Vilnele, Bronchalis-heel bandėt?
Kai rašiau tada, kad cheminius tik kelis kartus reikėjo: tiesiog iš pradžių neradau, kas veikia. Paskui pavyko rasti.
Pabandyk pasidėlioti sau ant lapo ar mintyse modalumus: gerėja/blogėja, kada ir kaip, kokios spalvos. Gal čia surašyk, mažu pavyks kažką rasti.
Visai pasiklydau tarp žirniukų...
Turiu:
ACONITUM
ALLIUM CEPA
ARSENICUM
NUX VOMICA
HEPAR SULFUR
BELLADONNA
Kurie iš jų tinka nuo gerklės
Turiu:
ACONITUM
ALLIUM CEPA
ARSENICUM
NUX VOMICA
HEPAR SULFUR
BELLADONNA
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 04 12, 19:34)
Visai pasiklydau tarp žirniukų...
Turiu:
ACONITUM
ALLIUM CEPA
ARSENICUM
NUX VOMICA
HEPAR SULFUR
BELLADONNA
Turiu:
ACONITUM
ALLIUM CEPA
ARSENICUM
NUX VOMICA
HEPAR SULFUR
BELLADONNA
Aš duodu Belladonna ir Hepar sulfur,kai tik raudona,o kai matau ,kad labai blogai atrodo,Mercurius heel
Pingvinuk, pasiskaityk. Visi tinka, tik požymiai skiriasi (pvz. Aconitum sausas kosulys greta, Belladonna - ryškiai raudona).
Jeigu kažkas darosi: pirma diena, rausva gerklė, sakyčiau mėginkit Aconitum su Belladonna (plius dar Ferrum phos).
Jeigu kažkas darosi: pirma diena, rausva gerklė, sakyčiau mėginkit Aconitum su Belladonna (plius dar Ferrum phos).
QUOTE(spindulka @ 2009 04 12, 19:37)
Aš duodu Belladonna ir Hepar sulfur,kai tik raudona,o kai matau ,kad labai blogai atrodo,Mercurius heel
Ačiū
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 12, 19:39)
Pingvinuk, pasiskaityk. Visi tinka, tik požymiai skiriasi (pvz. Aconitum sausas kosulys greta, Belladonna - ryškiai raudona).
Ačiū
Aš jau visas tris temas perskaičiau (viską nusikopijavau ir bandysiu susidėlioti) ir taip viskas susimaišė, kad galo nebeatrandu
Papildyta:
Obuoliausia, labai tau dėkinga už šitą http://www_gomeopat_... nuorodą. Būtinai reikės ją įdėti kitos temos pirmame puslapyje
Papildyta:
Aš aukštą temperatūrą vaikams visada numušu įtrindama šaltu vandeniu. O jei neaukšta, tai ir nemušu visai.
Norejau paklausti,kiek dienu galima gerti Tartephedreel Homacord ir Pertusinas N?
Vaistineje israse po 8lasiukus 3k.per diena ir nepasake kiek ilgai reikes gerti . Suneliui 2,6metukai.
Geria savaite laiko, bet kosulys ir karkalai jam niekaip nepraeina
Vaistineje israse po 8lasiukus 3k.per diena ir nepasake kiek ilgai reikes gerti . Suneliui 2,6metukai.
Geria savaite laiko, bet kosulys ir karkalai jam niekaip nepraeina
Obuoliausia, Bronchalis heel buvom bandę. Bet po vakarykščios temperatūros pakilimo ir suduotų vaistų tfu tfu jau daug geriau, beveik nieko nebeliko, nei slogos, nei kosulio
Dičkiui su vėjaraupiais niežti, nors daviau Rhus 30. Vakar labai skundėsi, kad skauda padidėjusius limfmazgius, tai daviau Pulsatilla 200, šiandien jau nebeskauda
Su siaubu laukiu kada išbers mažiuką Nes metinukas sunkiau turbut gali sirgti nei penkiametis, o dar turintis AD.
Papildyta:
Čia tai tikrai įdomu, va nauja klasikinės homeopatijos atstovė Vilniuje, Valio. Ir ne rusiškos mokyklos, ne ukrainietiškos Kažkas naujo... Obuoliausia, nesigundai mokymais?????? Tu man atrodo tam pašaukimą turi.
Dičkiui su vėjaraupiais niežti, nors daviau Rhus 30. Vakar labai skundėsi, kad skauda padidėjusius limfmazgius, tai daviau Pulsatilla 200, šiandien jau nebeskauda
Su siaubu laukiu kada išbers mažiuką Nes metinukas sunkiau turbut gali sirgti nei penkiametis, o dar turintis AD.
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 12, 23:08)
Čia tai tikrai įdomu, va nauja klasikinės homeopatijos atstovė Vilniuje, Valio. Ir ne rusiškos mokyklos, ne ukrainietiškos Kažkas naujo... Obuoliausia, nesigundai mokymais?????? Tu man atrodo tam pašaukimą turi.
Vilnele, atsargai turėk Antigripiną nr. 3 ir Thuja complex, kur Crystalline minėjo. Vienas arba kitas turi suveikti nuo vėjaraupių
Dėl mokymų: nors ir labai įdomu, tam reikia extra laiko ir... pribrendimo. Gi neturiu medicininio išsilavinimo.
Dėl mokymų: nors ir labai įdomu, tam reikia extra laiko ir... pribrendimo. Gi neturiu medicininio išsilavinimo.
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 13, 10:34)
Vilnele, atsargai turėk Antigripiną nr. 3 ir Thuja complex, kur Crystalline minėjo. Vienas arba kitas turi suveikti nuo vėjaraupių
Antigripiną nr.3 turiu, o gal galite pasakyti, kas įeina į Thuja complex? Gal susikomplektuočiau, nes gali reikėti greitai, o atskirų vaistų nemažai įvairių turiu.
O Miela Obuoliausia, man atrodo jau seniai esi pribrendus- tiek nuoširdžiai visus konsultuoji Ar yra dar kokia sritis, kuria taip giliai domėtumeis, tiek laiko skirtum?
Tavo nurodytame lietuviškame puslapyje rašo, kad nebūtinas med. išsilavinimas....
Esant vėjaraupiams, kažkas minėjote, jog tepėte arbatmedžio aliejumi. Kuo dar natūraliu galima tepti?
QUOTE(spindulka @ 2009 03 28, 20:34)
Labas vakaras
Gal kuri žinot kuo skiriasi ir kada vartojamas ANTIGRIPINAS NR1,NR2,NR3 ?
Buvau šiandien Rotušės vaistinėj ir nusipirkau THUJA COMPLEX(Thuja D3,CondurangoD3,Antimon crudum C6,Podophyllum C6),tokius patarė vaistinėj nuo karpų žirniukus,kadangi thujų tepalo nebuvo(bus kai prasproks tujos) pasiulė tept karpas Gornij čistotel vartot juos abu apie mėnesi žirniukus o tept kol praniks.
Hepar sulfur 6,sakė gerai,kai kartojasi gerklės lygos,bronchitas,tai kadangi Allium sativum neturėjo tai pirkau šitą,išbandysim
Gal kuri žinot kuo skiriasi ir kada vartojamas ANTIGRIPINAS NR1,NR2,NR3 ?
Buvau šiandien Rotušės vaistinėj ir nusipirkau THUJA COMPLEX(Thuja D3,CondurangoD3,Antimon crudum C6,Podophyllum C6),tokius patarė vaistinėj nuo karpų žirniukus,kadangi thujų tepalo nebuvo(bus kai prasproks tujos) pasiulė tept karpas Gornij čistotel vartot juos abu apie mėnesi žirniukus o tept kol praniks.
Hepar sulfur 6,sakė gerai,kai kartojasi gerklės lygos,bronchitas,tai kadangi Allium sativum neturėjo tai pirkau šitą,išbandysim
Vilnele, va Tujos komplekso sudėtis.
Mano vaikai abu persirgę vėjaraupiais, mažoji daug lengviau, nors jinai visokios kilmės niežėjimų neperneša visai ir linkusi į visokius niežtinčius pabėrimus. Gal jūsų mažiukas irgi labai nesikankins...
Ne kartą teko girdėt, kad kai kurie daktarai vėjaraupių atveju jautrios odos vaikams siūlo zyrteką. Pagalvojau, gal kaip atitikmuo kažkas iš antialerginių homeopatinių tiktų, pvz. Urtica .
Aš savo mažylę jau kuris laikas "maitinu" kompleksu Apis, odelė susitvarkė visai, o buvo tokia kaip švitrinis popierius, nebesikasom, nors buvo įprasta naktimis sistemingai pasikasinėt. Buvo išgėrus čiobrelių arbatos, po ko pabėrė, bet bėrimas toks dviem valandom teatsirado, jokių odos pažeidimų gilesnių nepaliko. Laiminga baisiausiai esu
O dičkė po antibų kurso, skirto mikoplazmai žudyti, labai pasitaisė. Gydytojai ryškina, kad mikoplazmos gydyti neįmanoma pavėluot, bet, kad ta mikoplazma gali būti astmos priežastimi nutyli (juolab, kad pas mus ta astma tokia labai neaiški ir įtartina). Dabar gydomės ir homeopatiškai, ir tradiciškai. Beje, įtariu, kad homeopatinis gydymas turi kažkokį poveikį, nes yra šioks toks odos pablogėjimas ir miegas nelabai ramus pasidarė (naudojam Silicea ir Ignatia), bet per daug nevargina, tai nelabai kreipiam dėmesio.