Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 09, 10:43)
Sirdeles, tas kosulys jau kelinta diena? Kas jam darosi? Kažkokius esminius požymius matai?

pries dvi sav.buvo laringitas ir perejo i bronchita.Dabar jau bronchai beveik issivale.Tik kosulys jam nepraeina(neatsikoso).O kosulys prasidejo nuo laringito pradzios .Gelsvos spalvos sloga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdeles: 09 balandžio 2009 - 11:05
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 08, 21:59)
Veratrum homaccord vartotinas esant sutrikusiam virškinimui. Daugiau viduriavimai, su karščiavimu (netgi panašiai į rota), kai yra kamuolio pojūtis skrandyje, šaltkrėtis, šaltos galūnės, išsekimas, pilvo pūtimas, raižymas. Kartais padeda esant padidėjusiam rūgštingumui.

Dėl apetito - dėl ligos (o gal dar prieš tai vartotų cheminių vaistų) gali sutrikti. Gi dabar pagrindinės jėgos nukreiptos sukovoti su uždegimu. Todėl maistas tik bereikalingai apkrautų. Padėti kažkiek turėtų gerosios bakterijos, Kreon (pankreatinas, 2 metų vaikui užtektų po kelias kruopeles per dieną iš kapsulės, šitą lengviau dozuoti).
Turi susinormalizuoti 4u.gif Svarbiausia gerti daug skysčių, kad visus negerumus (toksinus) išplautų lauk. Pro šiaudelį, iš gražaus puodelio - kad tik į pilvą....

Jeigu bijote, kad gali kosulys leistis gilyn (o kartais būna tokie variantai, kad ten ir nusileidžia tiesiog akyse doh.gif ) - Phosphor (geriau homaccord). Čia laaaabai ūmiai kai viskas leidžiasi į krūtinės ląstą (jaučiasi, kad užgniaužta krūtinės ląsta, negali įkvėpti, patamsėja paakiai, išsekimas).

Pastebėjau, kad šiuo metu yra pakankamai virusų, kuriuos padėtų įveikti Aconitum arba Allium cepa (bent mano aplinkoje). Čia daug kam irgi panašiai prasideda (bet tik PRADŽIA), nes tinkamai nesugavus, reikia ieškoti kito vaisto...

notworthy.gif Ačiu už paaiškinimą.Jau ir aš atkritau,temperatura buvo 39 jau paracetamolio gėriau,nes nenumušiau niekaip.kosulys ir sloga,bet su Antigripinu ir alium cepa šiandien jau slogos nėr thumbup.gif kosulis liko,gėriau Phosphor homaccord ,toliau nenuslinko,mažoji irgi dar pakosti,jau 2 kartus daviau Tartephedreel ir pati išgėriau.Bet man toks jausmas,kad pas dukrą žemiau gerklės yra skrepliukai ar Tartephedreel skistina gleives?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Homopatiniais vaistais tiesiog reikia tiketi:) man tai sake gydytoja o siaip ka as zinau ar jie jau tokie veiksmingi gal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ivona.super @ 2009 04 10, 11:38)
Homopatiniais vaistais tiesiog reikia tiketi:) man tai sake gydytoja o siaip ka as zinau ar jie jau tokie veiksmingi gal rolleyes.gif

Įdomu, kaip tai veikia, gydant homeopatiniais vaistais vaikus? Arba gyvūnus? Ir kodėl vieni žirniukai padeda, o kiti neturi jokio poveikio, o treti sukelia pablogėjimą? g.gif
Atsakyti
Vilytte, nekreipk dėmesio. Žmogus žinučių skaičių didina. Gi tik šiandien prisiregistravo, o jau kiek pripyškino. ax.gif
Atsakyti
aš eksperimentuoti nebenoriu, bet norėčiau sužinoti ar yra kas nors kas valo organizmą nuo KT poveikio?
Atsakyti
Krika, tokiu atveju kreipkis tiesiai į gydytoją. ax.gif Nes pati tai tik "eksperimentuoti" gali. Šiaip, yra tas vadinamasis Detox Kit.
Atsakyti
Ar nuo KT poveikio valo Nux vomica , nežinau, bet po operacijos ( pilnos narkozės) šitą teko vartoti ( paskyrė gyd.-homeop.).
Atsakyti
pasirodo mano svaigimas nuo KT. ir informacinis tablečių lapelis ir gydytoja sakė viską mesti staigiai. gerai kad tik svaigstu, o ne kojas pakračiau (sakė porą tokių atvejų europoj jau buvo) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 04 10, 13:20)
pasirodo mano svaigimas nuo KT. ir informacinis tablečių lapelis ir gydytoja sakė viską mesti staigiai. gerai kad tik svaigstu, o ne kojas pakračiau (sakė porą tokių atvejų europoj jau buvo)  unsure.gif

blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes tai vėl galuojamės.... Neišlipam iš ligų... Dičkis parnešė iš daržo slogą, kuri rutuliojosi i lojimą, bet su Phosphor Hommacord išsikapstem gan lengvokai. Mažius (beveik 1 m.) irgi iš paskos, iš pradžių snarglys, tada lojimas, užkilo nedidelė temperatūra, phosphor pagėrėm, pagerėjo, tada jau drėgnas kosulys, bet labai daug karkalų. Buvom pas pediatrę klausytis plaučių, sako yra karkaliukų, bet tipo nelabai pikti, tokie bronchitiniai. Sako gal išsikosės, sako reiktų jums išsikosėti ir spazmus atpalaiduoti. Ventolino, sako, jei žinot atitikmenį homeopatinį, galit gerti. Nu tai pasimaitinom Tartephedreel, Drosera hommacord, vis tiek pilna tų karkalų... Šiandien temperatūra pakilus, 37.8, vaikas neramus, bet vienas dantukas prasikalė, tai tikiuosi nuo danties, bet gali būti ir plaučiai g.gif Blogiausia, kad Velykos... Vėl girdau Phosphor30, Phosphor hommacord, Belladonna hommacord pridėjau dar, nes galva raudona, rankos kojos vėsios.... O dar įdomiausia, kad dičkiui prasidėjo vėjaraupiai, savijauta nebloga, bėrimų daugokai. Tai mažius jau turi šitą virusą, gal ta temperatūra jau pasiruošimas vėjaraupiams, nors būtų dar ankstoka, dar inkubacinis periodas nepraėjo..

Vilytte, kaip jūsiškiai kosuliai, ar gerėja?

Obuoliausia, kai apibendrinai apie jūsiškes ligas, sakei tik keletą kartų teko mušti temperatūrą cheminiu būdu. Kokie tai buvo atvejai, kai nepavyko homeopatiškai susidoroti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 12 balandžio 2009 - 13:49