama smile.gif tiek  su  kainomis, tiek su paciu "vaistu" platinimu , platinama is po sijono, nes nera  tvarkingi dokumentai greiciausia wink.gif

Kompanija visai nesenai vos tik 3-4 men Lietuvoje, o ir produktas kol kas lietuvoje neregistruotas. Bet tai tik kol kas... Sorry jei jus neturejote rimtu problemu tai ir nereikia noreti kad kazkas pasikeistu, o kad prasivalete nuo tu 2 tai tikrai, ko gero pas gydytoja ir tikrintis nebuvote, o man turinciai tiek rimtu problemu galiu tvirtai pasakyti kad PADEJO. MAN TO UZTENKA IR as jauciuosi labai laiminga galu gale, kai buvau visa gyvenima gydyta antibiotikais ir visokiomis cheminemis zvakutemis, kurios vos vos nuimdavo tam kartui skausma ar perstejima...O atsiliepimu tikrai labai daug ir tik teigiamu. Zinoma as kita dar kita dar antra, trecia ir tt sakote nera visas pasaulis, o is ko gi susideda tas pasaulis? lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 09 03, 09:48)
Kompanija visai nesenai vos tik 3-4 men Lietuvoje, o ir produktas kol kas lietuvoje neregistruotas. Bet tai tik kol kas... Sorry jei jus neturejote rimtu problemu tai ir nereikia noreti kad kazkas pasikeistu, o kad prasivalete nuo tu 2 tai tikrai, ko gero pas gydytoja ir tikrintis nebuvote, o man turinciai tiek rimtu problemu galiu tvirtai pasakyti kad PADEJO. MAN TO UZTENKA IR as jauciuosi labai laiminga galu gale, kai buvau visa gyvenima gydyta antibiotikais ir visokiomis cheminemis zvakutemis, kurios vos vos nuimdavo  tam kartui skausma ar perstejima...O atsiliepimu tikrai labai daug ir tik teigiamu. Zinoma as kita dar kita dar antra, trecia ir tt sakote nera visas pasaulis, o is ko gi susideda tas pasaulis? lotuliukas.gif  ax.gif

hmmm as nerasiau apie pasauli smile.gif ir nesakau, kad tai bloga produkcija ar man ne padejo ar padejo smile.gif As tik paminejau, kad nepatinka, kad neprima kitokios nuomones ir neleidziaissakyti jos atrinkdami tik teigiama, tad kas gali paneigti, kad tos neigiamos daug, tik jos neisileidzia smile.gif o ir nepatinka kaina nes ji kosmine:) Ir as tikrai nieko neturiu pries Jus asmeniskai smile.gif gal net viena diena eisim dar gerti arbatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2009 09 03, 11:09)
hmmm as nerasiau apie pasauli smile.gif ir nesakau, kad tai bloga produkcija ar man ne padejo ar padejo smile.gif As tik paminejau, kad  nepatinka, kad neprima kitokios nuomones ir  neleidziaissakyti jos atrinkdami tik teigiama, tad  kas gali paneigti, kad tos neigiamos daug, tik jos neisileidzia smile.gif o ir  nepatinka  kaina nes ji kosmine:) Ir as tikrai nieko neturiu pries Jus asmeniskai smile.gif gal net viena diena eisim dar gerti arbatos smile.gif

smile.gif kaina tokia jau yra, o Vilniuj ir kituose miestuose jos dar brangesnes doh.gif na palyginkim, pvz tos pacios chemines vaginalines zvakutes kainuoja nuo 40 iki 50 lt, ir tai nepadeda atsikratyti amzinu bedu doh.gif Man siuo metu kaip bedarbei jos zinoma nera pigios, bet as geriau maziau skirsiu maistui bet zinosiu kad esu sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
as ziuriu skeptiskai del to,kad karta jau pasimokiau su taip vadinamais stebuklingaisiais vaistais,ir juos gyre labiausiai tos kas platino,kalbu apie alura,kaina kosmine,buvo pasakyta kad isgydo visas ginekologines ligas,nei velnio,tik kazkas pinigelius sau daresi,kaip ir su tais paciais anijoniniais iklotais,alura jau ne 3-5 menesiai lietuvoje, o keli metai,bent as apie juos jau tiek laiko zinau, tai kodel jei tokie geri vaistai per tiek laiko ju niekas neuzpatentuoja,????
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 09 03, 17:22)
as ziuriu skeptiskai del to,kad karta jau pasimokiau su taip vadinamais stebuklingaisiais vaistais,ir juos gyre labiausiai tos kas platino,kalbu apie alura,kaina kosmine,buvo pasakyta kad isgydo visas ginekologines ligas,nei velnio,tik kazkas pinigelius sau daresi,kaip ir su tais paciais anijoniniais iklotais,alura jau ne 3-5 menesiai lietuvoje, o keli metai,bent as apie juos jau tiek laiko zinau,  tai kodel jei tokie geri vaistai per tiek laiko ju niekas neuzpatentuoja,????

Atsakysiu :
Lietuva išskirtine šalis, megsta kyšius, didele konkurencija sudarys always, mezym, ar dar begalia pigiu nenaudingu vaistu ir .t.t., reikia gera suma pinigu duoti i letena, o letenu pas mus daug...
Geru vaistu gauti, reikia kreiptis i Lenkija, nes LT ju nera, o gydytojai spec. patys išrašo vaistu, kurie tikrai veikia, bet isigyt LT neįmanoma, vaistai yra biznis ir labai geras biznis, na kam pvz . LT geru vaistu nuo skrandžio?-, kai geriau išgert mezym, tai yra biznis. Tyrimus atlikt LT nenaudinga, nes neparsiduos kiti vaistai ale vitaminai, jogurtai su liosuojančiais vidurius vaistais, ale bakterijos geros, visa tai muilas mūsų lietuvaičiams. Jeigu mokslininkai atrado naudinga žmonijai, tai tik naudokites tuo, kad sau galite padeti. Nes čia pagal kai kuriuos postus galima suprast , kad LT protinga šalis, o visi kiti kvailiai. Mes kvailiai, kad nelegalizuojame gerus vaistus, tamponus, iklotus ir t.t. , o ieškome kaiminysteje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 03 rugsėjo 2009 - 16:35
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 03, 17:33)
Atsakysiu :
Lietuva išskirtine šalis, megsta kyšius, didele konkurencija sudarys always, mezym, ar dar begalia pigiu nenaudingu vaistu ir .t.t., reikia gera suma pinigu duoti i letena, o letenu pas mus daug...
Geru vaistu gauti, reikia kreiptis i Lenkija, nes LT ju nera, o gydytojai spec. patys išrašo vaistu, kurie tikrai veikia, bet isigyt LT neįmanoma, vaistai yra biznis ir labai geras biznis, na kam pvz . LT geru vaistu nuo skrandžio?-, kai geriau išgert mezym, tai yra biznis. Tyrimus atlikt LT nenaudinga, nes neparsiduos kiti vaistai ale vitaminai, jogurtai su liosuojančiais vidurius vaistais, ale bakterijos geros, visa tai muilas mūsų lietuvaičiams. Jeigu mokslininkai  atrado naudinga žmonijai, tai tik naudokites tuo, kad sau galite padeti. Nes čia pagal kai kuriuos postus galima suprast , kad LT protinga šalis, o visi kiti kvailiai. Mes kvailiai, kad nelegalizuojame gerus vaistus, tamponus, iklotus ir t.t. , o ieškome kaiminysteje.

sutinku su jumis,bet as norejau pasakyti,kad man tie vadinami vaistai ir nepadejo,kaip buvo reklamuota ir isgirta,sukisau labai daug pinigeliu o lauktos naudos jokios,ko tikejausi,kartais ne viskas auksas kas auksu ziba
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 09 03, 17:48)
sutinku su jumis,bet as norejau pasakyti,kad man tie vadinami vaistai ir nepadejo,kaip buvo reklamuota ir isgirta,sukisau labai daug pinigeliu o lauktos naudos jokios,ko tikejausi,kartais ne viskas auksas kas auksu ziba

Reiškias yra didele problema ir žoles nepadės. Vyrai, ligos, blogas maistas, genai...viskas susideda ir tamponas visko neišspręs.
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 03, 18:23)
Reiškias yra didele problema ir žoles nepadės. Vyrai, ligos, blogas maistas, genai...viskas susideda ir tamponas visko neišspręs.

taip tamponas tikrai visko neisspres,nu nepykite,bet man juokingai skamba kai raso kad tamponas istrauke endometrioze,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindi: 03 rugsėjo 2009 - 19:07
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 03, 15:33)
Atsakysiu :
Geru vaistu gauti, reikia kreiptis i Lenkija, nes LT ju nera, o gydytojai spec. patys išrašo vaistu, kurie tikrai veikia, bet isigyt LT neįmanoma, vaistai yra biznis ir labai geras biznis, na kam pvz . LT geru vaistu nuo skrandžio?-, kai geriau išgert mezym, tai yra biznis. Tyrimus atlikt LT nenaudinga, nes neparsiduos kiti vaistai ale vitaminai, jogurtai su liosuojančiais vidurius vaistais, ale bakterijos geros, visa tai muilas mūsų lietuvaičiams. Jeigu mokslininkai  atrado naudinga žmonijai, tai tik naudokites tuo, kad sau galite padeti. Nes čia pagal kai kuriuos postus galima suprast , kad LT protinga šalis, o visi kiti kvailiai. Mes kvailiai, kad nelegalizuojame gerus vaistus, tamponus, iklotus ir t.t. , o ieškome kaiminysteje.

Gal bloga pavyzdi pateiksiu, bet paziurekim i pigu sunu (atsiprasau ka sokiruoju) maista - jo pilnos maximos, iki, rimi, norfos... O kiek seimininku savo augintiniams duoda toki edala? As aisku nezinau ir negaliu kalbeti visu vardu. Bet zinodama kad suniui pigiame edale nera nieko maistingo ar reikalingo organizmui, perku is platintoju (veislynu) ar veterinaru zenkliai brangesni maista... Taigi nereikia sakyti, kad alwaysai ar kitos prekes neisileistu gero (tikrai) gero produkto i rinka. Tik va ji siulantys nenori isleisti pinigeliu reklamai ir visiems kitiems marketingo veiksmams. Jiems geriaudabar susizerti didziuli pelna. Juk jei produkta legalizuos, tai reiks reklamas, leidimus ir visa kita. Kainos jau nebepakelsi nes niekas nebeipirks. Todel ir pardavineja kai kazkuri cia rase 'is po sijono' smile.gif
Atsakyti
man ir baisu pirkti ,,is po sijono'', o kas tada atsakys,jei man pablooges,bus salutinis poveikis ,kur man reikes kreiptis?aplamai jei as susigadinsiu sveikata,jug vienam net zoliu arbata gali sukelti alergija,tiesiog pagalvoju kad taip rizikuoti savo sveikata yra baisu,tiesiog negali buti blogiau kai zmones patys tampa doh.gif sau gydytojais
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 09 03, 20:34)
man ir baisu pirkti ,,is po sijono'', o kas tada atsakys,jei man pablooges,bus salutinis poveikis ,kur man reikes kreiptis?aplamai jei as susigadinsiu sveikata,jug vienam net zoliu arbata gali sukelti alergija,tiesiog pagalvoju kad taip rizikuoti savo sveikata yra  baisu,tiesiog negali buti blogiau kai zmones patys tampa  doh.gif  sau gydytojais

Labai siaurai matote. Ir pažvelkime plačiau.
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 09 03, 20:34)
man ir baisu pirkti ,,is po sijono'', o kas tada atsakys,jei man pablooges,bus salutinis poveikis ,kur man reikes kreiptis?aplamai jei as susigadinsiu sveikata,jug vienam net zoliu arbata gali sukelti alergija,tiesiog pagalvoju kad taip rizikuoti savo sveikata yra  baisu,tiesiog negali buti blogiau kai zmones patys tampa  doh.gif  sau gydytojais

O jums nebaisu pirkti vaistus ar papildus iš vaistinės? Esate tikra, kad jie tikrai jums padės ir nesugadins sveikatos? Skaitote vaistų anotacijas, žinote kokius pašalinius poveikius gali sukelti cheminiai vaistai? Esate tikra, kad cheminiams vaistams pakenkus jūsų sveikatai jūs rasite "teisybę"? Ar esate tikra, kad tradiciniai gydytojai jums skiria tik tuos vaistus, kurie jums tikrai reikalingi? Esate tikra, kad gydytojai tikrai suinteresuoti jus išgydyti? rolleyes.gif

ir dar... žmonės tampa patys sau gydytojais, kai šimtus kartų nusivilia gydytojais, jų skiriamais preparatais... ax.gif
Atsakyti