Įkraunama...
Įkraunama...

Beautiful life produktai

QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 21:28)
Tai dziaukites vyksta valymas tai faktas, ko tik is manes nejo pirma menesi ojojoi doh.gif Siuo metu kaip nekeista pilvo nebeskauda, nors visa gyvenima jauciau as ji smile.gif

blush2.gif tongue.gif thumbup.gif valio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2009 08 14, 22:31)
blush2.gif  tongue.gif  thumbup.gif  valio smile.gif

gero valymosi 4u.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif sveikatos mums visoms ir svaros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2009 08 14, 23:05)
Aciu blush2.gif  sveikatos mums visoms ir svaros blush2.gif

Papasakokit cia rytoj vakare kaip po pirmo plovimosi bigsmile.gif
Atsakyti
tai jau tikrai smile.gif butinai papasakosim tongue.gif
Atsakyti
Man ir buvo kazkas panasaus i vandeneli beganti pora kartu,o as galvojau kas cia daros ax.gif Man tai nedaug isejo,gal kad jokiu dideliu problemu neturejau,kita kapsulyte bandysiu po kitu mmm,gal daugiau iseis g.gif TetaRima,kada jus einat pas gine?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 08 15, 02:07)
Man ir buvo kazkas panasaus i vandeneli beganti pora kartu,o as galvojau kas cia daros  ax.gif  Man tai nedaug isejo,gal kad jokiu dideliu problemu neturejau,kita kapsulyte bandysiu po kitu mmm,gal daugiau iseis  g.gif  TetaRima,kada jus einat pas gine?

Laba, poryt gryzta vyras, tai po ilgo nesimatymo, pati supranti biggrin.gif biggrin.gif o pas ginekologe esisiu kai isvaziuos rugsejo men biggrin.gif
Atsakyti
Na,man siandien antra diena.Truputi paskaudineja galva,turiu nedaug kaip ir kokiu varskes isskyru,o nuejus i wc pastebejau,kad isejo pora gabaliuku kaip ir mesiniu atplaiseliu doh.gif .Na ten tikrai kazkas gero vyksta! Matysim kaip bus rytoj vakare,po kapsulytes pasalinimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 08 09, 16:55)
manau, kad jei butum dar po to panaudojus tai ir tas turinys is cistos butu issivales, nes man pirma isejo tipo odos 2 atplaisai, o po to kazkur naudojant 4 ar 5 isejo pulinukai smile.gif Na pas mane ir buvo ziureta echoskopu, 2 miomos viena didesne kita mazesne, bet jos man nedidejo tai gydytoja pasake profilaktiskai tikrintis, nes jei butu didejusios butu operave doh.gif

Tai kad butu buve laiko butu gerai biggrin.gif Ale kad antra diena po isemimo mane ir praoperavo verysad.gif Na bet dabar tikekimes viskas ciki briki bigsmile.gif
Atsakyti
Na va as jau po pirmos kapsules g.gif na nzn ar cia daug ar ne bet kapsule buvo aplipusi kazkokiom isskyrom blush2.gif ir tokios pat, kazkas teisingai pasake panasios i legnina, isejo. Nesakyciau kad buvo lb daug, bet man kylo toks klausimas gal tai paprasciausiai iskyros sutirstejusios, nes man kaip ir visas trys dienas beveik jokiu iskyru nebuvo g.gif , na o po to kazkokios rusvos isskyros blink.gif tai va tik tiek ir buvo g.gif priminkit prasau ar pas jus panasiai ar ne g.gif
Papildyta:
Ir dar klausymelis, mes ryt varom prie juros o galvoju dar si menesi antra panaudot smile.gif tai ar galima kazkokiam tvenkini maudytis ar geriau susilaikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2009 08 15, 23:36)
Na va as jau po pirmos kapsules g.gif  na nzn ar cia daug ar ne bet kapsule buvo aplipusi kazkokiom isskyrom blush2.gif  ir tokios pat, kazkas teisingai pasake panasios i legnina, isejo. Nesakyciau kad buvo lb daug, bet man kylo toks klausimas gal tai paprasciausiai iskyros sutirstejusios, nes man kaip ir visas trys dienas beveik jokiu iskyru nebuvo g.gif , na o po to kazkokios rusvos isskyros blink.gif  tai va tik tiek ir buvo  g.gif  priminkit prasau ar pas jus panasiai ar ne g.gif
Papildyta:
Ir dar klausymelis, mes ryt varom prie juros o galvoju dar si menesi antra panaudot smile.gif  tai ar galima kazkokiam tvenkini  maudytis ar geriau susilaikyti g.gif

Laba, jei tamponiukas neidetas tai gali maudytis, nes po tamponiuko issivalys, o man po pirmos kapsules taip pat tipo varskeles kazkiek buvo ir linginas, o po antros jau pradejo valytis konkreciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 08 14, 13:13)
laba, vonioj guleti nerekomenduojama, geriau praustis po dusu, o data parasyta ant pakelio pagaminimo, galioja jos minimum 2 metai smile.gif

Ne tik vonioj guleti negalima,bet ir jokio alkoholio.Labai maista prisiziuret.Nieko astraus,saldaus,rukyto,riebaus.Kaip sakant jei valytis tai is visu galu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mariuska @ 2009 08 14, 22:14)
Na va man jau antra diena ka tik buvau apsilankius geroj vietoj ir man kazkoks neaiskus net nzn kaip pavadint kaip koks popierius issiskyre g.gif  o cia taip turi but? gal kuriai ir taip buvo? g.gif  blush2.gif

Taip taip.Viena irgi man sake,kad nezinojau,kad turiu sakytum tris rulonus slapio popieriaus blink.gif
Atsakyti