Mergaites prisijungiu ir as prie jusu, turiu 4 stadijos endo, buvo laparaskopija praejusiais metais, pasalino cistas ir kaip ir apvale, bet skaitik per metus man nepavyko pastoti, o dabar vel atsirado dvi cistutes kadangi daugiau nebenoriu vartoti tu chemiju tai ieskau tu netradiciniu budu . Otos zvakutes mane tikrai sudomino ir tikrai noriu isbandyti . Labai prasau kas platinat parasykit llb noriu isbandyti ir ko greiciau
QUOTE(tetarima @ 2009 08 07, 15:43)
Rykliuke labai dziugu girdeti tokias geras naujienas, juolab kad taip susitvarke tik po 3 tamponiuku
As tai savo vizita pas gin atidesiu iki rugsejo, nes vyras po savaiteles gryzta, tai po ilgo issiskyrimo pacios suprantat
As tai savo vizita pas gin atidesiu iki rugsejo, nes vyras po savaiteles gryzta, tai po ilgo issiskyrimo pacios suprantat
Aciu Labai tau aciu uz rekomendacija
Gero pasibuvimo su vyru
QUOTE(Gintatute @ 2009 08 07, 23:34)
Galima placiau,labai jau baisiai nuskambejo
Na pas mane buvo 6cm cista. Norejo gydyti hormonais, bet atsisakiau. Siaip tai daktare viena is vis pasake, kad man mioma 2cm, bet as nusprendziau pas kita nueiti daktare, tai ta kita nustebo, kaip galima "matyti" 2cm mioma, kai tai yra 6 cm cista Na va, pasitarusi su ja nusprendziau isbandyti tuos tamponelius zolelinius, nes jos pacientems jie irgi labai padejo. Taigi, pasiule operuotis, kol ji nesprogo, arba galima pabandyti tamponelius, bet yra rizika, kad sprogs. Tikejomes, kad cista nesprogs, o ja sutrauks tamponelis. Matyt buvo lemta kitaip. Cista sprogo ir atsiduriau ligonineje.
Aš naudoju karts nuo karto tas kapsulytes. Super daiktas, pirmame psl. labai aiškiai aprašyta, koks poveikis mūsų moters organizmui. Tikrai veikia, ir kaip naujai atgimus.
QUOTE(*Rykliukė* @ 2009 08 09, 17:08)
Aciu Labai tau aciu uz rekomendacija
Gero pasibuvimo su vyru
Na pas mane buvo 6cm cista. Norejo gydyti hormonais, bet atsisakiau. Siaip tai daktare viena is vis pasake, kad man mioma 2cm, bet as nusprendziau pas kita nueiti daktare, tai ta kita nustebo, kaip galima "matyti" 2cm mioma, kai tai yra 6 cm cista Na va, pasitarusi su ja nusprendziau isbandyti tuos tamponelius zolelinius, nes jos pacientems jie irgi labai padejo. Taigi, pasiule operuotis, kol ji nesprogo, arba galima pabandyti tamponelius, bet yra rizika, kad sprogs. Tikejomes, kad cista nesprogs, o ja sutrauks tamponelis. Matyt buvo lemta kitaip. Cista sprogo ir atsiduriau ligonineje.
Gero pasibuvimo su vyru
manau, kad jei butum dar po to panaudojus tai ir tas turinys is cistos butu issivales, nes man pirma isejo tipo odos 2 atplaisai, o po to kazkur naudojant 4 ar 5 isejo pulinukai Na pas mane ir buvo ziureta echoskopu, 2 miomos viena didesne kita mazesne, bet jos man nedidejo tai gydytoja pasake profilaktiskai tikrintis, nes jei butu didejusios butu operave
Kiek dar atsiliepimu girdejau apie sia kapsule .Kuo toliau,tuo labiau drasos atsiranda isbandyti.Viena moteryte pasakojo,kad jai taip blogai buvo,kad daktarai norejo gimda salinti,bet ji is ligoniones pabego.Susirado platintoja ir emesi darbo.Tai daba sveika gyva,o daktarai sokiruoti Jau yra ir ginekologiu,kurios sias priemones platina.
Na,o as irgi nutariau susikooperuoti su drauge.Vienai brangoka .
Taigi,tampu konsultante
Na,o as irgi nutariau susikooperuoti su drauge.Vienai brangoka .
Taigi,tampu konsultante
Na va jau ir as turiu tas kapsules ne tai kad turiu bet jau pirma diena ir atnaudojau jokio salutinio poveikio kaip ir nejauciu viskas kaip ir po senovei tik kad labai jau tos trecios dienos kad issiimt ir pamatyti rezultatus
Mergaites bet turiu dar keleta klausymu ta data ant ipakavimo tai pagaminimo ar galiojimo, jai pagaminimo tai kiek galioja ? ir per tas trys dienas kai naudoji kapsules ar galima guleti vonioj ar geriau nerekomenduojama ?
Mergaites bet turiu dar keleta klausymu ta data ant ipakavimo tai pagaminimo ar galiojimo, jai pagaminimo tai kiek galioja ? ir per tas trys dienas kai naudoji kapsules ar galima guleti vonioj ar geriau nerekomenduojama ?
QUOTE(mariuska @ 2009 08 14, 02:03)
Na va jau ir as turiu tas kapsules ne tai kad turiu bet jau pirma diena ir atnaudojau jokio salutinio poveikio kaip ir nejauciu viskas kaip ir po senovei tik kad labai jau tos trecios dienos kad issiimt ir pamatyti rezultatus
laba, vonioj guleti nerekomenduojama, geriau praustis po dusu, o data parasyta ant pakelio pagaminimo, galioja jos minimum 2 metai
Tai va issitraukiau siandien eilini tamponiuka, tai jau kaip ir svari :DBet uztai pries tai su kiekvienu plovimu kiek brudo issiplove, ypac lignino visokio
Na va man jau antra diena ka tik buvau apsilankius geroj vietoj ir man kazkoks neaiskus net nzn kaip pavadint kaip koks popierius issiskyre o cia taip turi but? gal kuriai ir taip buvo?
Sveikos! Na as irgi pagaliau susiveikiau tas kapsules .Pas mane tai daug visokiu problemu,buvo isoperuota trukusi cista.Siandien pirma diena kai bandau,tai as kartas nuo karto jauciu kaip raizyma pilvo apacioj ir kaip koks vandenelis karts nuo karto is ten isbega. Na,matysim kaip bus toliau...
Aga man ir kazkoks vandenelis begiojo
QUOTE(mariuska @ 2009 08 14, 22:26)
Aga man ir kazkoks vandenelis begiojo
Tai dziaukites vyksta valymas tai faktas, ko tik is manes nejo pirma menesi ojojoi Siuo metu kaip nekeista pilvo nebeskauda, nors visa gyvenima jauciau as ji