QUOTE(Sistina @ 2009 09 02, 21:34)
sutinku su Jumis ir dar kas labai nepatiko, tai,kad puslapyje //beautiful-life.lt parasiau kometara-atsiliepima ir deja istryne, tiksliau buvo rasoma, kad patikrins moderatorius, o kai patikrino, tai mano atsiliepima istryne:)o patalpinti atsiliepimai tik keli ir tik giriantys :)taip,kad cia viskas i vienus vartus droziama tiek su kainomis, tiek su paciu "vaistu" platinimu , platinama is po sijono, nes nera tvarkingi dokumentai greiciausia
Kompanija visai nesenai vos tik 3-4 men Lietuvoje, o ir produktas kol kas lietuvoje neregistruotas. Bet tai tik kol kas... Sorry jei jus neturejote rimtu problemu tai ir nereikia noreti kad kazkas pasikeistu, o kad prasivalete nuo tu 2 tai tikrai, ko gero pas gydytoja ir tikrintis nebuvote, o man turinciai tiek rimtu problemu galiu tvirtai pasakyti kad PADEJO. MAN TO UZTENKA IR as jauciuosi labai laiminga galu gale, kai buvau visa gyvenima gydyta antibiotikais ir visokiomis cheminemis zvakutemis, kurios vos vos nuimdavo tam kartui skausma ar perstejima...O atsiliepimu tikrai labai daug ir tik teigiamu. Zinoma as kita dar kita dar antra, trecia ir tt sakote nera visas pasaulis, o is ko gi susideda tas pasaulis?